אחת ולתמיד

גלית00

New member
אחת ולתמיד

היי... רציתי לדעת האם יש הבדל בין אורגזמה (נשית) לגמירה? וכשאני שוכבת עם חבר שלי, עוד לא קרה לי שהגעתי למצב של רעידות בגוף וחוסר הרגשה בכל מני מקומות, כמו שחלק תיארו לי... מה שכן הגעתי אליו היה מן ריכוז כזה של הנאה, אני מרגישה כן משהו אחר, ואז כשמגיע השיא והוא חולף אז פתאום יורד לי החשק...ואני רוצה שחבר שלי יגמור כבר...אלא אם כן אני מגיע לפעם נוספת.. מה לדעתכם היה לי? ואיך אני אמורה להרגיש את האורגזמה הזאת שכולם מדברים עליה שהיא עוצמתית? ועוד משהו.. אני וחבר שלי התחלנו לשכב בלי קונדום (כי אני התחלתי לקחת גלולות) ועכשיו הוא גומר תוך דקה בערך. מה עושים??

daniella1980

New member
אצל אישה אין הבדל של ממש

אצל גבר יש גמירה שהיא לא ממש אורגזמה אלא ריקון מחסנית, כשגומרים בלי עונג עצום ולא ממש מגורים. אז אולי אפשר לומר שיש גמירות שהן סתמיות - כלומר לא חזקות אלא סוג של שיא קטן שעובר, ויש גמירות שהן אורגזמתיות - פיצוציות וחזקות. בכל מקרה, מה שתיארת מעיד על כך שהיית קרובה אבל לא הגעת לאורגזמה (אולי לשיא קטן אבל הוא לא בא לידי מיצוי כנראה). גמירה של ממש - כלומר אורגזמה - באה לידי ביטוי בהתכווצויות מהירות ומטריפות בנרתיק שגורמות לתחושה מענגת שנשלחת לכל הגוף, ולעיתים לרעד באיברים נוספים כמו האגן והרגליים, ותחושת חמימות מתפשטת באגן. יחד עם זאת אני משוכנעת שנשים שונות יתארו לך אורגזמה בצורה שונה - אבל מה שבטוח הוא שכשגומרים באמת יודעים שגומרים - זו לא רק תחושה של הנאה חזקה יותר - אלא ממש התפוצצות - היא יכולה להיות קטנה וכמעט לא מורגשת (ואולי זה מה שקורה לך?) אבל היא שם. לי קורה לפעמים שאני קרובה ואז זה פשוט עובר כמעט בלי ממש רעידות והתפוצצויות, וזה מבאס קצת אבל זה קורה. אם זה קורה לך תמיד, זה פשוט עניין של ללמוד לנתב את הגוף להנאה מירבית ומקסימלית - וזה דורש ריכוז רב, והכי חשוב **גירוי מיני** כלומר חרמנות גבוהה - שאת יכולה להשיג גם בלי הבן זוג - פשוט באוננות ובמחשבות שמגרות אותך, לזרום עם החרמנות שלך כי באמת שאורגזמה מגיע בעיקר מהמוח, ולתת דרור לגוף להתפוצץ. כשזה יקרה בעוצמה, את תרגישי את זה ותדעי היטב מה זה.

הזוייה

New member
הו אורגזמה אהובתי.

האורגזמה לפעמים היא סוד כמו הכור האטומי. ע"מ לזכות בה צריך ריכוז ולהיות מגורה והרבה. זה שלגבר שלך ישנן פליטות קלות כמו טפטוף של צינור השקיה, זה לא אומר שעבודתו הסתיימה, ואת, אל תוותרי על המגיע לך, גם לך מותר להגיע לסיפוק. זה כל היפה בזוגיות, הנתינה וההדדיות. פה לא גומרים והולכים. האורגזמה היא פועל יוצא של עירור פיזיולוגי ופסיכולוגי והיא לא תגיע בלי קורדינציה טובה של בן הזוג. את צריכה פשוט ללמוד לענג את עצמך ולכוון גם את בן זוגך ע"מ לקבל מוצר מוגמר, לפעמים שילוב של עבודת דגדגן שלו ונגיעות וליטופים בפטמות שלך יכולים להביא אותך לפיצוצים קטנים.לא בכל אורגזמה יש רעיות (שנובעות מכיווץ השרירים) גם תחושת חום שעוברת בגוף היא אות למשהו שונה. ו.. גם לא תמיד מגיעים לאורגזמה. זה מה שמבדיל אותנו מהגברים, רף הגירוי המיני. אל תנסי להשיג בכוח את האורגזמה, תנסי ליהנות מהדרך להגיע אליה. מהאווירה בחדר, מהמוסיקה, מהדימוי העצמי שלך, משליטה, מהסרת מחשבות טורדניות. אגב, את יכולה לנסות אורגזמה של הדגדגן בעצמך ע"י עיסויי ידני שלו כשאת לבד, או באמצעות ויברטור, כמו כן, מה יותר פשוט מהשפופרת (לא של הטלפון-שם תקבלי מענה קולי או זרם חשמלי שיטיס אותך לאיכילוב) כאם של האמבטיה-זרם של פולסים נעימים. את יודעת, סקס עושים באהבה. ולא בכדי לצאת לידי חובה.

