אחרי IVF ראשון שנכשל

המאמינה

New member
אחרי IVF ראשון שנכשל

ויש לי מליון שאלות שלא מרפות. לילה לפני ההחזרה סבלתי מכאבי בטן לא ברורים, הייתי משוכנעת שמדובר בגירוי יתר, שתיתי כמו מטורפת ובדקתי כל 5 שניות אם מתנפחת לי הבטן. בהחזרה אמר לי פרופ' משיח שאני לא סובלת מגירוי יתר. מצד שני, ביקשו ממני להגיע עם זריקות כוריגון שלבסוף לא התבקשתי להזריק. מה יכולה להיות הסיבה?

הרמוניה

New member
צר לי על השלילי

הפריה ראשונה תמיד פותחת תקוות שהנה-עם התותחים הכבדים זה יעבוד ומעצבן ומכאיב לראות לשפעמים צריך עוד נסיון... בענין הכוריגון-יכול להיות שלא נתנו כי ערכי הE2 שלך היו קצת גבוהים. לא ברמה של גרוי יתר-אבל מתקרב לשם... בכל אופן טוב שהיית רגישה לעצמך ושתית. הרבה יותר הצלחה לפעם הבאה הרמוניה

המאמינה

New member
לכל הצדיקות שעונות בסבלנות רבה

מייד אחרי כשלון ה- IVF הראשון קיבלתי מחזור. שבועיים אחרי, הוא לא נגמר. אני שומרת נידה (מאמינה או לא?) ולכן אני מבחינה בדימום הקל. משהי מכירה את התופעה אחרי דקפפטיל, יכול להיות שזה קשור?

mayarut

New member
מכירה, קשור, אבל בכל זאת

תשימי לב כמה זמן הוא נמשך ובאיזו עוצמה. אם השבוע האחרון הוא רק מה שנקרא "ליכלוך" אז זה נורמלי. שולחת אמונה למאמינה מאי

נועם@בת

New member
הוסת עלולה להתארך

אבל בכל מקרה פני לרופא. כנראה שמדובר ברמה נמוכה של פרוגסטרון. זה קרה לי לא פעם שהיה עוד מעט דימום. תתיעצי גם עם מכון פועה, חבל שתתיבשו יותר מידי זמן. קראתי גם על אמצעים טבעיים להעלאת רמת הפרוגסטרון (אם זאת הבעיה) כמו אכילת טופו, או זרעי פשתן טחונים. בשביל להגיע לטבילה סופסוף נראה לי שווה לנסות את זה. נועם

נועם@בת

New member
יכול להיות שבגלל שכאבה לך הבטן

הם לא רצו לקחת סיכון ונמנעו מכוריגון. כוריגון יכול להקפיץ התחלה של גירוי למצב של גירוי יתר נבזי במיוחד, שכן הוא תומך שאותם זקיקים קטנים שנשארו ולא נשאבו ומנפח אותם. נועם

mayarut

New member
צר לי , קבלי ../images/Emo24.gif

תשובות לשאלה ראיתי שקיבלת. לידיעה בכל הפעמים שבהם מבצעים החזרת עוברים ב-IVF מבקשים להגיע עם כוריגון, ולא תמיד מזריקים. מאחלת לך שבע"ה תתגשם משאלת לבך במהרה ותבשרי לנו בשורות טובות. מאי

למעלה