אחרי שנגמרה הסדרה...

Rakbeisrael

New member
אחרי שנגמרה הסדרה...

מגיעה הפארודיה: "מיכאורה"!
הקדמה: אור היה נער נורמלי. שחי בתנאים טובים כמו כל הנערים. מיכאורה גם הייתה ילד נורמלי. הבעיה היא שאור לא ידע שמיכאורה זה התאום הזהה הקוקסינל שלו, ופגישה מקרית ביניהם בבית של צבי אקריש שינתה לו את החיים לעד. רוצים לראות את הפרק הראשון בסדרה "מיכאורה"?
פשוט תלחצו כאן!

גלושש

New member
לא ראיתי עד הסוך חחח ../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותייי מי מי עשה את זה?

GILADOS

New member
כדי להקפיץ צריך שבתוכן יהיו לפחות 10 תוים או איקון אחד

וואי זה פשוט...מדהים!../images/Emo12.gif

גאד! איזו השקעה!!! וואי זה כזה קורע!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח~~!!! ענק!!! מי שעשה את זה, יש לו עתיד במשחק... יו חחח!!! שיוווווווווווווווווווווווווווו זה פשוט מדהים!!! זה היה כזה מצחיק!!! "הרצפה מסתובבת יימח שמה".......חחח!!!

v f r

New member
יאוווווווווווווווווו

עכשיו ראיתי עד הסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך עשו את זה!?!?!?!?יאווווווווווווווווווווווווווווווווו

גלושש

New member
אופססס עכשיו אני במחשב השני ../images/Emo110.gif

ובטעות כתבתי מהמשתמש של אבא שלי טעותתתתתתתתת חחחחח

חחחחחחח

גאד גדול איזה מעולה..... איזה צחוקים.... וואי מי השחקנים המעולים? מי עשה את זה אתה? יש עוד פרקים?

חחחחחחחחחחחחחחח גדוללללללללללללל../images/Emo6.gif

וואייי איזההה מוכשרר או מוכשריםם מה שעשוו את זה..וואייי גדוולל...חחחח יווווו איךך נקרעתיי מעליזהה חחחחח קבלו תמונהה של "עליזה"..חחחחחחחח ===>

שיווווווווווווווווווווווווו

יוווווווווו זה היה הדבר הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מצחיק שיש!!!!חחחחחחחחחחחחח נקרעתי...גילי עושה דיאליזה מכניסים לה ת'מוח במיקרו!!שיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה הדבר היחידי שהצחיק אותי היום תודה רבה לך!!!

yoooni

New member
במילה אחת: WoW...

אחד הדברים היותר מעניינים שנתקלתי בהם לאחרונה

Sashoosh

New member
קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חחחח איזה מוכשר הילד הזה
מאגניבבב יש לזה עוד פרקים???

למעלה