אחת בחול-תברחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחת בחול-תברחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלכתי לאיבוד עכשיו. ברחתי מהכול ופשוט נסעתי נסעתי........ לא ראיתי לאן אני נוסעת ולא היה אכפת לי לא יכולתי להישאר כאן יותר והנה אני שוב כאן ואני מוכרחה לכתוב לך ולהתעקש אם לא הצלחתי להציל את עצמי לפחות אותך אני אנסה. לא משנה מה רע או טוב בבית ולא משנה אם זה באמת נכון או תחושה אינדבידואלית שיכול להיות שהיא זמנית. האמת אני לא מצליחה ליקרוא את כל ההודעה הארוכה ששלחת אבל מה שהכי מפריע לי זה ההוא עזבי אותו עכשיו אל תחכי לכלום יכול להיות שבאמת רע אבל הוא זה לא המפלט שלך קשר מהסוג הזה רק יבלבל אותך יותר ויקשה עליך יותר עוד לפני שאת ממש שם ועוד לפני שזה יהפוך ללא וירטואלי לכי!!!!!!!! אני עכשיו עושה סטרפטיזאחד על אחד לפני האדם שהכי נוח לי איתו והתשובות שאני מקבלת לא נותנות לי להרגיש טוב ההפך זה נעשה יותר רע מרגע לרגע. לא יכולתי יותר והלכתי......אני לא יודעת מה נכון ולא נכון אבל אני בטוחה שזה לא נכון!!!!!!!!! יותר קשה לתקן עכשיו תאמיני לי!!!!!! תצילי את עצמך לפני שיהיה מאוחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאין הבטחון? דניאל אור?

אני בד"כ שקטה....קוראת פאסיבית. הספור של אחת בחול כ"כ דומה לשלי, כולל הרקע החברתי...שלעיתים אני קוראת שוב לוודא שזה לא אני שכותבת ....למזלי כתב היד שונה...
בכל אופן, איך אפשר להיות כ"כ החלטיים ונחרצים? מאין לנו/לך לדעת מה טוב עבורה? גם לי היה ידיד וירטואלי שכזה...שכבר מזמן הפך ללא וירטואלי....שהביא רק אור ואהבה לחיי הקודרים והמיואשים, וכן, הוא גורם לי לחשוב על פרק ב´ בחיי. אני מניחה שהרגשות הכל כך שליליים שלך כלפי זה נובעים מכוויה עמוקה שנכווית. זה לא בהכרח חייב להיות ככה. ייאושה של אחת בחול (שהשתקפותה אצלי...) החלה לפני וללא קשר לאותו גורם חיצוני. הסיבות הן סיבות שקשורות אך ורק לה ולבן זוגה. הקשר החיצוני יכול ,וזה לגיטימי, להראות שאפשר אחרת, שאפשר להיות שוב נאהבים, שאפשר להרגיש בטחון, חום, אמון , אהבה, תשוקה, חברות ועוד רגשות שמזמן כבר שכחתי שניתנים לחוויה. שהחיים מציעים יותר ממה שיש.... יציבות, בטחון כלכלי, ילדים....דברים חשובים. הם אלה שמחזיקים אותי כרגע בנישואיי הגוססים. האם הם יכולים להוות תחליף לכל התחושות האלו? כל עוד יש דופק-חייבים לנסות להחיות אך אי אפשר להחיות משהו מת.... אני חלילה לא מטיפה.....אולי סתם מנסה לשכנע את עצמי... בכל אופן נעים מאד

לא שמעת שאסור להתייחס אלי

עייני בשרשורים שנפתחים ב"הודעה לפורום" מאיש המערות........

"רוח שטות"

אני לא מתיימרת לדעת מה טוב עבור אחרים. ותמיד אמרתי שכל אחד יודע מה הוא באמת ומה טוב לו. אבל.......... כל קשר מסוג הנ"ל הופך להיות קשר של שלישיה בסופו של דבר. וברגע שגורם שלישי נכנס, בעיקר כשהתחושה היא, שהכול רע, כבר לא ניתן לחשוב בצורה אוביקטיבית ושקולה וכבר קשה להבחין בין אדם גוסס למת. מניסיוני האישי אני יכולה לספר, שאם דברים היו אחרת לא היה שמץ של סיכוי שיקרה בנינו משהו. מכירה את המושג "הוא לא הטיפוס שלי". אבל עובדה!!! ובדיעבד הפרשנות שלי לכך היא "רוח שטות" שתקפה אותי......אבל זה כבר לימוד אחר. ובמשפט מסכם אומר: במצבים מהסוג הזה (כשנראה שהקשר הזוגי נשמט בין הידיים) המטען הריגשי כל כך חזק שאפשר ללכת לאיבוד בקלות והדרך חזרה תהיה הרבה יותר קשה... בנוגע לשירשור הקודם שברח לי בין הידיים......התנצלות כנה!!!

