אחת ולתמיד!!! בקשר להקלטת MIDI.

דiד משה

New member
אחת ולתמיד!!! בקשר להקלטת MIDI.

יש לי רולנד EM55 ואני רוצה להקליט כדי להעלות לפורום. צריך כרטיס קול מיוחד? יש לי סטאנדרט של מחשב ביתי. איזה כבל צריך בדיוק וכמה עולה? צריך תכנה מיוחדת להקליט? תודה מראש, זה דחוף לי מאוד!

epotex

New member
כבל מידי פשוט שמחובר ליצאת ...

הגו'יסטיק בכרטיס הקול שלך לא צריך יותר כלום ואם לאורגן הנ"ל יש יציאת USB אז הכבל צריך להיות כבל USB רק תסביר לי למה כל ההודעות שלך דחופות מה כל כך בהול מקרה חרום כל שהוא חס וחלילה?

דiד משה

New member
לאורגן אין USBומה זה חיבור ג`ויסטיק

אהה? שיהיה לכבל סיומת בצד אחד כמו אוזניות? צריך תכנה מיוחדת להקליט? כמה עולה הכבל?

תשובה דחופה

כדי להעלות קובץ לפורום לא צריך שום כבל. תקליט את השיר על האורגן.תשמור.תוריד לדיסקט.תכניס את הדיסקט במחשב.למטה בשורת ה"צרוף קובץ".תעלה את הקובץ לדיסקט.לחץ על שלח והקובץ יעלה יחד עם ההודעה שלך

דiד משה

New member
תודה אבל יש לי בעיה!

זה מקליט לי רק את האקורדים, לא את יד ימין. או שאני לא יודע להשתמש באורגן שלי? ROLAND EM55.

מוצא רק תמונות קטנות בגוגל

אתה צריך ללמוד להשתמש נכון באפשרויות ההקלטה של האורגן. בכל אורגן עם ליווי אוטומטי ניתן לבטל את ההקלטה של יד ימין ע"י כיבוי ערוץ הסולו.זה מה שקורה אצלך.פשוט תדליק אותו והכול יוקלט.

epotex

New member
בכרטיס קול שלך יש שלוש כניסות

של PL קטן ליד הכניסות יש חיבור פינים לשם מתחבר הכבל

שלום epotex ../images/Emo45.gif

אני חושב שלבחור אין תוכנה על המחשב לצורך הקלטות.יש לו סיקוונסר מובנה על האורגן שלו.

epotex

New member
איש הרוח ממצב?

הוא שאל איך לחבר את האורגן למחשב עם חיבור מידי ולהקליט עם המחשב{זה שיש אפשרות גם באורגן אני מבין אבל לא זאת הייתה השאלה}ועל זה עניתי כמו כן תראה שבהודעה הראשונה בשישור הוא מבקש מידע לגבי תוכנת הקלטה...

בהודעה בשירשור הזה הוא כתב

"יש לי רולנד EM55 ואני רוצה להקליט כדי להעלות לפורום". לצורך העלאת קובץ לפורום,זוהי הדרך הנוחה והפשוטה:)

austin power

New member
שמע, עזוב מה שכתבו לך

הם לא מבינים כלום (מה קשור ג'ויסטיק) אז ככה , בעיקרון אתה צריך כרטיס קול מיקצועי תחפש באורגן שלך חיבור שכתוב אליו MIDI OUT בכרטיס קול צריך להיות MIDI IN תנסה להשיג תוכנה שניקראת CUBASE זהו כמובן שתיצטרך לתוכנה עוד VST PLUG-IN כדאי שיהיה לך סאונדים שונים עדעף שיהיו סינטים

epotex

New member
ולאיפה מחברים את הכבל???

אוסטין פאוור הרשה לי לתקן אותך חבל שאתה מטעה אחרים וזורק מושגים שאינם במקומם החיבור של הכבל מידי הוא אותו חיבור של הגו'יסטיק הישן... מאז שעברו לUSB אז הרבה משתמשים "חדשים וצעירים" לא מודעים לכבל הישן דרך אגב החיבור של הכבל הולך כך: המידי אין של הכבל נכנס למידי אאוט של האורגן וה מידי אאוט של הכבל לאין של האורגן והצד השני נכנס .....נכון ניחשתם ליציאת הגו'יסטיק ולמה הוא צריך VST???? VST הוא קיצור של וירטואל סאונד טכנולגי ובכלל לא קשורה ומשפיע ליכולת ההקלטה אם יש לו אורגן שמפיק צלילים משל עצמו הוא לא צריך VST ולמה בידיוק הוא צריך כרטיס קול מיקצועי???? בשביל להקליט מידי?!? ופה לא משיגים תוכנות אלה קונים ---------------------------------------------------------------------- אז פעם הבאה לפני שאתה מוריד מערך הידע של מישהו אחר תבדוק אם אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל ובהקשר לשירשור שלך בהצלחה עם המברג

austin power

New member
אז קצת הוספתי כמה דברים

דרך אגב על כבל מידי אין סימון של יציאות בכל מקרה היום זה ממש לא בעיה להשיג דרך האינטרנט כל תוכנה ובנוגע לכרטיסי קול אז בדרל כלל בכרטיסים הרגילים לא תמיד יש חיבור מידי ביגלל עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות כרטיס קול מתאים למה שהוא רוצה אם ככה אז אין לו צורך בפלאג-אינים

epotex

New member
שוב פעם אתה חושב שראית הכל...?

* בכניסות של הכבל מסומנים השמות של הכניסות צריך להסתכל טוב כי הכיתוב מוטבע בפלסטיק שעוטף את הכבל אתה כנראה מדבר על כבל מידי אחד לאחד ושם כמובן שלא צריך לסמן כלום כי יש רק אפשרות אחת אבל בכבל גו'יסטייק יש סימון * הפורום הזה לא מעודד הורדה בילתי חוקית של תוכנות מה שאתה עושה תשמור לעצמך * כרטיס קול סטנדרטי רגיל מגיע עם כניסת גו'יסטיק שהיא מקבילה לכניסת המידי בכרטיסי הקול הסמי מקצועיים ומעלה * הבנאדם שאל כולה איך להקליט מידי ושלחת אותו לבזבז סכום של מינימום 10,000 עם הכרטיס קול והתוכנות.... נראה לך הגיוני?? אז שוב זה לא חוכמה לזרוק דברים באוויר מבלי להבין על מה אתה מדבר ולפי מה שאתה אומר אני חושב שאתה מערבב בין מידי לאודיו כי כרטיסי הקול המיקצועים משמשים להקלטות אודיו מידי אפשר להקליט עם כל כרטיס פשוט שעולה 100 שקל יום טוב

למעלה