אח אח איזה אישה. פשוט מלאך!. האישה המושלמת. כזאת יפה שזה כואב.
J Jacks social anxiety New member 20/9/03 #3 בקשר לחתימה שלך... זה היה טיילר דירדן שאמר: ".The first step to eternal life is you have to die" חיחי...
בקשר לחתימה שלך... זה היה טיילר דירדן שאמר: ".The first step to eternal life is you have to die" חיחי...
F fishburn New member 20/9/03 #4 ואללה צודק! לא זכרתי את זה. החתימה שלי היתה מקורית, ללא "גניבות" ממקורות אחרים. אתם יודעים מה אומרים: great minds think alike
ואללה צודק! לא זכרתי את זה. החתימה שלי היתה מקורית, ללא "גניבות" ממקורות אחרים. אתם יודעים מה אומרים: great minds think alike
J Jacks social anxiety New member 20/9/03 #5 כן... ובכלל החתימה ש'לך לא הכי דומה לציטוט שהבאתי, סתם דומה, אז שמתי...
F fishburn New member 20/9/03 #6 שניהם אומרים את אותו דבר. אני שואל "מי אמר שאי אפשר לחיות מבלי למות?" וטיילר עונה "כדי להתחיל לחיות צריך למות קודם" זה היינו הך
שניהם אומרים את אותו דבר. אני שואל "מי אמר שאי אפשר לחיות מבלי למות?" וטיילר עונה "כדי להתחיל לחיות צריך למות קודם" זה היינו הך
¥ ¥EleVatioN¥ New member 20/9/03 #7 בורכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif