אחת מהאפשרויות

אחת מהאפשרויות

או.... שתלמידי שדרות לא רואים את הפורום הזה או... שהם לא רוצים להגיע לפה או... שהם כבר לא בלימודים כל כך הרבה זמן, שאין להם חשק להתחיל דווקא עכשיו ודווקא כאן או... שהאש שקטה שם או... אתם מוזמנים להעלות או נוספים משלכם.. לחילופין - אפשר ללכת לקרוא לחבר'ה, להזמין אותם, אם אתם יודעים איפה לעשות זאת.

Angel On Earth

New member
האמת שהפורום לא כ"כ רלוונטי עכשיו כי אוטוטו

יוצאים לחופש הגדול. אבל בכולופן,אני יכולה לפרסם את הפורום בבצפר שלי [אני מישובי עוטף עזה]. אבל חשוב לי שתדגישו שהפורום הזה מיועד גם לנו...

כמו שיונה כתבה בהודעת המנהלת-../images/Emo29.gif

הפורום מיועד לתושבי שדרות והסביבה (ובעיני לכל מי שירצה לקחת בו חלק). בתום שנה"ל (שמסתיימת החל ממחר) הוא ישמש כמקום מפגש חברתי לתלמידים להעביר גם בו את החופשה הפורום נמצא בצד של ה-יש כניסה-

cate71

New member
למה ככה??אני משדרות

חדשה קייט בת 16 וחצי בכיתה י'

../images/Emo140.gifברוכה הבאה קייט

תוכלי לספר קצת מה קורה בשדרות ? איך את מסתדרת ? אנחנו כאן בשבילך.

cate71

New member
ברוך השם

עכשיו די שקטט!! טוב נווו נפלו היום שני קאסמיםםם ב6 בבוקר!!! איך אני מסתדרתתת אמממממ בזמןןןן שהיו הרבה קאסמים הינו 3 שבועות אצל דודים באשקלון אני לומדת בבית הספרר אולי ראית בחדשות "שער הנגב" ששם נפל קאסם באחת הכיתות. את הבגרויות עשינו בבית הספר אשל הנשיא!![בית ספר נחמד]אבל שלנו יותר טוב ויפה!!!] כמעט ולא הינווו בבית הספר עכשיו חופששששש אז נראה מה אני עושה עם עצמייי!! לא כל כך בא לי להשיאר בשדרות[למרותש נאי חולה על העיר,אנשים טובים רובם מכירים אחד את השני,אווירה פה לא הכי טובה אבלל כזה כולם עם כולםם עוזריםםם במה שצריך] תודה לכולם אתם חמודיםםם

קייט, תודה ששיתפת אותנו...

ואם יש משהו שאנחנו יכולים לעזור, נגיד... למצוא דברים שאת אוהבת לעשות אותם, דרך האינטרנט - פעילות עבודות יד, משחקים, בקיצר, מה שאת אוהבת. ספרי, וננסה.

וכמובן

אם את מתגעגעת ללימודי היסטוריה... תנוחי היטב בחופש, אעלה לך לכאן כמה המלצות לספרים (לא תמיד קשורים להיסטוריה) וגם לסרטים. תהני ותנוחי יפה - בשנה הבאה מחכה לנו הרבה עבודה

cate71

New member
כןן..אאאאאאאאאאאאא אני לא רוצה להיות בי'אא!!!

השנהה הכי קשההההה אנייי כבר מפחדתתת מכל הבגרויותתתתתת

יא' היא שנה מדהימה

את תהני ממנה מאוד. ולגבי הבגרויות - לך אין מה לדאוג! תעברי אותן נהדר.

cate71

New member
דרך הגב שכחתי להגידדדדדד

בוקרר טובבב אנשיםםם אתם מקסימיםם ודבר שני בקשתם שאני יעדכן אותכםם אזז נפלו לפני כ שעה בערך 2 קאסמיםםםם!!!!

למעלה