D a r k m a n72

New member
../images/Emo6.gif

הכינוי אומר הכל

גלית00

New member
אוקי ומה לגבי

זה שחבר שלי גומר ממש מהר מאז שאנחנו שוכבים בלי גלולות? דרך אגב, גם לפעמים קורה לו שאנחנו שוכבים והוא פשוט לא מצליח לגמור..פשוט שנינו מזיעים, והוא מנסה ולא מצליח...מה עם זה? אוף, אני לא חושבת שאני "לא מוכנה" עדיין מבחינה מינית ולכן אני לא מגיעה לאורגזמה...אני דווקא ממש רוצה לדעת איך זה מרגיש...אבל אני בהחלט לא מצליחה להגיע לרמה כזאת עוצמתית. אז מדי פעם אני מגיעה לריכוז של הנאה...שדרך אגב מרגיש כמעט בדיוק כמו שאני הייתי מאוננת... וכשאני נוגעת לעצמי בדגדגן זה לא עושה לי משהו כ"כ מיוחד. גם שפורפרת לא. וכשאני איתו אז גם כשהייתי ממש חרמנית לא הצלחתי להגיע לשיא. אולי כדאי לשנות תנוחות? עד עכשיו עשינו רק מיסיונרית...

גלית00

New member
אוקי אוקי לא צריך לצעוק...

ממ פשוט יצא ככה, לא יודעת.. אני הראשונה שלו, הוא הראשון שלי...לאף אחד אין את הפוש לנסות משהו חדש, כי זה די מלחיץ בהתחלה לנסות דברים חדשים...לא? תראי אני ממש לא בקטע של דוגי..אבל אני יודעת שהבת למעלה או שהרגליים שלי על הכתפיים שלו אלו תנוחות די טובות.. דרך אגב-יש פה מישהי שמצליחה לחוות אורגזמה מסיונרית? זה אפשרי? או שצריך תנוחות אחרות בשביל זה? סליחה על הבורות אבל מה, אתם כאילו כל פעם שאתם שוכבים אתם עושים תנוחה אחרת? לא יודעת כשאני במסיונרי אני הכי מרגישה אותו וקרובה אליו..כשזה תנוחה "שובבה" זה מרגיש לי כי אנחנו חרמנים כזה ואין את הקירבה..

ממממ אורגזמה אפשר לחוות בכל תנוחה

אבל יש תנוחות שיותר "עמוקות" או בזווית יותר טובה וכך הוא נוגע בנקודות שצריך, זה משתנה מבחורה לבחורה בכל מקרההההההההה, כשיתחיל להשתעמם לכם, את יכולה להשתמש בלינק הבא

גלית00

New member
תודה../images/Emo6.gif

בכל מקרה, אני שואלת ברצינות...את מחליפה כל פעם תנוחה? ואיך מדברים על זה עם בן הזוג..? "בא לך לנסות תנוחה חדשה?"

מממממ, יש תנוחה אחת שאני חולה

עליה
והיא לא טריוויאלית בכלל, תמיד חשבתי לעצמי שמי שיזרום איתי אליה הוא על בטוח יהיה האחד שלי
והאחרון שהיה לי זרם איתי לשם
בלי שאמרתי לו בכלל ובעיניי זו התנוחה הכי רומנטית בעולם. בכל מקרה היו פעם או שניים שאמרתי לבנזוג שלי איך בא לי את זה או שלחשתי לו תוך כדי , מה אני רוצה, או שסיפרתי לו לפני שעשינו את ה או אחריי מה עושה לי את זה. אבל רוב הפעמים זה פשוט בא טבעי , לא מתכננים מראש פשוט זורמים עם זה ... וכן , זה לא חוק כתוב אבל מחליפים כמה פעמים תנוחות תוך כדי... לפעמים אני יוזמת, לפעמים הוא ...לפי החשק בברכת שורום זורום זורום רים,
בהצלחה

אני בעד להגיד לו

את זה אני אישית חושבת שכן פשוט להגיד לו את זה אם יש תנוחה ספציפית שבא לך עוד יותר טוב הרבה בנים אוהבים את זה שהבת פתאום יוזמת זה מדליק אותם אני לגמרי בעד...

אני בעד להגיד לו

את זה אני אישית חושבת שכן פשוט להגיד לו את זה אם יש תנוחה ספציפית שבא לך עוד יותר טוב הרבה בנים אוהבים את זה שהבת פתאום יוזמת זה מדליק אותם אני לגמרי בעד... ובכלל לשנות תנוחות כל הזמן זה כיף זה מוסיף אדרנלין ואקשן לסקס זה כיף

מה דעתך לחשוב פחות ולעשות יותר?

אם יש תנוחה שאת אוהבת או רוצה לנסות פשוט תעשי אותה. אל תדברי על זה יותר מידי. תסובבי אותו איך שנוח לך והוא יזרום איתך.. גברים אוהבים שמאתגרים אותם במיטה, ומפתיעים אותם בדברים חדשים שהם לא יודעים ומכירים. תרגישי חופשי להגיד לו "אתה יודע מה בא לי?" ופשוט לעשות. תתפלאי כמה מהר זה עובד שיהיה בהצלחה...

למעלה