אחת ולתמיד - AHM

Glcok

New member
איזה...

יס פשוט משעממים... מתעסקים בשטויות. כל אלבום מרדים יותר מהשני. לגבי ג'נסיס: לא גיבשתי דעה עדיין, אני מתנדד בין "לא משהו בעליל" לבין "דרעק". היחידים שעוד איכשהו אפשר לשמוע, וגם זה בעירבון מוגבל, הם ELP.

new revolution1

New member
יצירה גאונית..

פשוט מקבץ צלילים מרתקים.. ואני ממש אוהבת את האלבום

Anuerysm

New member
היצירה פשוט אדירה

כל פעם מחדש הגוף שלי נמס כשאני שומע אותה

ממש, אבל ממש

אהבתי, שמעתי אותה בפעם הראשונה בוולנטיינס הקודם, בין הכנת ארוחת הערב והקפצת הפטריות, משהו שם עצר. כי יש סוגים של יצירות שאתה לא יכול לעבור על היום כאילו הוא לא קיים כשהן מתנגנות, כל פעולה בזמן השמיעה נראית כחטא ויותר גרוע.. בלתי אפשרית. משהו חייב לעצור כדי להפיק את המירב מהמוזיקה בשניה הנתונה שבה היא מתנגנת, כל הבית עוצר בשניה... כי אין כלום בעולם מלבד הצלילים האלו באותם רגעים קסומים. מאז קיבלתי את הדיסק מתנה, והוא מתנגן, הוא מצריך מצברוח מיוחד, כזה שעוצר ומוכן לשבת בשקט ולהקשיב לכל תו שנכנס לכל נים אפשרי וממלא חללים בנפש. זה לא דיסק של מוזיקת רקע... זו אתנחתה מהחיים. וזה... AHM בשבילי

בהחלט יצרת מופת

ממוקמת אצלי בחמישיה הפותחת של פינק פלויד כמה גאונות יש בה ויש לי גם שאלה בקשר ל atom מישהו/י אולי שם לב (או אולי רק אני חושב ככה) אחרי המשפט Silence in the Studio זה נשמע כאילו מאחרי הקטע הזה הכול נשמע הפוך מהסוף להתחלה יכול להיות ????

Glcok

New member
אולי בגלל שהקטע הזה ביצירה

נקרא Remergence, שאם אני לא טועה, משמעותו ציפה, כלומר לצוף או להופיע מחדש.

למעלה