אחת קטנה....

אחת קטנה....../images/Emo6.gif

זוג חגג יום נישואין. כמו בכל שנה הם סועדים בסלון לאור נרות ומשוחחים על השנים המשותפות.פתאום אומר הבעל לאישתו: "אני לא רוצה להיות חטטן,אבל כבר כמה שנים מסקרן אותי לדעת מה יש לך במזוודה שמתחת למיטה שלנו ???". האישה חושבת ולבסוף הסכימה לגלות . היא מובילה את בעלה לחדר שלהם ופותחת את המזוודה.הבעל נדהם לגלות שבמזוודה נחים להם מיליון שקל ושלושה תפוחי אדמה.הבעל קופץ ושואל את אישתו: "אבל למה שלושת תפוחי האדמה ?"והאישה משיבה: "כל פעם שבגדתי בך שמתי במזוודה תפוח אדמה".הבעל שמסנוור מהכסף סולח לאישתו.רק כשהם הולכים לישון נופל לו האסימון והוא שואל "אבל בעצם איך הגיעו מיליון השקלים למזוודה??"האישה בתגובה: "כל פעם שהגעתי לקילו תפוחי אדמה - מכרתי..."

timiהאחת

New member
מנהל
אוי אני הייתי מתה על המקום אני גם כ

כה חולת נקיון הייתי מנקה,,,,ואחר כך הייתי מחפשת עוד מנקה אחריי יו מה זה ??????

כן, הנה:

בעל ואישה מתקלחים פתאום שומעים דפיקה בדלת הבעל אומר לאישה לכי תראי מי זה בדלת האישה שמה את המגבת הולכת פותחת את הדלת ורואנ את משה השכן היא אומרת לא כן משה מה אתה צריך הוא אומר לה אם תורידי את המגבת אני נותן לך 1,000 דולר האישה חשבה חשבה...... בסוף הסכימה והורידה משה נתן לה את ה1,000 דולר היא חוזרת למקלחת בעלה אומר לה נו מיזה היה??? היא עונה לו סתם זה היה משה השכן ענה לה הבעל אה באמת...!!! הוא החזיר את ה 1,000 דולר... שהוא חייב לי...

ואחרונה להיום...../images/Emo68.gif

שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת את רשיון הנהיגה שלה. הבלונדינית נלחצת ושואלת: "מה זה רשיון נהיגה?" עונה לה השוטרת: "זה מין כזה מרובע אם התמונה שלך עליו". הבלונדינית מוציאה מראה קטנה ונותנת לה. השוטרת מסתכלת ועונה לה: "מה, את סתומה? אם היית אומרת לי שגם את שוטרת לא הייתי עוצרת אותך...!!!"

למעלה