אחרי 5 שנות גרושין

israel1963

New member
אחרי 5 שנות גרושין

אחרי 5 שנים קשות של הכל נגמר...ורק בן 42 מצאתי עצמי ללא ילדיי,עבודה,רכוש וכו.כל מה שבניתי כבר לא נמצא מול עיניי. והנה אני מתחיל להתרומם מחדש.. יש עבודה .צבירת רכוש.קשר מחוזק ומסודר לילדיי. עדיין ללא קשר הדוק עם נשים כי קצת חושש מעוד מכה ,למרות שהיו הרבה קשרים. עדיין גרושתי שונאת ומתנכלת לי בכל דרך ,וגם באמצעות הילדים. והרי היא יזמה ומצאה לה מישהו יותר אטרקטיבי ממני. אז למה היא מקשה עם היא נשארה עם כל הדברים שאין לי. ואני שואל איך אני ממשיך להתרומם......

maof

New member
לאט...לאט....

עם הרבה רצון ותקווה ושלא נשכח ת'אמונה
כי בלי אמונה צסק"א לא היתה אוכלת אותה
מעוף

jdpworld

New member
לא יודע בשבילך

יכול רק לדבר בשם עצמי. אחד כזה שרכוש תמיד היה לו כלי להשגת רצונות, ולא צורך לשם עצמו. לא רואה עצמי בהקשר של אחר לא חושב ככה בעיניה אני נראה מטפח הדברים בעצמי שאוהב,מנסה עם השאר להתמודד. נשוי רווק גרוש או בכלל,אני אני.שיתרגלו להם השאר.

denur1

New member
קשה קשה אך נראה שאתה עולה

על דרך המלך, הייתה בהכי נמוך, משם אפשר רק להיתרומם מי שקם מהקרשים ועולה מדרגה מדרגה מגיע בסוף גם לשלווה. הרבה הרבה אמונה ותקווה. חג שמח.

קח את הזמן שלך

ואיתו נשימה ארוכה.הדברים יקחו זמן אבל בסופו הגלגל יתהפך ואז אתה זה שתצחק.גלגל ידוע ומוכר.

דג דה גן

New member
לאט לאט ובביטחה

כמו שסבתא שלי היתה אומרת "לינגזם אונט זאכר". מצא אהבה חדשה וצא לטייל בטבע. רק עשה טובה: דבר חלשששששש

דג דה גן

New member
../images/Emo45.gif בדיוק..

ואנצל את הבמה המאד מכובדת הזו לרגע רצינות ולפנות לכל המטיילים והמטיילות. שימרו על הטבע כי הוא שומר עלנו. לא לחבל בשמורות, לא לקטוף מה שאסור , תתמקדו בלהאכיל את יקירכם, החיות כבר יסתדרו לבד .למטיילי ה 4X4 , סעו בזהירות ורק בשבילים המיועדים לכך וזיכרו.. גודל האיבר אינו כפי שנוטים לחשוב בטעות, פונקציה ישירה של גודל התהום שאותה תנסו לעבור. אין בעיה לאכול בגנים , בשמורות, בשטח . מה שלא הייתם עושים בגינה שלכם אל תעשו בגינה שלנו. איספו את הליכלוך ונקו אחרכם. מצטער אם נשמעתי כמו המורה ציפורה אבל מקוה שאתם מבינים את החשיבות. חג שמח, מלא אור , חדווה ושימחה לכולם..

Rinattt

New member
אבל אבל אבל

עוד אין לי גינה
אבל בכל זאת אשמור על הנקיון
אפרופו גינות, תן רעיונות קצת כי בהחלט זה הפרוייקט הבא שלי
חתיכת פרוייקט...

דג דה גן

New member
../images/Emo39.gif שאלה יותר מדי כללית

גינה זה כמו חליפה. באים, מודדים, מייעצים ותופרים לפי האילוצים, הטעם והמידה של בעלת או בעלת הבית. (אגב, וזה בדוק , 90% מהגברים בכלל לא מתענינים בגינה, זו הטריטוריה הבלתי מעורערת של האישה,אפילו יותר מהמטבח. את הגברים מענין שזה ילכלך כמה שפחות ו"השורה התחתונה" יענו.. כמה זה תעלה להם כל גחמה. אינצקלופדיה על זוגיות היתי יכול לכתוב רק מהדינמיקה בין בני הזוג בשעת תיכנון הגן) בכל מקרה אשמח לבקר במקום ולייעץ. שלפני שנשמות טובות יאמרו שאני מייחצן את עצמי.. הייעוץ חינם . אחרי החג שלחי לי מסר ואשמח להגיע.

Rinattt

New member
../images/Emo9.gif בטח שבוודאי שהייתי רוצה...

יש הנחה לגרושות?
תודה

למעלה