אחרי 20 שנה - חלק א'

כוכבית 1

New member
אחרי 20 שנה - חלק א'

יא...כמה שהמקום הזה יפה...כל כך שקט, צמחייה ירוקה מבחוץ ומבפנים, פסטורליה. איזה יופי. "הכניסה מאחור, אני מחכה לך במשרד". נכנסתי. בדיוק יצא המטופל האחרון שלך. אני מחייכת לעצמי...לא ידעתי שנהיה לבד...זה מוצא חן בעיני... נכנסתי למשרד. אתה יושב ליד השולחן כשחלוק מגבת כחול לגופך, שיערך עוד רטוב ואתה רוכן קדימה, עסוק בכתיבה. נהנית להסתכל עליך. נהנית להיזכר...תחושת חמימות עוטפת אותי. **זוכרת איך שכבנו על הדשא, התבוננו בכוכבים, חיכינו לחבר שלך שיחזור..והתמזמזנו....** מחייך אלי, "בואי שבי לידי", נותן לי טופס למלא. אוף איתך...איזו רישמיות...מסביר על זה, מסביר על זה...יושב כל כך קרוב אלי ומדבר ברצינות תהומית על מהות הטיפול. אוף...אתה כל כך מקצועי. כל הכבוד לך. אחרי שהכרתי אותך כמופרע לא קטן... **לא אשכח לך את הסיגריה הראשונה שלחצת עלי לנסות...ואת הנסיעות הפרועות ברחבי היישוב...** יאללה למים, אתה אומר ומוריד את החלוק. אחחחח...הגוף שלך...אוהבת אותו כל כך... מתפשטת, נשארת בבגד ים. מתבוננת בך מכין את האוירה המתאימה לטיפול. מכבה את כל האורות המיותרים, שם מוסיקה מרגיעה, נועל את דלתות הזכוכית הגדולות...ונכנס למים. אני אחריך. וואוו...מים חמימים עוטפים אותי, כל כך נעים בפנים. "כל מה שאני מבקש ממך זה לנסות לא לחשוב יותר מדי. תני לעצמך להירגע" . אוףף...נו באמת...איך אני יכולה לא לחשוב...אתה ממש פה לידי נוגע בי בתוך המים... עוצמת עיניים, לוקחת כמה נשימות עמוקות, נכנסת לרגיעה ומפקירה את גופי בידיו. אתה משכיב אותי על המים, שם מצוף מתחת לרגליים ותומך בראש שלי. הטיפול מתחיל. האוזניים שלי מתמלאות במים ואני מרגישה שאני נמצאת בבריכה עם דולפינים...שומעת רחשים עמומים וקולות מרגיעים. הידיים שלך עוטפות אותי, מזיזות אותי לכל מיני כיוונים, מותחות, מלטפות, נוגעות, לוחצות, מובילות, מרגיעות. הגוף שלך כל כך קרוב, נוגע, מתחכך, תומך. אני משננת לעצמי שזה חלק מהטיפול...אבל לא מצליחה להרגיע את המחשבות...זה כל כך אינטימי וחושני... הפטמות שלי מזדקרות כשהן מרגישות את האויר שמחוץ למים. אני מדמיינת את המבט שלך על השדיים שלי ומרגישה את גל העונג שעובר מלמטה למעלה ובחזרה...הטיפול ממשיך, בכל פעם הידיים שלך אוחזות חלק אחר בגופי, אני מרגישה אותך בכל מקום מכל הצדדים..מרגישה את הבטן שלך, את הכתפיים, את הלחי שלך... -אוףףף...זה רק טיפול...זה רק טיפול...זה רק טיפול... משכנעת את עצמי.

