אחרי IVF ראשון

76לילי

New member
אחרי IVF ראשון

היי בנות קצת עזרה,
אני אחרי IVF ראשון , בטא מחר. השאיבה לא הלכה כ"כ כמצופה ובסופו של דבר הייתה רק הפריה אחת ( מינון נמוך בגלל ההתחלה ) הייתה החזרה של עובר אחד ועכשיו מחכה לבטא . הבעיה שכבר שבוע אני עם דימום באים והולכים ואני יודעת שמחר הולך להיות שלילי ושהמחזור כבר רוצה להגיע והתמיכה כנראה עוצרת בעדו. בכל מקרה, מה עושים עכשיו? חייבים לחכות חודש? אי אפשר לעשות שאיבה חודש אחרי חודש? הייתן ממליצות לנסות משהו אחר בינתיים? היינו בהזרעות אבל עברנו מהר לIVF מהפחד להריון רב עוברי בגלל היסטוריה......
המלצות ודרך להפסיק להתחרפן בינתיים שאדע לקראת מה אני הולכת? תודה

haych

New member
נראה לי שבכל מקרה תצטרכי לחכות חודש

לדעתי רוב המחלקות בפגרה בגלל פסח.
עדכנת את הרופא שלך על הדימומים? יום לפני הבטא נראה לי שכבר אין הרבה מה לעשות, אבל אולי אפשר היה להגביר את התמיכה. דימומים לא בהכרח אומרים שהמחזור בדרך.
לא יצא לי לעשות שאיבה אחרי שאיבה, אבל ממה שאני קוראת פה צריך לחכות 45 יום.

את אומרת שהייתה לך הפריה אחת בגלל מינון נמוך של הורמונים - השאלה כמה ביציות נשאבו?

76לילי

New member
תודה

כן עדכנתי אותו- התחיל שישה ימים אחרי ההחזרה אמר לי לעדכן אותו אם ממשיך, זה הפסיק ליום ואז חזר אז אמר לי להוסיף עוד 2 כדורי דופסטון ביום (לוקחת אנדומטרין שלוש פעמים ביום ) זה עזר קצת והיום עוד פה חזר. בכלל אני לא מבינה למה יש דימום ביום ה22 של המחזור?
ראו שישה זקיקים באולטרסאונד ונשאבו לצערי רק 2 ביציות מתוכם הפריה אחת .הגענו לIVF לא מוסברים אחרי הפלה מאוחרת לפני חצי שנה שנקלטתי עם איקקלומין.

haych

New member
6 זקיקים זה בסדר

אם קיבלת מעט הורמונים זה הגיוני.
זה שיש הפריה אחת זה כבר פחות טוב, ולא קשור למינונים של ההורמונים ודורש הסבר מהרופא. אולי הביציות לא באיכות טובה? אולי הזרע?
עשית היסטרוסקופיה אחרי ההפלה, לבדוק שאין שאריות?

76לילי

New member
יש הפריה אחת מתוך שתי ביציות

דווקא מהסטטיסטיקה שהבנתי זה דיי סביר. אין בעיית זרע ולא בעיה בביצות לפי מה שאני יודעת וגם אני צעירה כך שלא נראה לי שיש בעיה. צריכה בירור למה ראו שישה זקיקים ונשאבו רק 2. לא עשיתי היסטרוסקופיה אבל בדקו אותי והלכתי גם לאוטרסאונד תלת מימד אין שאריות ואין מחיצות או מומים ברחם...

haych

New member
לזה התכוותי

סליחה שלא הייתי ברורה (אני אחרי בטא שלילית, הראש לא לגמרי עובד...)
1 מתוך 2 בהפריות זה נהדר, באמת התכוונתי איך יש רק 2 ביציות. לפעמים יש זקיקים ריקים - התכוונתי שצריך לבדוק איך מתוך 6 זקיקים יצאו רק 2 ביציות.

76לילי

New member
כן נכון

פשוט ניסיתי להיות אופטימית עד עכשיו ולא יצא לי לשאול את הרופא את כל השאלות האלו ובעיקר הבנתי ממנו שזה היה נסיון ובדיעבד היה נותן מינון יותר גבוה. יכולה רק להתנחם בזה שהרגשתי טוב במהלך החודש הזה עם הזריקות. מצטערת על הבטא השלילית...
לא יודעת אם כדאי שנעשה איזה נסיון חצי טבעי החודש עם אוביטרל וכדורים? הבנתי שיש כדורים שלא מעודדים עוד ביציות אלא מחזקים ביוץ - מוכר? או שפשוט חודש הפסקה מהכל

מאי292

New member
היי לילי76

אפשר להידחף ולבקש שתספרי לי על הסבב עם האיקוקלמין?
האחות אמרה לי שאם לא ילך הפעם.. הזרעה 2 על בסיס טבעי אולי כדי שאקח כדורים ורציתי לשמוע על זה

76לילי

New member
כן בטח

לנו היה "מזל" עם הכדורים. זה היה הסבב הראשון עם הרופא פוריות. כדור אחד ביום של איקקלומין למשך 5 ימים, מעקב זקיקים ואוביטרל לתזמון ביוץ עם יחסים לא הזרעה- ונקלטתי. זה שזה נגמר לא טוב זה משהו אחר......
הבעיה שלי עם הכדורים האלה ובכללי זריקות שהם יכולים לגרום להריון מרובה עוברים (מרובה מבחינתי זה גם 2 ויש בזה סיכון ) צריך לחשוב על זה , למרות שאצלי היו שתי ביציות ונקלט עובר אחד. יש כדורים שהבנתי שמחזקים ביוץ ולא גורמים ליותר ביציות אולי כדאי לבדוק גם על זה? הוא דיי חדש ולא ממומן אבל לא יקר.....
בהצלחה ושלא תצטרכי...

מאי292

New member
תודה רבה רבה

אני מפחדת פחד מוות מהריון מרובה עוברים.
אבל לבעלי יש בעיית זרע קלה ושחיינים עצלנים אז אולי 2 ביציות יגדילו את הסיכוי שאחת תיקלט...
נראה לי שאני מעדיפה את זה על שאיבות ומינונים גדולים של הורמונים.
&nbsp
האם את מתכוונת לתרופה בשם לטרזול במקום האיקוקלמין?

ניחוש שלי לגבי הדימום באמצע המחזור

ממה שקראתי שאיבת הזקיקים יכולה לפגוע בהיווצרות הגופיף הצהוב שאמור להפריש את ההורמונים בחצי השני של המחזור. לכן מקבלים תמיכה הורמונלית במקום. יתכן שהתמיכה לא הייתה מספיקה ?

76לילי

New member
אני עם תמיכה של 3 אנדומטרין ביום

ושהתחיל הדימום הרופא הוסיף לי עוד 2 כדורי דופסטון. נראה לי המון....
מחכה לטלפון מהאחיות עכשיו........

למעלה