אחת הפריסות פה

matal girl

New member
אחת הפריסות פה

עוררה את סקרנותי והחלטתי לנסות אותה על עצמי. שאלתי- מה-מלך המטות צפוי-4 מוטות לי- מלך המטבעות בתחום הרומנטי-שוטה בחודש הקרוב-8 גביעים סיכום- אס המטות. כשפרסתי חשבתי עלי ועל אותו גבר שעליו שאלתי בעבר מס' פעמים. הקשר לא חודש וכרגע עומד ללא שינוי. נו... חברים מה אתם אומרים? אשמח להבהרות. 4 מוטות? היתכן?! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
שלום לילדה מטאלית ../images/Emo28.gif

מה-מלך המטות צפוי-4 מוטות לי- מלך המטבעות בתחום הרומנטי-שוטה בחודש הקרוב-8 גביעים סיכום- אס המטות. כן,כו, אני חושבת שיצאה לך פריסה מאוד אופטימית. אבל שימי
, את אולי חשבת על הבחור שאותו ציינת קודם, אבל השאלה נשאלה בתחום הרומנטי הכללי, ולכן מאוד ייתכן שמובר על מישהו אחר לגמרי
. נראה כי אכן צפוי שינוי לטובה, שאולי תמצאי מישהו שיהיה מוכן להתחייב. בתחום הרומנטי שלך הכל יכול לקרות, היי פתוחה לקבל הכל. אבל מה - לא הייתי בונה על זה דווקא בחודש הקרוב. יש עדיין דברים שעוד יושביך לך בלב שאת צריכה להיפטר מהם. אס המטות בהחלט מעיד על פוטנציאל להצלחה. מה דעתך?

batgalim

New member
ילדה מטאלית ../images/Emo66.gif

מה-מלך המטות צפוי-4 מוטות לי- מלך המטבעות בתחום הרומנטי-שוטה בחודש הקרוב-8 גביעים סיכום- אס המטות. 8 גביעים - לאור שאר הקלפים האופטימיים בפריסה, מבשר לדעתי על שינוי שיבוא ממך! נטישת העבר מתוך נסיון לשפר ולצאת לדרך חדשה, שונה וטובה יותר. הקלף מדבר אף על התפכחות מאשליות - לי נראה דווקא שקשר חדש מתחיל, קשר שעבורו תסכימי לשכוח את הבחור הקודם שלך... ריבוי המטות מדבר על אנרגיות חדשות, זרימה חדשה של חיים חדשים, מיניות... הקלפים ממליצים לך ללכת עם הלב פתוח ונקי מהתרחשויות העבר, לנטוש ולהשאיר מאחור את מה שהיה ולהתקדם לקראת העתיד באופטימיות. אס המטות מבשר על התחלה חדשה, פוטנציאל לאהבה מלאת אנרגיות חיוביות אשר צפוי בסופו של דבר להיות לקשר מבוסס וטוב, אם רק תסכימי להפכו לכזה. מאחלת לך כל טוב !

למעלה