כוכבית 1

New member
אחרי 20 שנה - חלק ב'

מרגישה את דופן הבריכה כנגד הגב שלי, אתה עוזר לרגליים שלי להגיע לקרקעית ומתרחק ממני...הגוף שלי צועק אליך – אל תלך...תשאר צמוד אלי...איך כבר נגמר...רוצה עוד... בקושי רב פוקחת עיניים, מגלה שהתקרבת בחזרה...כל כך קרוב אלי..והפעם עם עיניים פקוחות. מתבוננים אחד בשני, אתה רואה את הכמיהה שלי, נכון..? "שששששש...." אתה מניח אצבע על הפה שלי "אל תדברי עכשיו. בלי מילים" אוי...אתה מחשמל אותי... אתה נשען על דופן הבריכה ואני מסתובבת אליך, שמה עליך רגליים, נאחזת בכתפיך הרחבות....מממממ...אני אוהבת את האינטימיות שנוצרה, כבר לא איכפת לי אם רצית או לא...אני נצמדת אליך, מעבירה את ידי על גופך בתוך המים. **בפעם הראשונה שלנו..סידרת מזרונים על הרצפה בבית הדודים שלך...כל כך אהבת לענג אותי...זוכרת איך לאט לאט ירדת בנשיקות מהצוואר אל השדיים שלי...נישקת את הבטן וירדת למטה....אל מרכז התענוג שלי...ליקקת אותי, ינקת אותי...זאת הייתה פעם ראשונה בשביל שנינו....** וככה...צמודים צמודים...אנחנו מתחילים להיזכר בכל מה שקרה לפני 20 שנה...וכאילו שכלום לא השתנה מאז...תחושה שכל זה קרה רק לפני זמן קצר...כאילו שלא התחתנו ואין לנו בני זוג...ואין לנו ילדים...שנינו שוב ילדים בני 15-16 עם הורמונים שמשתוללים... נכון שאתה שם לב שההורמונים שלי משתוללים גם עכשיו..?? נכון שאתה רוצה אותי כמו שאני רוצה אותך..?? שעה שלמה בתוך המים...ונוסטלגיה מחרמנת...

כוכבית 1

New member
אחרי 20 - חלק ג'

