אח,,,,,,,, סיימתי לאכול,,,,,,,,
צ'מעו קטע. אתמול בבוקר אני יושבת עם חברה מהעבודה, וזאת שואלת אותי, "יש לי רעיון למרק טוב??" נתתי לה כמה אפשרויות, עד שהגעתי למרק ירקות עם עוף מכובס (כזה מכובס של האשכנזים, וזה קונטרה לרינה שצחקה על התימנים
) ומאותו הרגע, לא ירד לי הריח של המרק הזה מהאף. סיימתי לעבודה,נכנסתי לסופר וקניתי עוף טרי, ואמרתי היום לצהרים זה יהיה מוכן. אממה??? הייתי נורא עייפה מערב קודם, שמתי את העוף במקרר ואמרתי שאני אקום מהשינה, אחר הצהרים אני אכין. אממה???(כן עוד אחד חחחחח) נרדמתי עד שעה שבע בערב. וקמתי מסטולית, אבל הריח של המרק עדיין היה לי באף, וכשיש לי ריח של אוכל מסוים באף, או חשק למשהו, כלום לא יעצור אותי מלהכין אותו גם בשתיים לפנות בוקר. בקיצור, התפניתי רק בשעה אחת עשרה בלילה, ואתן חושבות שלא התחלתי בהכנה? קילפתי, חתכתי, שמתי בסיר ניקיתי ת'עוף, הוספתי לסיר מילאתי מים והרתחתי הוספתי רק אבקת מרק עוף (אני אוהבת), ו..... נתתי לו להתבשל, לאט לאט הריח התפזר בבית, סיימתי להתקלח, והמרק היה מוכן, מזגתי לי והתחלתי לאכול והשעה היתה חצות וחצי !!!!!!!!!!!! כן בחצות וחצי ישבתי ואכלתי, וזה היה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, אכלתי שתי מנות, והיה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם. אממה (פעם שלישית) נשאר כמובן כי הכנתי כמות גדולה, ועכשיו ישבתי הילדה ואכלתי עוד מנה......... יו כמה טעים המרק הזהההההההההה , כמובן שהיום הוספתי רק איטריות דקות לכל העסק, וזה היה יותר טעייייייייםםםםםםםםםםם. לפעמים אני מוסיפה למרק הזה גריסים,ולפעמים אטריות דקות ולפעמים כלום. טעיםםםםםםםםםםםם. זהו ביי
צ'מעו קטע. אתמול בבוקר אני יושבת עם חברה מהעבודה, וזאת שואלת אותי, "יש לי רעיון למרק טוב??" נתתי לה כמה אפשרויות, עד שהגעתי למרק ירקות עם עוף מכובס (כזה מכובס של האשכנזים, וזה קונטרה לרינה שצחקה על התימנים