אח, באר שבע,באר שבע...../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo82.gif
תשמעו, הדעות שלי חלוקות. אני גרה בעיר הזאת כבר 20 שנה (נולדתי בצפון ד´, ואני גאה!), חוץ מחמש שנים שגרתי במיתר (אבל זה מספיק קרוב...), ואני כבר לא יודעת מה לחשוב עליה. מצד אחד, ביליתי הרבה זמן מהנעורים שלי (זקנה שכמותי...
) בלברוח מהעיר הזו, לת"א בעיקר, ובלשנוא אותה. אין לאן לצאת, המנטליות של האוכלוסיה היא הרבה פעמים כמו של הכפריים בסודן, חם פה, יבש פה, אין כאן ים (שזה בהחלט חסר, אתם מוכרחים להודות
) ואפילו גלגל"צ לא קולטים פה. האווירה במרכז היא באמת שונה, וכשהייתי יותר קטנה הסתובבתי בת"א והרגשתי כאילו שאני בניו יורק, עם כל המבחר והאפשרויות הבלתי נגמרות (עד שבסוף הייתי בניו יורק והבנתי שת"א היא בערך שמינית ממנהטן וזהו). עם השנים קצת החכמתי, הבנתי שב"ש לא כזאת נוראית (וכשסוגרים שבת בבסיס וחוזרים הביתה אחרי שבועיים, היא נראית כמו בוורלי הילס לפחות
). בזמן האחרון יש יותר ויותר מקומות בילוי חדשים (פאבים בעיקר, כי בעלי הפורום ממהרים לשרוף - תרתי משמע - כל מועדון חדש שמנסה לקום פה), היי, אפילו "נאפיס" יש כאן
מה גם, שכשמקבלים רשיון, העולם נראה פתאום כל כך רחב וגדול, אתה מגלה את כל הקיבוצים שהתחבאו ממך עד עכשיו ואיזה דיסקוטקים נחמדים יש בהם - להב, משמר הנגב, יד מרכדי וכו´...ולא חסרים כאן אנשים טובים, באמת שלא וכן הלאה. בסופו של דבר, אתה מפתח חיבה מיוחדת לב"ש, לשקט שיש בה. חוצמזה, שאחרי שאתה מבלה בת"א, אתה לומד לתעב את הפוזה של רוב התושבים שם וכבר מתגעגע אפילו לארסים של ב"ש, שבניגוד לארסים או לצפונבונים של ת"א, יודעים טוב מאוד מה הם ולא מנסים להיות מישהו אחר. אז היום אני אוהבת את ב"ש, את החברים הנפלאים שיש לי בה, את הפאב של עומר ואת איזי, ואת ה-Q על אף היצורים המזעזעים שלעיתים נמצאים בו (פעם מאוד חיבבתי את הפורום, עד שעברתי את גיל 18 ויותר לא נותר לי מה לחפש שם), את נאפיס כמובן ואת הצ´יקה וגם את קניון הנגב הקטן שלנו, שלפחות אתה יודע טוב מאוד איפה נמצא כל דבר ולא הולך במעגלים סביב המדרגות הנעות כמו שקורה לא אחת בעזריאלי. אבל אני גם אוהבת את ת"א, ולא משנה שאני באר שבעית בדם, העתיד שלי נמצא ליד הים, איפה שיש יותר מתיאטרון אחד או שני בתי קולנוע, וכשאין מקום בפאב אחד, אתה תמיד יכול ללכת לעשרה אחרים וכשבא לך לקנות את החולצה המדהימה שראית ב"לאישה", החנות נמצאת באיזור מגורייך, ו"זארה" היא לא בערך האפשרות היחידה שלך למצוא בגדים מגניבים. אז אני משתחררת בעוד חודש ועוברת לת"א, כי שם אני באמת יכולה להיות מה שבא לי, כי מה לעשות, שכמה שאני אוהבת את ב"ש, כאן זה או למלצר בנאפיס או לעבוד בערוצי זהב. ואני, אני נולדתי ליותר מזה...
תשמעו, הדעות שלי חלוקות. אני גרה בעיר הזאת כבר 20 שנה (נולדתי בצפון ד´, ואני גאה!), חוץ מחמש שנים שגרתי במיתר (אבל זה מספיק קרוב...), ואני כבר לא יודעת מה לחשוב עליה. מצד אחד, ביליתי הרבה זמן מהנעורים שלי (זקנה שכמותי...