אתה מושך אותי אל המדרגות ומתיישב. עדיין בתוך המים. אני מתיישבת עליך. אוחחח...איזו זיקפה יש לך...!!! הגוף שלי מתמתח לאחור, מבליטה את השדיים שלי מול עיניך...רואה אותך נאבק בעצמך...לגעת או לא לגעת... אתה מעביר אצבע שמשרטטת את קו השדיים שלי..חולף במקריות על הפיטמה. אנחה בוקעת מפי. אתה מבין עד כמה אני לוהטת... מלטף אותי...וחוזר אל השדיים...והפעם ממוקד יותר, נחוש יותר. מטריףףף אותי.... "אני לא יכול..." אתה ממלמל, "אישתי..." ומשתתק. אני אוספת את כל הכוח שלי ואומרת לך "אם אתה לא יכול, אני לא עושה כלום. מפסיקה עכשיו. לא מקלקלת לך שום דבר" "כל כך רוצה אותך..." אתה לוחש "אישתי לא חמה כמוך...לא אוהבת להזדיין כמוך..לא נותנת לי לענג אותה כמו שאת מתמסרת...הזיונים שהיו לנו היו הכי טובים אי פעם...לא הייתה לי מעולם מישהי כמוך...אני רוצה אותך..." כל כך שמחתי לשמוע אותך אומר את זה...נרגעתי... קברת את פניך בשקע שבין הצוואר לכתף והתחלת לנשק אותי, טועם כל מילימטר של עור חשוף ורטוב.. שלפת שד אחד מתוך בגד הים וליקקת אותו סביב סביב עד שהגעת אל הפיטמה..ינקת אותה בתאווה...שלפת את השד השני והתבוננת בהם.."הם כל כך יפים....אני אוהב את השדיים שלך...לא עומד בפניהם..." חפנת אותם בידיך והעברת את שפתיך מצד לצד...יונק כל פיטמה בתורה...מטריף אותי...לא עומדת בפני ליקוק ומציצת הפיטמות שלי...אני בוערת... מרגישה את הזיקפה שלך מאיימת לקרוע את בגד הים שלך. שלחתי את ידי והוצאתי את הזין היפה שלך.... לקחתי אוויר והכנסתי את הראש מתחת למים, מכניסה את הזין לתוך פי, יונקת אותו, מוצצת, מלקקת עם הלשון...מדי פעם עולה כדי לקחת אוויר... "רוצה את הזין שלך בתוכי " אני לוחשת לך..."סבלנות" אתה עונה. משכיב את גופי לאחור על המים...מסיט את בגד הים והכוס שלי נגלה מול פניך...שולח אצבע חוקרת...נוגע בשפתיים שלי, מפסק אותן ופוער אותי מולך....תדהמה נעימה אוחזת בי כשאני מרגישה את הלשון החמה שלך על הכוס שלי, עולה מלמטה לעבר הדגדגן שלי, מתעכבת אצלו...מחליקה עליו שוב ושוב...אתה יונק אותו ונושך אותו קלות...אני נאנחת בקול...מתחילה להתפתל בתוך המים...מרגישה פתאום את האצבע שלך חודרת לתוכי...מגששת בתוך הכוס שלי...מזיינת אותי...מוסיף עוד אצבע...שתי אצבעות מזיינות אותי בתוך המים והלשון שלך ממשיכה לענג את הדגדגן שלי.. "רוצה אותך!! זיין אותי..!!" אני קוראת אליך...אתה מעיף מבט לעבר חלונות הזכוכית הגדולים...לוודא שאף אחד לא מגיע, הכל חשוך מסביב ולא נראה שיש מישהו בחוץ....המחשבה שאנחנו חשופים בתוך המים מדליקה אותי... מסובב אותי עם הגב אליך, מזיז את בגד הים שלי ומעסה את הדגדגן שלי...היד השנייה ממוללת את השדיים שלי, צובט בעדינות את הפיטמות...ומאונן לי....מרגישה את הכדור שמתעצם לי בתוך הבטן...הגוף שלי נמתח ומתכווץ בגמירה חזקה.... "איזה כיף לענג אותך..." אתה לוחש לי...ומכניס בבת אחת את הזין שלך לתוכי...בתוך המים... אתה מסובב אותי עם הפנים אליך...אני כורכת את ידי ואת רגלי מסביבך וכך אנחנו יוצאים מהמים...משכיב אותי על שפת הבריכה וממשיך לזיין אותי...התגעגעתי אליך כל כך.... הזיון חזק, פראי ומלא תשוקה שנשמרה 20 שנה.... התלבשנו ולקחת אותי הביתה. לפני פרידה ביקשת "ספרי לחברות שלך על הטיפול שיבואו עוד לקוחות" "לאיזה טיפול..? הראשון או השני...? " צחקת ונישקת אותי בעדינות...אוהבת את השפתיים המלאות שלך... "עוד מעט 12 בלילה", אומר בעלי כשאני נכנסת...."כמה זמן לוקח טיפול במים..?" "אהמממ...גם דיברנו...בכל זאת 20 שנה לא התראינו...ובטח אחזור אליו שוב...הטיפול שלו מדהים..."

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif טוב מאוחר מאשר... ?

או יין ישן משתבח?

חתוללבן

New member
איזה כיף לך ולו.

מרגישים ורואים את התשוקה שלך. ואת זה שאת "יודעת להזדיין" כמו שהוא אמר!!

כוכבית 1

New member
חתלתול חמוד...

איך אתה מרגיש מהכתוב שאני יודעת להזדיין...? הסבר...נמק...ותן דוגמאות..

חתוללבן

New member
התאור של הזיון

נכתב מתוך הבטן רואים שאת רוצה זיין למעשה דורשת. רוצה אותו בפנים עמוק.

RoboCoc

New member
אהבתי...

אהבתי את התפאורה- הגשמית והסיטואציה שיצרת, אהבתי את התפרצות הזכרונות, היצרים אהבתי את הקונפליקט שנפרץ לבסוף אהבתי את התיאורים. אהבתי את הכל והתחרמנתי!

למעלה