אח! איזה פרק!

MommyHug

New member
אח! איזה פרק!

כל ההגנות הוסרו, כל המסכים הורדו, והראו לנו שני מטפלים שהם בני אדם אמיתיים!!! אהבתי! אהבתי לראות את ראובן מתנצל, את גילה מודה בזה שהיה שם קרב אגרופים, את העובדה שאמרה לו שאולי האהבה מנצחת את התיאוריות, שילך עם הלב, שאמרה לו משהו שלא חשבה שתגיד... פרק מרגש ושונה! אהבתי!!

שרונסקי

New member
כן, אבל אני חוששת שהם מכינים קרקע

לרומן בין ראובן לנעמה. מטריד. בכל מקרה, אכן גילה היתה מרשימה היום, והיה באמת פרק יפה.

mkarin

New member
../images/Emo45.gif פרק מאוד חזק.

מיום ראשון לא ראיתי אף פרק, ולבוא לפרק כזה- פשוט חוויה. המגננות ירדו, ראינו את גילה כיותר אנושית ופחות 'על אוטומט'. משחק מ-ע-ו-ל-ה של שניהם. קצת עצבן אותי כשראובן שאל שאלות וענה לעצמו, במיוחד כשגילה לא רמזה ולא התכוונה לכלום. אהבתי במיוחד את החלק האחרון, שבו היא דרשה ממנו לא לדבר יותר על גדי, את החלק שבו היא התוודתה על דיוויד והחלק שבו היא אמרה לו על הפגיעה. הרהורים שעלו בזמן הטיפול: -מאוד קשה לפסיכולוג להיות מטופל, והיום שמתי לב לזה יותר מכל פרק אחר. -כשפסיכולוג הוא מטופל, הטיפול יוצר מצב של סוג של הדדיות. כלומר, היום לדוגמא, ראובן התוודה- אבל גם גילה. הסקות שגויות?

i love עדי

New member
גם אני חשבתי על זה.

בעצם זה יוצר מצב של טיפול לשניהם כי גם גילה חשפה את הרגשות שלה ופרקה חלק גדול ומרכזי בחייה מול ראובן . בעצם ראובן גרם לה לספר את זה וזה יוצר מאוד קשר הדדי . זה מאוד מיוחד לראות טיפול של מטפל ונורא מעניין , כי בעצם זה שונה מאוד מטיפול רגיל . הסדרה הזאת פשוט מעולה.

רק לי ראובן הזכיר

את ידין בפרק הראשון של הטיפול של ידין? מנהל דיאלוג עם עצמו? אומר כל הזמן "אני יודע בדיוק מה את חושבת" ולא נותן לצד השני הזדמנות להגיב?

אריאל2005

New member
אחד הפרקים המרגשים של העונה

מעולם לא ראינו את גילה נפתחת ככה. היא נראית לי אישה מסכנה.

למעלה