אחת ורבע בבוקר

J0nathan17

New member
אחת ורבע בבוקר

חזרתי היום מבית ספר בסביבות שלוש, כהרגלי הייתי עייף רצח, נשכבתי על המיטה, נרדמתי עם הבגדים, התעוררתי עכשיו מה יהיה? עכשיו איך אני אמור לקום כמו בן אדם עוד (אמילי) 5:56???? למה אין בית ספר באינטרנט כל אחד היה לומד מתי שהוא ער אוף תתעלמו לא אכלתי כל היום חוץ מהטוסט בבוקר שגם אז קמתי מוקדם מדי לחזור לבית ספר זה חרא קיבלתי 3/2 במבחן בהיסטוריה שהיה לפני שבוע. זה כמו 60. איכס בריבוע לא חושב שאי פעם כתבתי כזאת הודעה ארוכה העייפות עושה את שלה אני חוזר לישון.

Queen Alice

New member
...

דווקא כן יש בית ספר דרך האינטרנט. לפחות אצלנו. אתה יכול לנסות לשאול בבתי ספר בעיר שלך אם יש להם את המערכת הזאת ולהצטרף אליה... זה נקרא סייבר סקול. אבל בדר"כ הם נותנים אותה רק לכאלה שחולים הרבה וכ'ו...

כמו שאני קמתי אחרי 3 (!!) שעות שינה

זה נהדר. הגוף שלי לא ישן, לא מקבל אוכל (חוץ מ2 health bars בבוקר וצהריים), הוא גם ככה לא מתפקד משהו מאז שחזרתי לפריז ואם זה לא מספיק, היום המצב הנפשי שלי באשפתות. אם היה בי"ס באינטרנט היה לך נורא קשה ללמוד. יאללה עוד שניים ונגמר הסיוט (בעצם, יש אוני' ושם אתה מבין שמה שהיה עד עכשיו היה קל מדי ואז הסיוט האמיתי באמת מפחיד) יופי, אני גם מעודדת. איך התוכנה שלי אגב?

J0nathan17

New member
אז הלילה לא ישנתי...

נשכבתי לא נרדמתי ניגנתי לא נרדמתי, כל הלילה, וכבר יומיים שלא יצא לי לנסות תתכנה שלך כי אני כבר ער גם ככה ופשוט מכבה תרמקול (מפעת חוסר כח להדליק תמסך וללחוץ סטופ) היום אני נחוש בדעתי ללכת לישון ב-ע-ר-ב! שאני יתעורר בשעות של בני אדם אבל בכלל נראה לי אני יבריז מחר... לא יום לימודים משהו עם קניאתים... אם היה בי'ס באינטרנט לא הייתי לומד אני עצלן מדי ואין לי כח רצון אני צריך תמורים שיציקו לי... לפחות אני מודע לחולשות שלי. את יכולה להתעודד כל מה שאכלתי ביומיים האחרונים זה טוסט אתמול בבוקר...שניים. הולי שיט רק עכשיו אני קולט את זה לא פלא שאני רעב צ'או

למעלה