אח הפיוס והשלום

X יו יו S

New member
אח הפיוס והשלום

היום בתוכנית הבוקר לא אחר מאשר אדיר מילר הנחה עם אביעד את התוכנית חח דווקא היה מצחיק איתם עיקר שעכשיו אביעד לא שונא אותו

שיט ../images/Emo4.gif שכחתי לכוון את השעון בשביל

לשמוע אותו מנחה עם מישהו אוווווווף

X יו יו S

New member
הא חבל

אני קמתי 7:30 מתה מסקרנות לדעת מי מנחה איתו כי הם לא אמרו אתמול אז פתאום שמעתי אדיר מילר חשבתי שאני עדיין בחלום (אחרי כל הירדיות של אביעד בתוכנית הבוקר הייתי בטוחה שאדיר בחיים לא יהיה שם) חחח שעה שלמה הוא התאפק עד שהוא שאל אותו אני באמת עושה אלפי פרצופים למה עכשיו שאני מצלם את תוכנית הם כל פעם אומרים לי אביעד תעשה פרצוף אביעד תעשה פרצוף

X יו יו S

New member
אממ טוב

"תם המיני משבר הין אביעד קיסוס ואדיר מילר כך זה נשמע אביעד:אני לא באמת עושה את כל הפרצופים האלה. אדיר :אני מבטיח לך שכל מה שעושים בחיקוי זה מוקצן פי מיליון מהמקור אביעד:הצוות שלי אמר כשאני עושה פרצוף זה מצחיק אדיר:נו,אז אני ראיתי פרצוף אחד כזה שלך וחזרתי עליו עוד פעם ועוד פעם אביעד:תעשה לי פרצוף.אתה המראה שלי אני צריך לראות את זה אדיר:בטח שאומרים לך ברחוב"אביעד עושה מה בא לו" אתה מתעצבן אביעד :אני מזכיר לך שאני יושב על הכפתור של המיקרפון שלך אתמול סיפר אביעד איך רעיון נולד "זאת ההיתה החלטה ספונטית שהתבררה כמוצלחת היה מאוד כיף.זה לא שקודם היתה מלחמה אבל עכשיו יש הרבה שלום אין לי כוח להעתיק את תגובה של אדיר

איזה באסה שלא שמעתי אותו אתמול ../images/Emo4.gif

הם היום עשו לי בחילה עם הסופגניות האלה..בעעע מגעילים

X יו יו S

New member
חחחח

היום שמעתי קצת בדיוק את הקטע של הסופגניות חח זה דווקא היה נחמד עשה לי חשק אבל אביעד הגזים מה רוצה להיות אנורקסית כוסית
נ.ב ובעיתון הם לא כתבו בדיוק את מה שהם אמרו הם קצת הגימו בעיתון

לא עשה לי חשק בכלל..לא אוהבת

סופגניות..אז כן,אביעד רוצה להיות "כוסית" יש לו קריזת דיאטות..דביל משהו..ד"א,כנסי לאתר של 102,רצית לראות את דנה בלום יש תמונה שלה שם. וכמובן של המושלם אביעדי

X יו יו S

New member
הא אני מתה על סופגניות:)

אביעד כבר כוסית חח הלוואי עלי הקריזות שלו כן נכנסתי לשם היה על אתר הזה בשער של תפוז דנה מאוד חמודה חח גם אני הייתי סקרנית לדעת איך היא נראת אוף יש שם ממש קצת פרטים על אביעד אני רוצה לדעת עוד פרטים עליו

X יו יו S

New member
מה תאריך שלו?

ביום שבת לטל יש יום הולדת מעניין אם הם יעשו לו משהו בחמישי או ראשון

X יו יו S

New member
מאיפה את יודעת התאריך שלו?:)

ותודה מזמן רציתי לדעת אותו כן הוא יהיה בן 31 או 40 לפי דברי אביעד

מאיפה אני יודעת? כי לפני שנה שלחתי

לו במייל מזל טוב בתאריך הזה. אל תגזימי 41,הוא סתם התבדח על חשבון טל

X יו יו S

New member
חח אבל איך ידעת?

אני גם ישלח לו שנה חח כן הוא צחק הוא תמיד ירד עליו כי הוא זקן

שאלה יפה ../images/Emo8.gif

בשנה הראשונה של התוכנית כשהייתה לו יומולדת זכרתי את התאריך ורשמתי לעצמי שנה לאחר מכן שזה היה שנה שעברה שלחתי לו מייל עם מזל טוב והוא כמובן ענה לי
,והשנה אני גם אשלח כמו כל שנה

X יו יו S

New member
איימל של תוכנית?

כי חשבתי שהוא לא קורא שם הודעות נ.ב איזה כיף לאיזה אחת(שפעם כתבת פה) הוא התקשר אליה ביום הולדת שלה לאחל לה יום הולדת שמח

למעלה