אחרי 10 משחקים בליגה

אחרי 10 משחקים בליגה

אפשר להתחיל לראות מגמות.

מכבי ת"א למרות ההפסד לחולון נראית אחרי הרבה זמן כמו קבוצה. כמו בזמנים הטובים שלהם, גם במשחקים לא טובים מצליחים לגרד נצחונות. גם באירופה המצב שלהם לא רע בכלל למרות ההפסד אתמול.
התחזית שלי: אליפות ורבע גמר יורוליג בלי ביתיות.

ירושלים מתנהלת לראשונה אחרי שנים בפאניקה. בהתחלה נותנים גיבוי למאמן, אח"כ מפטרים אותו ולא רק זה, מביאים במקומו מאמן שמעולם לא אימן קבוצת בוגרים. ועכשיו גם הביאו את גורקה בתור עוזר מאמן. הזוי לחלוטין ונראה שהחליטו לשבור שם את הכלים. בליגה בינתיים התוצאות סבירות, באירופה כישלון מוחלט.
התחזית שלי: גמר גביע מדינה. לא יגיעו לפיינל פור הליגה למרות יתרון ביתיות.

הפועל חולון שהתחילה חלש מאוד מבחינת תוצאות וכמה הפסדים שגרמו לכדור שלג קטן, נתנו גיבוי למאמן וזה מוכיח את עצמו. מוזר מאוד שבאירופה הם ממשיכים להתבזות, אבל המשחקים הטובים בליגה, גם בהפסדים, מראים שגם השנה אליפות זו מילה לא גסה מבחינתם.
התחזית שלי: סגני אלופים (מקום 2 בליגה הסדירה).

גלבוע, שממוקמת כרגע במקום הרביעי בלי שאף אחד מרגיש, ממשיכה את הסגנון ההגנתי משנה שעברה עם המון תשוקה והקרבה. קבוצה שכיף לראות. תעשה חיים קשים ברבע גמר הליגה לכל קבוצה מולה תתמודד.
התחזית שלי: פיינל פור בליגה.

ראשל"צ, מכבי חיפה והפועל ת"א - 3 קבוצות לא יציבות שכנראה יהיו ברבע גמר אבל יסיימו את דרכן שם.

הפועל אילת- כהרגלה בשנים האחרונות, מתחילה רע וממשיכה מצוין. בקצב הזה גם פיינל פור ליגה זה ריאלי לחלוטין מבחינתם.
התחזית: הפתעה - זכייה בגביע! (למה לא?)
בליגה יסיימו את דרכם ברבע הגמר.

נהריה - אחרי פתיחה עונה טובה מבחינתם, יצליחו למנף את המיקום בליגה גם בסדרת רבע הגמר, ויגיעו לפיינל פור.

אשדוד - קבוצת תחתית לא טיפוסית עם מאמן שזכה כאן באליפות. יישארו בליגה לאחר מאבק.

נס ציונה - קבוצת תחתית טיפוסית שלא מנצחת משחקים שתצטער עליהם אח"כ (ההפסד להפועל ת"א לדוגמה)
התחזית שלי: ירידת ליגה פעם נוספת, עם כל הצער.

הרצליה - כישלון מוחלט. סגל מרשים אבל עם שחקנים שההגנה האישית שלהם די חלשה. אחרי שהבינו שם שאלון שטיין לא מספיק מנוסה, יחתימו מאמן שיצליח להכניס קצת יציבות הגנתית ויישארו בליגה.

למעלה