אחת מול שניים

קצת לבד

New member
אחת מול שניים

היי חדשה כאן(ראשית אבקש שההודעה שלי לא תגיע לעמוד הראשי) יש לי בעייה שתוספת תאוצה בשנה האחרונה יש לי בעל מדהים שחולקים את חיינו ביחד כבר 7 שנים..(חברים ואחכ חתונה) שנינו בשנות העשרים לחיינו.. בדר"כ היחסים טובים פלוס.(מריבות רגילות תמיד יש.. כסף.. או מי זרק את הבגדים בסלון) לפני שנה וחצי הכרתי מישהו בשיחת לילה מאוחרת בנט. סתם שיחה מצחיקה בלי חשיפת פרטים.. שהיתה כיפית וקלילה.. הוא לא שאל אותי לשמי .. לא רצה לדעת שום דבר חלקנו ראיית עולם.. אחרי חודשיים של שיחות החלטנו להפגש.. והיה וואוו הוא רווק..מדהים קצת יותר גדול ממני. התנאי היחידי שהצבתי לו היה אל תשאל..(הוא כמובן כבר ידע שמי. עיסוקי וכו) אבל על חיי אמרתי לו שלא ממש בא לי לדבר והוא כיבד זאת - כלומר הוא לא יודע שאני נשואה ומאז בשנה וחצי.. אנחנו נפגשים לפחות פעם בשבוע לכמה שעות כיפיות.. שיחות נחמדות מול שמיים..קצת יין ופעם אחת אף נסחפתי ונשארתי לישון אצלו(הבעל היה במיל') בתק' האחרונה אף יוצא לנו לדבר כמעט כל יום.. מה שלא היה נהוג בעבר.. (ההסדר היה.. שרוצים להפגש מרימים פון.. מעין כלל לא כתוב.. לא שואלים.. לא מעיקים) הכל איתו קסום ושונה.. זה לא שמגיעה אליו וישר בום סקס.. לפעמים סתם חיבוקים/ מזמוזים הבעייה היא שאני חושבת עליו יותר ויותר..ובעייה שנייה.. שבגלל העבודה הלחוצה שלו ושלי (שנינו בתפקידים ניהוליים לחוצים) הוא מציע יותר ויותר להפגש בימי שישי/ שבת..(אמצע השבוע מסיימים לאחרונה ממש מאוחר) מה שלא יקרה..ואני מרגישה שאני מסתבכת מכל הכיוונים ומתחילה לחשוב שאולי זה לא רק סקס.. הוא היה נורא סגור בהתחלה ואמר שאינו ממהר לתת אמון לפני כמה שבועות אמר לי.. את יודעת אני סומך עלייך.. מה שעשה לי כמובן פרפורי לב מיידים לא יודעת איך/ האם לגלות.. ואיך להתנתק.. אם אני לא רואה אותו פעם בשבוע/ שבועיים מרגישה שחסר לי חמצן מאידך בעלי.. מדהים גם הוא.. וגם בלעדיו לא מרגישה שאוכל לחיות.. מה עושים??? לפני שתשפטו אותי בחומרה.. לא ממש תכננתי את זה.. זה קרה.. ועכשיו אני בבעיה איך לספר ולוותר על משהו מדהים שקרה לי של שנה וחצי.. בלי לאבד את היקר לי מכל שחולק איתי את חיי 7 שנים.. חושבת על שניהם כל הזמן

