אח איזה כיף

blueman1

New member
מה הקשר בכלל ללשחק טוב ולתקציב

רק להזכיר לך אנחנו משחקים יותר טוב ראה תוצאות אחרונות 2-0 עליכם 3-0 על מכבי ת"א 4-0 על הפועל פתח תקוה. ולנו אין את יעקב שחר ששם 50 או 60 מיליון שקל בשנה ברגע שלשחר ימאס מכדורגל ו\או מחיפה אתם תתפרקו בדיוק כמו שקרא לבייתר ירושלים אחרי גד זאבי רק שלגד זאבי לקח שנה להבין שהוא רק מפסיד ליעקב שחר יקח יותר זמן אבל בסוף הוא יבין

blueman1

New member
אח איזה כיף

עוד שבוע עבר וזה כבר השבוע הרביעי ברציפות שהשבת שלי נשטפת כולה באדום. כבר שבוע רביעי ברציפות שהפועל באר שבע משחקת יפה מכניסה נקודות לקופה ומביסה קבוצות. אם להזכירכם מכבי חיפה 2-0 ראשון לציון 1-0 מכבי ת"א 3-0 והפועל פתו תקוה 4-0 לאט לאט ובלי הרבה מילים אנחנו כבר במקום השלישי ובמרחק 6 נקודות ממכם מכבי חיפה והליגה עוד ארוכה. בתור אוהד בפועל באר שבע אני אומר שהמטרה העיקרית שלנו זה אירופה אבל אני לא מפחד לומר שאם אנחנו נמשיך להציג יכולת כזאת אני לא מפחד לדבר כבר על אליפות אז שימו לב לקבוצה הקטנה שלמקום ששם היא מדברת קוראים מגרש כדורגל.

לא בכוונה

מעל ההודעה שלך ומתחת להודעה שלך היו הודעות שהיו צריכות להמחק ואי אפשר למחוק הודעה בלי למחוק את מה ששורשר אליה

אהה טוב ../images/Emo60.gif

בוא נחזור על ההודעה שלי שנמחקה:"ברגע שהפועל באר שבע יגיעו לאירופה ישראל תיכנס לאבל...כי הם ישפילו אותנו מחדש" תוכן ההודעה לא כול כך חשוב... אבל שהיה

blueman1

New member
מה אתם מדברים

אתם הובסתם פעמיים על ידי קבוצה מיוון 4-1 אנחנו אם כבר הוסבנו אז הובסנו על ידי קבוצה עם שם כמו בארסה

blueman1

New member
אתה מתגאה בניצחון על הילדים של

מנצסטר???? אותם אפילו הנבחרת השכונתית שלי מנצחת. לא ניצחתם את מנצסטר אלה ניצחתם ילדים שאפילו שדרני הספורט באנגליה לא מכירים את השמות שלהם. אז אל תתגאו כל כך שניצחתם את מנצסטר כי אם אתם לא זוכרים אז אני יזכיר לכם מה קרה שמנצסטר שיחקה עם כל הכוכבים שלה 4-1 אז סתמו את הפה ורדו לקרקע.

blueman1

New member
עדיין שים לב ששיחקתם

מול הרכב השני שלהם. ועם כל הכבוד להרכב השני של מנצסטר אל תצפה מהם להיות התותחים שבתותחים רק בגלל שהם לובשים את מדי מנצסטר כי עובדה שהם הפסידו לכם.

נו באמת ../images/Emo70.gif

אתה יודע טוב מאוד שהרכב כזה אם היה משחק נגד ב"ש או מכבי ת"א היה מנצח אותם בהליכה
תעשה לי טובה אבל אם אתה מזלזל בהרכב כזה אז באמת שאין לי מה לדבר איתך כי זה רק מראה כמה אתה לא מבין

blueman1

New member
אני לא מזלזל בהרכב כזה

אבל אני גם אומר שזה לא בשמיים לנצח אותו. לפי דעתי זה היה משחק יותר קל מכל המשחקים שהיו לכם באירופה השנה.

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אתה יכול להגיד על הרכב כזה כל דבר פרט ל"קל" וחוץ מיזה למה אתה משווה את זה שאתה מזלזל בזה
לפי ההישגים של ב"ש באירופה

blueman1

New member
קודם אני לא מזלזל ברכב הזה

אני רק אומר שאל תתגאו בו כל כך כי זה לא שניצחתם את מנצסטר עצמה אלה רק את ההרכב השני שלה ואני מאמין שיש עוד קבוצה או שניים בארץ שיכלו לעשות את אותו הדבר. דבר שני כשבאר שבע הגיעה לאירופה אל תשכח את המצב שלנו באירופה אם קבוצה הייתה עולה שלב באירופה זה היה נס, דבר שני אנחנו אז היינו עם איזה תקציב של 7 מיליון שקל אולי (לא שהיום אנחנו עם כל כך הרבה ברור שלא כמו שלמכבי חיפה ועדיין אנחנו משחקים יותר טוב ויפה ממנה) ואז שיחקנו נגד בארסה שהייתה קבוצה חזקה באירופה אז אף אחד לא ציפה שנבוא וניתן להם בראש זה היה צפוי שנחטוף תבוסה. אז אתה לא יכול להשוות תקופות כי אלה לא היו אותם זמנים אני מוכן לחתום לך שאם חיפה הייתה מקבלת את בארסה באותה תקופה היא גם הייתה חוטפת בראש. ואני מוכן לחתום לך שאם ב"ש תגיע לאירופה אולי היא לא תגיע לשלבים גבוהים אבל היא לא תחטוף תבוסות ועל זה אני מוכן לחתום.

אם הייתה שם לב אז הייתה...../images/Emo60.gif

יודע שחצי מהרכב הזה ששיחק נגד חיפה משחק עכשיו בהרכב של מנצ´סטר שהיא דרך אגב בכושר שיא

למעלה