אחרי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אחרי

הרבה שעות , בהן אני חושבת מה להגיד....... וחיפוש אחר אתרי נוסטלגיה....... אני חייבת להודיע.....שלא מצאתי שום אתר לאחרונה וגם........ שאין לי מה להגיד........ אז לא אמרתי......

שילה1

New member
אין דבר מגוש,פנטוש....

יש ימים כאלו.. והעיקר..מחר יהיה עוד יום..ואז אולי יהיה מה לאמר. ובכלל..מה רע בשתיקות?? ..

magy

New member
יש לי שתי מילים.....תודה רבה

יופי של אתרים הבאת לנו מוזתי..... ממש טעם של פעם...

zahavashanny

New member
מוזתי כמה כייף להאזין ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

הבוקר למוסיקה שכזו , כמובן כבר העברתי את זה למועדפים שיהיה תמיד מוכן למיקרה החשק, ובנתיים יום טוב גם לך ושבוע שקט ונעים

שילה1

New member
איי איי.מונקו שלי....

זה כאן..כלומר..בגליל העליון. הינו בבית גאן..עולם אחר ממש.האנשים רגועים,כולם מנומסים.. שלא לדבר על אויר פסגות..והאוכל..חבל"ז!!! טיילנו במקומות המוכרים לתושבים בלבד,כמו המעיין וקבר הנביא.. מה אומר ומה אדבר.מדהים!! ולמעוניינים,תושבי הכפר החלו להשכיר חדרים למטיילים.החדרים נוחים,יפים ומאובזרים.והנוף.אדיר,ובחינם!! מומלץ בחום!!

אורניהו

New member
קבר הנביא,המעיין,תכלס,,מה היה בחדר?

ותמיד אמרתי שלא חשוב איך האוכל,איך הלובי,איך הג´קוזי,איך הנוף,הכי חשוב אם מי אתה בחדר?

שילה1

New member
אין לי בשורות רומנטיות....

רק קונבנציונליות.... התארחנו אצל חברים קרובים...גם הבת והחבר.. ואף על פי כן..היה מדהים!!

zahavashanny

New member
שילונת הייתם אצל משפ´ חמוד,,,,,,,,

משפחה מקסימה אני זוכרת כמו היום לפני כ5 שנים היינו שם בפעם האחרונה ולפני זה מספר פעמים בכל מיקרה המשפחה אירחה אותנו משהו ארוחת בוקר מקסימה עם פיתות טריות לבנה וסלטים טריים בקיצר ממש כייף אני זוכרת שבעל הבית עובד ברשות שמורות הטבע והוא סיפר לנו כל כך הרבה סיפורים על המקום והנוף באמת שוויצריה ועם טעם של כפרים אוטנטיים של פעם. ממש עשית לי חשק לנסוע אליו שוב.

שילה1

New member
היינו אצל משפחתנו..כמעט...

משפחת זיידאן המפורסמת..לצערנו... במשפחה זו כל הגברים אנשי כוחות הבטחון,ושכלו בנים רבים. ויש דוד אחד,מוכר לי אישית...ששכל שניים מבניו... ואף על פי כן הם ממשיכים לחיות,ולעשות למען אחרים.. ויש משהו שורשי באנשים הללו..בלי כל החוכמס שאנחנו מכירים.. אז הכרתם..משפחתי המאמצת זה 21 שנה.... ולכל המעוניינים..אורחים תמיד מתקבלים בברכה...

שילה1

New member
ועוד דבר...

בכפר..רואים מעט טלויזיה.אבל מה.משוחחים.יושבים משפחה וחברים על כל הילדים,שותים קפה או משקה לא כל כך קל..ומשוחחים!! על כל נושא,בשקט ובנימוס.,ושעות!! אוי..מה עושה שלווה ואויר טוב לאנשים!! הלואי על כולנו!

למעלה