אחת ולתמיד- האם אפשר לנסוע חינם באוטובוס בהצגת חוגר בלבד, לא על מדים? תודה מראש!!
ד ד נ ד ו ש New member 5/10/06 #1 אחת ולתמיד- האם אפשר לנסוע חינם באוטובוס בהצגת חוגר בלבד, לא על מדים? תודה מראש!!
H hey dood New member 5/10/06 #2 תשובה אתה לא יכול ליסוע חינם עם הצגת חוגר בלי מדים, רק עם תעודת לוחם אתה יכול.
Y yossiguns New member 5/10/06 #4 באמת?? חשבתי שגם לוחמים צריכים להיות על מדים כדי לנסוע חינם באוטובוסים...
H hey dood New member 5/10/06 #5 לא הבנת.. לוחמים גם נוסעים עם מדים אני מתכוון רק אחרי שמקבלים תעודת לוחם שזה אחרי שנתיים וכמה חודשים אם אני לא טועה אז אפשר ליסוע בלי מדים
לא הבנת.. לוחמים גם נוסעים עם מדים אני מתכוון רק אחרי שמקבלים תעודת לוחם שזה אחרי שנתיים וכמה חודשים אם אני לא טועה אז אפשר ליסוע בלי מדים
Y yossiguns New member 5/10/06 #6 אה הבנתי. זה ממש טוב ככה אני חושב (אף על פי שזה אחרי הרבה זמן). במיוחד לאילתי כמוני. ככה שכל פעם שאני ארצה לנסוע לתל אביב או משהו, אני לא אצטרך לעלות על מדים ולקחת נשק רק כדי להשיג נסיעה חינם. ^_^
אה הבנתי. זה ממש טוב ככה אני חושב (אף על פי שזה אחרי הרבה זמן). במיוחד לאילתי כמוני. ככה שכל פעם שאני ארצה לנסוע לתל אביב או משהו, אני לא אצטרך לעלות על מדים ולקחת נשק רק כדי להשיג נסיעה חינם. ^_^