אחת משלנו?

El ad

New member
אז כנראה שדברים אכן מתאמתים לאחר

שעובר מספיק זמן, וזה רק מוכיח את מה שאמרתי. ואם זה כך, אולי מגנטו ידבר על הדת שלו עוד חמישים שנה? בכל אופן, אני לא יודע אם יש הרבה משמעות לאישורים רשמיים עם כל הריטקונים שהולכים שם. גם אם יבוא יום שבו מגנטו יודה שהוא יהודי, לאחר כמה שנים יבוא עורך חדש שזה לא מתאים לו ויטען שזה בכלל היה כפיל, או שכל מה שקרה עד לאותו יום היה בסה"כ חלום, או כל רטקון טיפשי אחר.

spidey 82

New member
בדיוק. אבל כל עוד אין אישור למוצאו,

אנחנו לא יודעים דבר מלבד ספקולציות של קוראים. אני לא מאמין שיגידו שזה חלום. בטח צ'אק שיחק במוח שלו. הוא רצה לגרום לו לחשוב שהוא יהודי כדי ש... אה... יאכל גפילטע פיש בפסח ומאכל שדומה לאזניים מטונפות בפורים. הוא הסאדיסט הכי גדול ביקום מארוול, לידיעתך.

El ad

New member
אתה מדבר על צ'אק אוסטן?

אני אישית כמעט ולא מכיר את הכותבים/ציירים/עורכים בשמות כמוכם, אבל לגבי צ'אק שמעתי בהמון מקומות שהוא נחשב לגרוע ברמות. אני יודע למשל שהאשימו אותו שהוא הפך את נורת'סטאר לאוחצ'ה מזעזעת, שכל מה שמאפיין אותו זה להיות הומו - משהו כמו סופר גיי-מן שנוהג בגיי-מוביל שלו. ואם אני לא טועה, אז הסיפור של עזאזל הוא גם של צ'אק, והוא ידוע כחסר הגיון לחלוטין - אם עזאזל יכל לעבר נשים על כדור הארץ, אז למה הוא צריך ילדים טלפורטרים שיעזרו לו לעבור מהמימד שלו לכדור הארץ? עם זאת, הגישה הכביכול אנטי-דתית שלו מבורכת בעיניי. אילו עוד דברים נפשעים הוא עשה?

spidey 82

New member
לא, אקסאווייר.

צ'אק אוסטן גרוע בפני עצמו, אבל זה לפעם אחרת.

El ad

New member
אהה, הצ'אק הזה...

אז למה לא אמרת? וגם אני חושב שהוא פוץ מלא בחשיבות עצמית. איך ולמה לעזאזל הוא החליט שהוא הטלפת הכי חזק בכדוה"א? מתי הוא הספיק לעשות תחרות עם כולם? זה ממש מעצבן. לדעתי Moondragon יכולה להוות בשבילו אתגר רציני.

spidey 82

New member
דווקא הכותבים החליטו זאת.

הוא רק אומר את מה שהם כותבים. מה שאומר שהוא לא הטלפת החזק בעולם, מאחר ומישהו אחר שולט בו. הוא לא עשה תחרות. הוא הרג את כל המתחרים והשאיר בחיים את אלו עם הפוטנציאל הנמוך ביותר להוריד אותו מכסאו. ג'ין גריי היא כנראה הכשלון הגדול ביותר שלו.

El ad

New member
אני חש בעויינות קלה כלפי הפרופ'...

מזכיר לי את השנאה היוקדת שאני חש כלפי קפטן אמריקה הרפובליקני הארור, וכלפי האוונג'רס בכלל. הפרופ' דווקא חינך את האקסמנים הצעירים שלו אי שם בשנות השישים שהוא הטלפת הכי חזק (עוד אז הוא "ידע" את זה, אפילו עוד לפני שהוא הכיר יותר מ-20 מוטאנטים על פני כדוה"א) כדי שהם יגדלו להעריץ אותו, וכמו אפקט של כדור שלג יספרו לכל מי שהם מכירים שהוא הכי חזק. ככה עכשיו כל העולם מאמין בזה. זה קונספירציה כמעט גדולה כמו התנ"ך... ולמה ג'ין היא הכשלון הגדול ביותר שלו? כי היא מספיק חזקה והוא לא הצליח לעצור אותה?

spidey 82

New member
אין לי עוינות כלפיו, הכל בהומור.

(חוץ מהשלדים שבארונו שהתגלו בתקופה האחרונה והורסים את התדמית הנקיה שלו. משהו מסריח בממלכת ווסטצ'סטר...) כן, ג'ין חזקה מדי ובעלת פוטנציאל הרסני (סליחה, פוטנציאל שכבר מומש. יותר מפעם אחת) שאף עשויה להתעלות עליו. אולי הוא פשוט חשב שאם יחזיק אותה קרוב וילמד אותה, יוכל לשלוט בה וביכולותיה. או שהוא באמת לא הטלפת החזק בעולם, אלא אדיוט שלא הצליח לזהות את העתיד לבוא.

Artoo Detoo

New member
זה בדיוק מה שניסיתי להסביר

אני לא אומר שהוא יהודי. אבל אני לא חושב שלכל דבר צריך אישור מפורש. מה שידוע על מגניטו זה שהוא ניצול שואה, אבל למה לסבך את העניינים? אז מה אם הוא יכול להיות צועני ולא יהודי? הוא יכול להיות יהודי ולא צועני.

Artoo Detoo

New member
אני מודע לכך שכתבתי קודם שהוא יהודי

טעיתי, מה שכתבתי בהודעה האחרונה שלי זה מה שאני מתכוון אליו

spidey 82

New member
אה-אה!!

סתם... הוא יכול להיות אחד מהשניים, יכול להיות שהוריו היו פעילים פוליטים. מה שבטוח כרגע זה שהוא ניצול שואה ומשפחתו נרצחה. זה האירוע הראשון שהשפיע על אישיותו, וזה מה שכרגע צריך לעניין אותנו. בראש ובראשונה הוא "הומו סופריור", לא שום דת או גזע אנושיים (מנקודת המבט שלו, כמובן).

למעלה