אח, זה היה טוב...

אח, זה היה טוב...

שלום לכם יוצאים ויוצאות יקרים, המון זמן אני קורא בשקט (שאבא לא יתעצבן) בפורום שלכם, ואני מוכרח לומר שזה יוצא מן הכלל. רציתי לשתף אתכם בסיפורי ואולי גם תהייו לי לעזר בעתיד :) נולדתי למשפחה ירושלמית חסידית רגילה לחלוטין, למדתי בת"ת ואח"כ עברתי לישיבה קטנה וישיבה גדולה, הכל היה רגיל פחות או יותר עד לאותו יום שכרבר אספר עליו. מגיל ילד הרגשתי משיכה לבנות, דבר כמובן שלא ניתן למימוש, בגיל יותר מאוחר הייתי יותר מדי בתוך המסגרת ולא היו לי יותר מדי אפשרויות, כך שכמעט ולא חשבתי על זה. בדרך כלל אני טיפוס שלא חושב הרבה, בחברה קוראים לי בחור קר גם ביראת שמים וגם בעבירות. אבל, הכל השתנה לפני שנה בכ"א אדר, נסעתי עם חבר לפולין, לקבר של ר´ אלימלך מליז´ענסק, היה שם יפה מאוד, אכלנו, שרנו והתפללנו קצת. בלילה חברי סידר לעצמו מקום לישון ואני נשארתי תקוע בלי מקום ללון, התחלתי להסתובב פה ושם, אבל גארנישט הכל היה תפוס עד אפס מקום. השעה כבר הייתה מאוחרת, כשמישו ניגש אלי ואמר לי, תנסה במלון שבקצה העיר, אולי שם יש מיטה פנויה, אחרי הסברים קצרים על מיקום המלון, התחלתי צועד רגלית לכיוון המלון (מרחק של 4 ק"מ). אני לא טיפוס שנרתע מללכת לבד בלילה ובקיצור כשהגעתי למלון התאכזבתי קשות, לא נותרה שם אפילו מיטה אחת פנויה, הצעתי לפקיד בקבלה שאני יישן בסאונה או בבריכה אבל שומכלום, אבן, וככה מצאתי את עצמי חוזר רגלית לכיוון הציון, מיותר לציין שהייתי שבור נפשית וגופנית והמצב רוח שלי שאף לאפס, לא אלאה אתכם בפרטים, מרוב שיעמום התחלתי לחפש קיצורי דרך והלכתי דרך כל מיני רחובות צדדים, באחד הרחובות אני רואה באחד החצרות שתי בחורות פולניות יפהפיות יושבות על על המדרגות ומעשנות, התחשמק לי באותו רגע סיגריה, והשמים עדי שלא התכוונתי לכלום באותו רגע. ניגשתי אליהם ושאלתי אותם, סיגרט? הם ענו לי בחיוך ופתחו לי את שער החצר, ואף הגדילו לעשות בכך שהדליקו לי ת´סיגריה, לא עבר יותר מחצי דקה ואני כבר מתכוון להמשיך הלאה, הם התחילו לשאול אותי כל מיני שאלות באנגלית רצוצה, חלק מהשאלות אני הבנתי וחלק מהתשובות הם לא הבינו, ת´כלס אחת מהבחורות קמה ומזמינה אותי להיכנס הביתה פנימה, למען האמת פיחדתי קצת, אבל אמרתי בליבי, אולי מצאתי סו"ס מקום לישון הלילה. נכנסו הביתה, הם הוציאו שתייה מהמקרר כמה בירות, וויסקי ויין, האמת היא שהיססתי לגעת ביין, הרי זה יין נסך, אבל לא עמדתי בפיתוי (הראשון בסידרה) ושתיתי "לחיים" אח"כ באה עוד כוסית וויסקי, ואח"כ עוד קצת יין ואז היא קמה ודפקה לי נשיקה לוהטת בפנים ובפה, לקח לי זמן לעכל שהלשון שלה בתוך פי, אחרי הכל זאת הייתה הפעם הראשונה שלי עם בחורה בחיים, ואז השנייה התחילה מתפשטת מול עיני הנדהמות, הייתי מסטול לאללה ולא כ"כ הבנתי מה קורה איתי, אבל הם לקחו פיקוד והורידו לי ת´כובע וחליפה, עולם לא אשכח את השאלות על הציצית, מ´זה? הם שאלו ולא הצלחתי להסביר. לא עברו חמש דקות ואני מוצא את עצמי במיטה עם זוג בחורות פולניות מהמהמות שהדריכו אותי צעד אחר צעד מה ואיך לעשות, אחרי איזה 10 דקות זה הגיע והשפרצתי בכוח בתוך הבחורה, אח"כ אני רק זוכר את עצמי דופק, מנשק, נמצץ ומוצץ בטירוף. בבוקר מצאתי את עצמי ערום במיטה ליד הבחורות, אף הם ערומות, לא כ"כ הבנתי איפה אני ומה אני עושה פה, אבל זה עבר. קמתי, התקלחתי, אכלנו ארוחת בוקר משותפת (אולי כשרה?!) אמרתי יפה שלום והגעתי לציון. מאותו בוקר, אין לי חשק להתפלל יותר, להניח תפילין ובכלל ללמוד. מאותו בוקר, אני לא יודע מה אני רוצה בצמי בחיים ומה אני עושה כאן בכלל. מאותו בוקר, אני רק חושב על בחורות 24 שעות ביממה. מאותו בוקר, כבר היו לי המון חוויות עם בנות חרדיות, חילוניות יהודיות וגויות. מאותו בוקר, אני לא מוצא את עצמי בשום מקום, נשארתי עם הלבוש החרדי אבל לא עם התוכן, אני מת לצאת מהמסגרת אבל אני לא יודע איך אסתדר בחוץ, אני לא יודע איך ההורים שלי יקבלו את זה. שבוע טוב לכולם אבוד באמצע הדרך

