אחת הפינות בחצר

איתן em

New member
תמונה נוספת באיכות טובה יותר

איתן em

New member

סן תאי

New member
הערער

אני חייב לציין שהצילומים עושים עוול לערער. הוא מרשים ועוצמתי הרבה יותר במציאות.

איתן em

New member
הערער

אתה אכן צודק,ויש לכך שתיים או שלוש סיבות:האחת שהיתה לי בעיה להעלות תמונות חדות עקב תקלה,ובהדרכת נועם רטהאוז שהיה אצלי היום ,אני תקווה שבעיה זאת נפטרה. הסיבה השניה -היא כנראה זווית הצילום,הרקע והגודל של האובייקט המצולם, והסיבה השלישית היא כנראה חוסר הכשרון שלי בצילום מן הסוג הזה. על כל פנים אני אנסה להשתפר, תודה וכל -טוב ,איתן

סן תאי

New member
צילום ערער

הכוונה איתן לא הייתה לבקר את יכולות הצילום שלך, אלא להבהיר שהעץ איכותי הרבה יותר מכפי שניתן להתרשם בצילום (אולי תביא אותו לאחד המיפגשים על מנת שגם אחרים יוכלו להנות).

איתן em

New member
צילום ערער

שלום שגיא ,לרגע לא עלה על דעתי שיש משום ביקורת על יכולת הצילום שלי. ההיפך הוא הנכון .אני דווקא ראיתי בדבריך מחמאה ,תרתי משמע,בציינך שהערער במציאות יפה יותר מכפי שניתן לראות בצילום. ואפילו באם מישהו היה עושה ביקורת ,לא הייתי נפגע.זה לגיטימי לעשות ביקורת כשהיא נעשית למען מטרה טובה. מלבד זאת ,אני מודה שלא עשיתי מספיק מאמצים כדי לבצע צילום יותר איכותי מבחינת בחירת רקע ,תאורה זווית וכו" להבא אולי אשתדל יותר, ואני אקבל את עצתו הטובה של חברנו משה כרמי שהוא יתר עתיר נסיון ממני בתחום של הצילום. כל -טוב ,איתן

הצעת שיפור

הבעיה העיקרית, לעניות דעתי, היא הרקע, בצילום פרטים בודדים יש להשתמש ברקע נטראלי חד גווני. הרקע עליו צולם הערער מפחית מעוצמתו. משה.

איתן em

New member
הצעת שיפור

אתה בהחלט צודק,ואני אשתדל להבא לישם את הצעתך, הרבה תודה -איתן

איתן em

New member
הצעת שיפור-

למשה ,שכחתי להזכיר את שמך בדברי תודתי ,על הצעתך לשיפור הצילןם ,אז שוב תודה,-איתן

למעלה