אחתאחת אחת.......

אופפפפ.......

לא מצליח לי אני לא מתכוונת לכתוב הכל שוב שוקולדה לא מרירה

אפשר לתת לך יד ?

הנה ההודעה המקורית של שוקול D ה: אם כל האנשים שבעולם יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים מכאן ועד מחר אם כל המטוסים של העולם ימריאו לשמיים ויפיצו מסרים של טוב ואהבה אם כל המנהיגים שבעולם ירימו כוס לחיים את כל החיילים שבעולם ילבישו בוורוד....... שרית חדד אשליות? חלומות? חלומות מתגשמים להם.......אם רק נרצה....אם רק נחלום אהבה היא הכח הכי גדול של האדם ובערב כזה נשאר לנו רק לתת ידיים! שוקולדה לא מרירה <מי נותן לי יד?>

מה לא ברור?

לתת ידיים תודה פנטום הלו nj חשבתי שתהיה כאן שרשרת ענקית שוקולדה לא מרירה

מיהNY

New member
סליחה שאני מתפרצת אבל..

מה קרה לזהר מעבר לים?
מיה ניו יורק

זהר nj

New member
הוא הלך והלך

והלך והלך .. לפתע נעלם..אדון חרדון ה מפוזר שכח מאיין בא..

כל כך צפוי....

שיותר כיף לשלוח חחחחחח לספר שההיא הלכה לה עם ההה וההוא אמר ....ושהיא הלכה... וזה רדוד.....וההיא סתם יורדת ההוא קיבל מכתב.....ההיא כתבה שיר חשבתי...... שיתנו כאן ידיים רק כדיי לזכור שיש עדיין תקוה שאפפעם לא מאוחר שאולי.....נדע ימים טובים מאלה לפחות כאן...בוירטואלי זה חשבתי שיהיו כאן יותר ידיים ואני כשאני חושבת......אני תמיד טועה!!! יש לי שיר שמתנגן לו עכשיו בשקט בשקט ....שאפאחד לא יתעורר לי "עזבתי את זה אז,נטשתי את עצמי........" נטשתי את עצמי.......איך אפשר? לנטוש את עצמי? כמה כח צריך לעשות נטישה של עצמי? למה בכלל לנטוש את עצמי? "הלב החסיר תקתוק הגוף איבד תחושה עכשיו אני מרגיש ראיתי בך אשה" מילים ולחן-ארקדי דוכין אייל גולן- מהדיסק החדש "ואני קורא לך" ואני קראתי חיכיתי ברחתי הרגשתי פחדתי התגעגעתי בכיתי.....צחקתי אבל........לא אנטוש את עצמי שוקולדה לא מרירה

../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עיר לבנה <נעמי שמר> מקצף גל ועננה בניתי עיר לי לבנה כמותם קוצפה כמותם שוצפה כמותם יפה עם בוקר צח חלון נפקח ואת ילדה צופה בו כך כמו יונה הנכונה למעופה כי בא השחר והאור וכל עירי תצא לסחור ועמוסה היא משא לעייפה הנה עירי גדולה כאור ואת גרגר אבק אפור גרגר אבק שדבק לצעיפה מקצף גל ועננה בניתי עיר לי לבנה כמותם קוצפה כמותם שוטפה כמותם יפה עם ערב רך חלון נפקח ואת ילדה צופה בו כך כמו מלכה המחכה לאלופה כי בא הלילה השחור עירי מוארת סחור-סחור ואורותיה רביד לך על צואר הנה עירי גדולה כליל והיא ארמון ענק אפל וילדתי בו מולכת עד מחר

למעלה