דאָס איז געווען דער ערשטער.

עכשיו תתחילו תספור אותם. כל אחד מהם יבוא הנה, יספר על המשיכה המוזרה שלו לבנות (וכמה מהם- על זו, היותר רגילה, לבנים), ישתף אותנו במעללי-הגבורה שלו ויצפה לתגובות אוהדות. א גוטע וואָך יֵינע

מה לבדוק, כייפער´ל?

זה א´. ב´- מה הדין אם אני רוצה להיות ציני בלי לבדוק?

avidadon

New member
../images/Emo91.gif

בקשר לרצונך העז לפרוק את חוויותיך תוכל להכנס לפורום פנטזיות מיניות . באשר לכמיהתך העזה לחוות עוד ועוד חוויות מסוג זה ו\או אחרות - כנס לפורום התמכרויות . לא יזיק לך להכנס גם ל יעוץ פסיכולוגי. אחרי שתעבור את המשוכה הזו- ישמחו חברי פורום זה לקבל אותך בזרועות פתוחות.

אלי פלס

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבי´לה, אני מצדיע לך על התגובה הזו...

grinberg

New member
סיפור מענין

אולי תספר יותר על עצמך מה המצב שלך היום. אתה עדיין בישיבה גדולה? או אולי נשוי? אתה מאמין? שומר תורה? ובעצם מה מפריע לך להשאר במסגרת?

ShakeSpearE

New member
אפשר גם אחרת!!!

--תגובה זו מיועדת לבמבי, באמצע הדרך ודומיהם-- ובעצם גם לכל חברי הפורום! יש לציין שאני כותבת בשם עצמי. אני בנאדם שמאוד חשוב לו עקרונות. אני לא מצליחה להבין איך מישהו שבאמת מאמין במשהו איננו עושה אותו, אני מאמינה(כלומר חושבת) שכל דבר הינו אפשרי אם זו הדרך שלך. אין דבר העומד בפני האמת. (למרות שייתכן שהיה לכם כ"כ קל לעזוב את הדת כי זה לא חזק אצלכם? אבל אני מסנגרת.) אבל עזבו, נסחפתי. לא זה מה שרציתי להגיד. אני מבינה שלא כל האנשים בעולם כמוני. (למרות שברצינות, מאוד קשה לי עם זה) ויש לי אמפתיה לאנשים כמוכם, שקשה להם בין מה שהם עושים למה שהם חושבים. מה שרציתי להגיד זה-- שבו עם עצמכם, ותחשבו. אל תתנו לדבר אחד להשפיע על חייכם, אך גם אל תתנו לחייכם להתמקד רק בדבר אחד, אם אתם חושבים שיש יותר מזה. ובכולופן, למרות שאני ממש לא מבינה אותכם, אני מאחלת לכם בהצלחה ורק טוב. --שימו לב שאפשר גם אחרת, זה לא מזיק להיות נחמדים!--

no logo

New member
צא מזה

צא מהדת המעוותת הזאת שכל קשר בינה לבין הדת של משה מקרי בהחלט. לך ותשפריץ לכל עבר (עם קנדום כמובן) כל החיים היפים לפניך. על תפחד מעצמך הינך אדם טוב שהושפל ע"י דת דורסנית. לך היום למסעדה ותרד על 300 גרם בשר לבן כדי שתרגיע את עצמך. אח"כ תגיד להורים שלך שהחלטת לחזור בתשובה ולעזוב את הדת המיותרת הזאת.

ש חף

New member
וואי,מזכיר לי

גם אני הייתי בפולין בדיוק בזמן הזה, וגם בהילולה (לא להבהל,זה היה במסגרת מסע לפולין) אולי נפגשנו??
ובדרך חזרה במטוס,היינו קבוצה קטנה בתוך ים חרדים שטסו להילולה, שהתעקשו לבקש מהבנות שהיו איתי במשלחת לא לעבור במסדרון,לא לדבר או לשיר בקול רם (חלילה :) וסגרו לנו את הטלוויזיות!!! נו...בטיסת אל על לא יאומן... ועכשיו לסיפור עצמו- באמת נשמעת כמו פנטזיה מושלמת של כל בחור... נראה לי קצת שיטחי לזרוק אמונה בגלל שגילית את נפלאות הכפירה...

למעלה