אח - איזה אושר

אח - איזה אושר

הגעתי עכשיו הבייתה העוזרת הייתה איזה בית מבריק איזה ריח של ניקיון של אויר אין כמו העוזרת שבאה פעם בשבועיים יותר טוב משופינג יותר טוב ממאהב היא עושה לי את הדבר הכי טוב לא חושבות כמוני? באדי

Nataly A

New member
כל כך מסכימה!

כשהעוזרת פה, זה כמו לחכות לעוגה שתצא מהתנור, אחרי שהיא הולכת אני נשכבת על המיטה ונהנית מהסדינים החדשים, וזה שהכל במיטה מסודר למשעי. מסתכלת מסביב, נהנית, וסופרת אחורה את הדקות לפני שהחתולים ובן הזוג שלי יבלגנו הכל מחדש....

s h i r k u s h

New member
באמת נחמד ../images/Emo13.gif

הדברים הקטנים שעושים את החיים קלים יותר ומאושרים יותר
אני מתה להפתיע את אמא שלי ולהביא לה עוזרת לפחות לפעם אחת שתעזור לה קצת, אבל יודעת שזה לא יעזור כי אמא שלי לא אוהבת שנוגעים לה בסדר ובניקיון- היא אוהבת לעשות הכל כמו שהיא עושה.

ענתי 10

New member
אל תזכירי לי את המילה עוזרת ../images/Emo5.gif

אבל שמחה בשבילך שאת מרוצה!

ולסיומת.....

חזרנו עכשיו מחוגים ולא בא לי ללכלך את המטבח עם אוכל התקשרתי 1-700-700-600 הזמנתי להם בורגר ראנץ' הם לא יודעים עשיתי להם הפתעה עוד מעט הטוסטוסון ידפוק בדלת

איזה עצבים חטפתי עכשיו

איך היום התחיל יפה ואיך הוא נגמר עד אחה"צ הכל היה ורוד המנתי להם בורגר השליח בא והלך (עוד נתתי לו טיפ) הסתבר שהם התבלבלו בהזמנה והביאו מה שלא הזמנו והחסירו מה שכן הזמנו, בקיצור, אבל הילדים היו רעבים ואמרתי לעצמי, אל תעשי עניין העיקר שיהנו ולפתע, חיפשנו את ההפתעות וקיבלנו רק אחת רובוט שנהפך לאוטו וחיפשנו וחיפשנו ולא מצאנו. ואיך נסתדר עם שני ילדים והפתעה אחת ???? התקשרתי אליהם, הם התנצלנו והבטיחו מיד לשלוח הפתעה נוספת ואכן, תוך 10 דקות הגיע שליח עם שקית, אמרתי תודה וסגרתי את הדלת פתחתי את השקית ו.... נדהמתי לראות צלחת קטנה עם כפית מפלסטיק של שרק (מתנה לתינוק בן חצי שנה עד שנה) אין לי עצבים להתקשר אליהם עכשיו מחר אני הולכת להיכנס בהם מזל שהבן שלי הגדול הבין והבטחתי לו שהענין יסודר מחר איך הם עיצבנו אותי......... קיבינימט עדיף כבר לבשל בבית ולחשוב שככה הלכו להם 100 ש"ח אבל, אבל, מחר יום חדש באדי

Miss פטל

New member
אההה..פשוט הייתי בשוק לקרוא

איזה זילזול מצידם..אני פשוט עובדת בסניף אחר בבורגראנץ' ואצלנו תמיד מקפידים וזה לא קורה

Miss פטל

New member
חחחחחח

עכשיו קראתי באירוח שאת גרה בחו"ל..איך שכחתי!! סליחה!!!

lilaaa1

New member
חחחחח

כן אבל תכלס... כשאני באה לחופשים אני גרה בחולון.... ההורים שלי יותר נכון... ודרך אגב חברה שלי עובדת בסניף הזה....

להפתעתי אני חושבת אחרת ../images/Emo13.gif

לא האמנתי שיגיע היום שבו אגיד את זה, אבל אני נהנית בלי עוזרת. כשאני חושבת מה אני יכולה לעשות בכסף שאני חוסכת, אני כמעט נהנית לנקות...

אני לא משלמת על זה....

זאת הפריבילגיה שאמא שלי נותנת לי על זה שאנחנו גרות רחוק אחת מהשניה היא מממנת לי עוזרת פעם בשבועיים זאת האמת אם הייתי צריכה לשלם בערך 400 ש"ח לחודש הייתי מעדיפה יבלות בכפות הידיים חחחחחחח

lili81

New member
עכשיו הכל מובן

אאהה בגלל זה את כל כך נהנת מהעוזרת.. לי יש לנקות את הבית הדנדש.. וואו איזו עבודה מחכה לי.. אומנם כל החברות התנדבו לעזור.. אפילו כאלה שהן לא חברות.. אבל בכל זאת המון לנקות..

למעלה