אח איזה כיף

מלאכית16

New member
איפה רובין הוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|שניצל|

למה לא אמרו לי....

fan of Gary

New member
יורדים על קווין קוסנר

שישרף... לא יודעת למה אני לא סובלת אותו (כמו שאין בדיוק סיבה מוגדרת למה אני לא סובלת את התאומות אולסון, ראסל קרואו, יו גרנט וליאונרדו דיקפריו...)... בכל מקרה, תודו שהוא ב-כ-ל-ל לא יודע לדבר במבטע בריטי, אני יכולה לעשות אותו טוב יותר!!! ועוד עזים כל הזמן קורא לו "אנגלי". בסרט "רובין הוד-גברים בגעטקס" הנסיך ג'ון אומר: ולמה שהאנים יקשיבו לך?" והוא אמר: "כי אני, לא כמו רובין הודים אחרים, יודע לדבר במבטע בריטי..." חחח...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifלפי השעה שבה ההודעה

נכתבה אני מתארת לעצמי שעדיין לא קמתי בשביל לראות אותו
(למרות שבכלל לא ידעתי שהוא שודר....
).

מלאכית16

New member
אנננני רציתי לראוווות../images/Emo70.gif*בוכההה*

אני חולה על הסרט הזה.... הוא כאאאזהה מצחיק..

I n n u e n d o

New member
באחד ערוצי הסינמה

אח שלי,בקושי קם,פותח טלוזיה וצועק לי "דורין!!!!!!!!!!!!!!!!!,יש רובין הוד!!!!!!!!!"

מלאכית16

New member
היזהרי לך../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|שניצל|

ביחרי את מילותיך בקפדנות
הוא נראה מעולה ברובין הוד...ממש מושלללללם...

מלאכית16

New member
סורי, אני צמחונית...../images/Emo110.gif|שניצל|

אבל אני מוכנה לעשות משהו אחר עם הברבור המרוט הספציפי הזה

love potion

New member
תאמיני לי שכואב לי להגיד את זה...

...אבל: גם השיער שלו סובל מתסמונת שנות ה-80 שם וגם הוא כל הזמן יורק משום מה, ואין לו כמעט סצנות בלי הזקנה ההיא
. אבל הוא מצחיק בטירוף, זה נכון.

מלאכית16

New member
לא נכווווון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|שניצל|

אני אוהבת את איך שהוא נראה שם...הוא לא נראה הכי טוב שבעולה אבל הוא עדיין נראה טוב...ואם עוצמים את עין שמאל (או את ימין, תלוי איפה המכשפה נמצאת) אז הוא נמצא לבד בחדר..
והוא מממממש קורע שםםם..

שניש

New member
חחחחח.....אני מאוהבת בעזים!../images/Emo56.gif

הוא כ"כ חמווווד...... זה סרט ממש יפה אבל הוא יכול להיות גם קורע מצחוק...תלוי איך מסתכלים עליו. אלן ריקמן מעולה שם!!(כמו תמיד) אבל מה הרעיון לתקוע סרט....בבוקר

I n n u e n d o

New member
כמו שאומרים

להתעורר עם חיוך :~}}}}}}}}}}}}}}}} ואכן החיוך שלי היה יותר מידי גדול,קמתי חולה כמו מתה,הגרון,התחת,הכל כואב,אח שלי פתח את הטלויזיה והפרצוף שלו היה מרוח לי על הטלויזיה אין הרגשה יותר טובה מזאת.

למעלה