שאלה -123light

אם זה מילכוד או משהו שצריך לברוח ממנו אז למה את ממשיכה ולא "בורחת"?????? מצד אחד הרגע שיחררתי את ההודעה הנ"ל ומצד שני אין לי תשובה לזה...........

123light../images/Emo16.gif

לי אין תשובות אולי לך כן אז אני מחכה ואת יודעת איפה לימצוא אותי!!!!!!!!

ענתי2

New member
מזדהה אבל שואלת

קראתי את מה שכתבת,ומבלי להכיר את כל הנפשות הפועלות כאן בפורום,או את השתלשלות העניינים הקודמת רציתי לאמר לך שהזדהתי עם כל מילה.גם אני כבר חציתי את הגבולות הוירטואליים ומימשתי מערכת יחסים מקסימה.ואני יכולה לאמר שהיא הדבר שממלא אותי מבחינה ריגשית,ושהיא הדבר שגורם לי לחייך בבוקר,ועוזר לי לעבור את הריקנות והדיכאון שבחיי הנישואים שלי.ביני לבין בעלי אין בעצם קשר,מלבד הילדים,התלות הכלכלית וה"שוטף".היו תקופות שרבנו המון,בגלל הבדלי הגישה לחיים ביננו,אבל עכשיו,כשאני בקשר זה פחות מטריד אותי.אני מוצאת בקשר את כל מה שחסר בבית,מפצה את עצמי,מחזירה לעצמי אור ואהבה. הוא לא מסכים ללכת ליעוץ,ואני הלכתי לבד בסוף.זה עזר לי להבין את התמונה בבהירות.להבין למה הוא נישאר איתי,ולמה אני לא יכולה להסתפק במה שהוא נותן אבל חוששת לצאת ממערכת היחסים הזאת. כן,אני חוששת מפרק ב´.חוששת מימה שזה יחולל לי ולילדים.אין לי לאן לחזור,לאן לברוח.ואני גם יודעת שהוא לא יסכים להתגרש.אותו מערכת היחסים שלנו מספקת! אני לא יודעת רק כמה זמן אני אוכל לחיות בצורה כזאת.זה קשה.

ענתי2

אין לי תשובות.... מה שמתאים לי לא מתאים לך צר לי! שאלה? למה את מתכוונת ש"מימשת את הקשר הוירטואלי"?

חיה לי מיום את לא לבד...

חיה לי מיום ליום;הוא מוסיף הרבה שמחה ביטחון,אמון,חום,חברות,תשוקה ואור לחיי,נותן לי להרגיש אשה חכמה ומצחיקה ומדברן אותי לעשות דברים כל מה שרציתי וחלמתי ממישהו. ההחלטה שלא טוב ולא מסתדרים באה הרבה לפניי הוא פשוט לא לי. ואני לא רוצה לברוח אני רוצה להתמודד ואני רוצה לספר לו את האמת שיידע מי אני ומה אני באמת וימשיך להביא אור,חום,חברות,ביטחון,אמון,תשוקה ושמחה וטוב לחיי מה שאין ,חסר ולא היה. בהצלחה לך אני יודעת שאי אפשר הרבה זמן בלעשות כאילו בסוף זה נמאס.

אחת בחול-שאלה:

אני לא שופט אותך, ואני לא מנסה לפגוע אבל אני מרגיש שאני חוזר על דברי ובכל זאת: יכול להיות שבאמת אחלה, טוב לך, כיף לך עם הוירטואלי וכו´ אך שימי לב למילים שבהם הישתמשת "כל מה שרציתי וחלמתי" אולי בכל זאת יש לנו נטיה לשקוע בעולם של חלומות שהכל ורוד בו, בגלל שאין לנו את הכוח להתמודד עם כל השחור שכאן!? והיבטחתי שאלה: למה שהוירטואלי באמת ירצה אותך? את יכולה להיות מספיק כנה עם עצמך ולענות ביושר לשאלה הזו?

בוקר טוב דניאל אור.

יכול להיות שהוירטואלי לא ירצה אותי וכן אני יודעת את זה. למה הוא כן ירצה אותי?כי יש ביננו הרבה הבנה ,יש לנו אותו הראש אבל כן סביר להניח שהוא לא ירצה. אני לא בונה על זה אבל אני יודעת שאני ובעלי לא מתאימים,אנחנו יחד רק לילדים,רק למסביב לא בשביל עצמנו. אם זה היה תלוי רק בי אנחנו לא היינו ממשיכים ,ואני יודעת שזה לא ימשיך הרבה זה ברור. אתה חושב שקשה להתמודד עם השחור?קשה באמת אבל צריך לראות גם את האמת ולא לטייח דברים.

אחת בחול- לא יכולת להגדיר

את הדברים יותר טוב עבורנו....... בהמון תודות על הכל ודרך צלחה! אוראל ודינה

למעלה