adam33

New member
רגע לפני שיהיה מאוחר מדיי

בעצם מה שקורה לך זה שהפכת את חייך לחיים יותר מגוונים אבל לא מפני ששינת אותם עם אישך אלא הושפת על מה שהיה לך וכך בעצם החיים שלך עם בעלך אינם כבר מרכיבים את השלם אלא חייך הם מעבר לכך והבעיה היא בעצם היא ההרגשה הלא שלמה שלך את מרגישה כל כך מלאה והמצפון מכאיב לך כי זה קורה בעת שבעלך לא יודע מכך ואת פתאום מרגישה שזה הופך לשגרה שלא מוסיפה לאף אחד מכם כי את מתרגלת לחיים שלך בצורה הזו אבל כעת זה הזמן הכי בשל להחליט וכל החלטה היא כואבת בין אם תרצי ובין אם לא תרצי את חייבת לומר לעצמך שההנאה שלך משנהם היא כמו פאטה מורגנה ולמרות שכיף לך כעת הפתח בלב שלך יגדל מיום ליום בכל פעם אחרי שתחזרי הביתה אחרי שגמרת עם היזיז שלך לא המצאת את הגלגל שבעצם כולנו בצורה זו או אחרת טמנו ממנו מי יותר ומי פחות אבל העתיד הוא רק בתוכך ובאופן שתחליטי והלואי והיתי יכול לומר לך שזה קל אבל זה לא בעלך שאנן והוא חושב שהכל בסדר והוא מעניין אותך ובעל מושלם ואת לא מציקה לו ולא אומרת לו בוא נגוון ומבחינתו אין לך טענות ולך אין טענות אליו זאת אומרת שאת מטעה אותו מעבר לבגידה באימון שלו ובנוסף לכך את גם לא שלמה עם עצמך אז את רואה? אם הית אומרת ליזיז תשמע אני עומדת להתגרש וזה לוקח זמן אז לפחות הית שלמה מבפנים שאת לקראת צעד כזה אם אחרי מערכת היחסים שלך איתו הית אומרת סטופ רציתי לדעת איך זה וכעת טעמתי ואני רוצה לחזור לבעלי עם כל כולי ונשמתי אז לפחות יצא מזה משהו טוב אבל את באמצע משקרת לעצמך ולסובבים אותך ואני חוזר ואומר הרגשות שלך יחמירו מיום ליום ובסופו של דבר מישהו יפגע מכך במלא העוצמה אז כל הכבוד לך שאת לפחות אמיתית עם עצמך ורגשותייך ויודעת שמשהו לא בסדר כעת ואינך יכולה להמשיך כך.. אז קדימה ..צאי קצת עם עצמך וקחי פסק זמן לחשוב..( ניאה לי שלא עשית את זה המון זמן) שבת שלום..

seeyou

New member
לא ממש תכננתי את זה!-../images/Emo54.gif

....לפני שנה וחצי הכרתי מישהו בשיחת לילה מאוחרת בנט... אם בדר"כ היחסים עם הבעל טובים פלוס....אז מה את עושה בנט.... או ליתר דיוק שנה וחצי מאהב? הצרפתיים צודקים: Every woman needs two men -- one to be married to and the other to compare. French Proverb ובישראל? רק 57% סבורים שלפעמים מגיע לנשים לקבל מכות... אני מניח שבעלך היה במילוים בזמן הסקר....

SadnessBegone

New member
Seeyou...

הסכמתי עם תגובתך... עד 2 המשפטים האחרוניםן!!! מה הקשר לזה שגברים חושבים שיש סיבה להכאת נשים??? מקסימום יכולת לציין לגבי גברים שחושבים שיש להתגרש מנשים ה"רועות בשדות זרים" (אם קיים סקר כזה) א-י-ן ש-ו-ם ה-צ-ד-ק-ה ולעולם לא תהיה!!!! ועד שלא יבינו את זה כ-ל הגברים (ולא רק ה-43% הנותרים) - העיתונים ימשיכו להיות מלאים בסיפורי זוועה... בדרך כלל אני אוהבת את התגובות שלך... אבל עכשיו... אכזבת!!

שיו...כתבתי הודעה מושקעת והיא נעלמה

אז בקיצור...תחליטי כבר (כמו בפרסומת של השוקולד פרה...)! לא יודעת אם יש לכם ילדים או לא, אני בעד בעלך. נראה לי שאת בעד שניהם
אבל זה בלתי אפשרי לאורך זמן...

אוי ואבוי

כל פעם שאני קוראת הודעה כמו שלך,אני נזכרת שפעם הייתי שם. כמה נפלא זה היה בהתחלה ואיך לאט לאט זה מסתבך ואיך הראש מתחיל להתנפח ואת כבר לא יודעת כלום והבלבול חוגג עצתי לך קחי פסק זמן כמה שזה קשה תקפיאי את הקשר עם המאהב ותבררי לעצמך מה בדיוק את רוצה וכמה ולמה אבל זו בדיקה שאת צריכה לעשות לבד עם עצמך לפני שתלכי לאיבוד במשחק המטורף הזה אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה בסופו של דבר תיהי חייבת בויתורים בסיפור הזה ועדיף לך שזה יהיה אחרי שחשבת והחלטת על מה את מעדיפה לוותר ולא אחרי שהכל יתפוצץ לך בפרצוף ועוד טיפ קטן הפנטזיה תמיד יפה יותר-עד שהיא נהיית למציאות

למעלה