אחרי שנה + אחרי שנה + של עבודה אני רוצה לדעת למה אני זכאית אחרי שאני עוזבת(מתפטרת) פרט לימי חופשה
S s20782 New member 26/7/06 #1 אחרי שנה + אחרי שנה + של עבודה אני רוצה לדעת למה אני זכאית אחרי שאני עוזבת(מתפטרת) פרט לימי חופשה
נ נסים מידן New member 27/7/06 #2 גם דמי הבראה נכתב ע"י s20782: אחרי שנה + של עבודה אני רוצה לדעת למה אני זכאית אחרי שאני עוזבת(מתפטרת) פרט לימי חופשה לחץ כדי להרחיב... גם דמי הבראה ואולי פיצויי פיטורים, תלוי בסיבת ההתפטרות.
גם דמי הבראה נכתב ע"י s20782: אחרי שנה + של עבודה אני רוצה לדעת למה אני זכאית אחרי שאני עוזבת(מתפטרת) פרט לימי חופשה לחץ כדי להרחיב... גם דמי הבראה ואולי פיצויי פיטורים, תלוי בסיבת ההתפטרות.
S s20782 New member 28/7/06 #3 כמה זה דמי הבראה נכתב ע"י נסים מידן: גם דמי הבראה ואולי פיצויי פיטורים, תלוי בסיבת ההתפטרות. לחץ כדי להרחיב... כמה זה דמי הבראה ואחרי כמה זמן מגיע?
כמה זה דמי הבראה נכתב ע"י נסים מידן: גם דמי הבראה ואולי פיצויי פיטורים, תלוי בסיבת ההתפטרות. לחץ כדי להרחיב... כמה זה דמי הבראה ואחרי כמה זמן מגיע?
נ נסים מידן New member 28/7/06 #4 אחרי שנת עבודה נכתב ע"י s20782: כמה זה דמי הבראה ואחרי כמה זמן מגיע? לחץ כדי להרחיב... אחרי שנת עבודה מגיעים דמי הבראה של 5 ימים לפי 318 ש"ח ליום, למשרה מלאה. אם עבדת יותר משנה מגיע לך גם החלק היחסי שמעבר לשנה.
אחרי שנת עבודה נכתב ע"י s20782: כמה זה דמי הבראה ואחרי כמה זמן מגיע? לחץ כדי להרחיב... אחרי שנת עבודה מגיעים דמי הבראה של 5 ימים לפי 318 ש"ח ליום, למשרה מלאה. אם עבדת יותר משנה מגיע לך גם החלק היחסי שמעבר לשנה.
S s20782 New member 28/7/06 #5 זו עבודה במשמרות, זה אותו דבר? נכתב ע"י נסים מידן: אחרי שנת עבודה מגיעים דמי הבראה של 5 ימים לפי 318 ש"ח ליום, למשרה מלאה. אם עבדת יותר משנה מגיע לך גם החלק היחסי שמעבר לשנה. לחץ כדי להרחיב... זו עבודה במשמרות, זה אותו דבר?
זו עבודה במשמרות, זה אותו דבר? נכתב ע"י נסים מידן: אחרי שנת עבודה מגיעים דמי הבראה של 5 ימים לפי 318 ש"ח ליום, למשרה מלאה. אם עבדת יותר משנה מגיע לך גם החלק היחסי שמעבר לשנה. לחץ כדי להרחיב... זו עבודה במשמרות, זה אותו דבר?
נ נסים מידן New member 28/7/06 #6 אותו דבר נכתב ע"י s20782: זו עבודה במשמרות, זה אותו דבר? לחץ כדי להרחיב... אותו דבר
ו ורדה 1 New member 29/7/06 #7 אותו דבר, אבל בהסתייגות נכתב ע"י נסים מידן: אותו דבר לחץ כדי להרחיב... אותו דבר, אבל בהסתייגות אם לא עבדת משרה מלאה, מגיע לך לפי חלקיות המשרה.
אותו דבר, אבל בהסתייגות נכתב ע"י נסים מידן: אותו דבר לחץ כדי להרחיב... אותו דבר, אבל בהסתייגות אם לא עבדת משרה מלאה, מגיע לך לפי חלקיות המשרה.