אחרי שהתלבטתי כאן בפורום

אחרי שהתלבטתי כאן בפורום

הגעתי להחלטה.

לפני חודש שאלתי פה כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר, ועניתם לי בפירוט ואני מודה על כך

השבוע אני מעוניין לבצע הסרת שיער בשעווה מכל הגוף, ולפי התוצאות אחליט אילו אזורים אסיר בלייזר.

לכן רציתי לבקש המלצה לקוסמטיקאי/ת גיי פריינדלי.
תודה רבה!

Acoustic 3

New member
אני מכיר את "שמעון יסדר"

יש לי חבר שממליץ על זה בחום.
אני לא מכיר ומעולם לא התנסיתי כי אני מטפל בשיער הגוף שלי בעצמי.. אבל המון המון הומואים הולכים לשם ולדעתי הבעלים עצמו גם הומו (יכול להיות שאני טועה).
&nbsp
הנה אתר האינטרנט בו יש לך גם מחירון ודרכים ליצירת קשר.
המקום אגב נמצא בתל אביב.
&nbsp
http://www.shimonyesader.co.il/

aשרון

New member
שיהייה הרבה בהצלחה

אני שמח על העיענות של חברי הפורום לשאלה שלך ושמח שהצלחנו לעזור.
אתה בהחלט יותר ממוזמן להישאר איתנו ולהשתתף בדיונים ולהפוך לחבר פורום

בהצלחה לך

תוודא שאתה משיג עסקה טובה, במקום טוב ושהמטפל או המטפלת מקצועיים.
תצפה בסרטוני הסרת לייזר ביוטיוב, בעזרתם אולי תלמד יותר על תהליך הטיפול.

תודה, קראתי קצת על סוגי מכונות הלייזר

שהמכונים המובילים משתמשים בהן. אבל אין לי יותר מדי ידע במכניקה / פיזיקה או מה שזה לא יהיה.. רוב המכשירים עובדים על אותו עיקרון: של אנרגיית חום שפוגעת במלנין בשורש השערה ומביאה לנשירתה.

ItsikH

Member
בנוסף על "שמעון יסדר" עליו שמעתי רק טוב, יש לי מישהו משלי
מצוין בבית דגן, שאמנם למיטב ידיעתי לא פועל לאחרונה בתחום הספציפי הזה, אבל אוכל לבדוק אם תרצה.
הסרה מכל הגוף זו עבודה של כמה שעות טובות, יש אזורים כואבים יותר, אני ממליץ לקחת כדור נגד כאבים מיד בתחילת הטיפול ליתר בטחון. יתכנו פריחה ופצעים במשך היממה שלאחר הטיפול, זה תקין - חשוב לשמור על היגיינה לפני טיפול ולאחריו, ויש תכשירים שמסייעים ואף מונעים זאת לחלוטין [אין צורך בתכשירים רפואיים, המטפל עצמו יכול לספק אותם או להמליץ עליהם].

תודה על המידע החיוני. התייעצתי גם עם חבר

והוא אמר לי שכדאי לי לגלח את הגוף (פשוט עם סכין גילוח וקצף) לפני ההסרה בשעווה, כי כך זה יהיה פחות כואב (כי השעווה יכולה לפגוש את השערה בחלקה העליון ואז המשיכה תהיה כואבת יותר - אם מדובר בשערה ארוכה יחסית). אז זה טיפ נוסף אם מישהו קורה את השרשור וגם רוצה לעשות שעווה...
&nbsp
אשמח אם תברר לגבי האיש מבית דגן-למקרה שאצל שמעון תהיה רשימת המתנה ארוכה.
&nbsp
שוב תודה!
&nbsp
נ.ב.
כשאתה כותב שהסרה מכל הגוף אורכת כמה שעות טובות-אתה מתכוון שזה יכול להיות גם יותר משעתיים?? כמובן שאתייעץ גם עם הקוסמטיקאי לפני..

ItsikH

Member
בשום פנים לא לגלח, לשערה צריך להיות אורך מינימלי בכדי שניתן
יהיה לתלוש אותה, דווקא ככל שתגדל עדיף [לפחות עד גבול מסוים].
כל הגוף יכול לקחת גם 4 שעות ויותר
ד"א אפשר גם פנים ועורף והתוצאות מרשימות ביותר.

FAUX PAS

New member
בשום פנים ואופן לא אצל ״ שמעון יסדר ״

אני הגעתי אליו לפני מספר חודשים לטיפול פנים ראשוני ויצאתי משם בהרגשה מאוד לא נעימה.
בסך הכל הבעלים אדם נחמד אבל הרגשתי לאורך הטיפול שהוא מנסה ממש להתחיל איתי והוא התחיל לעסות את גופי על אף שהפצרתי בצורה עדינה יחסית שיפסיק.. כמו כן זרק הערות על גופי שלא הרגשתי איתם בנוח..
&nbsp
בפן האסתטי קצת הגעיל אותי שבאמצע הטיפול הוא החליט לצאת להפסקת סנדוויץ סלט ביצים ( מיותר לציין עד כמה מסריח פלוס העובדה שהוא עובד מקרוב) הלך להשתין אחרי זה עם דלת פתוחה לרווחה ולא שטף ידיים..
&nbsp
אני לא זוכר את עלות הטיפול ואם היה שווה את הכסף או לא אבל גם הוא התעכב בטיפול והתחיל מאוחר יותר ממה שקבענו

Acoustic 3

New member
האשמות שלך ממש קשות. אז עשיתי בעצמי טלפון לחבר שלי שמטופל שם

הוא מצידו אמר שאכן הרגיש שהוא נמצא בסיטואציה שמתחילים איתו אבל סינן את האשמות ואמר "פשוט אמרתי לו לא וזה הכל".
&nbsp
ראוי לציון שאצל שמעון יסדר יש גילוח של שיער ערווה ואשכים - וכדי להוריד את השיער מבסיס הפין יש להגיע למצב של זקפה. קל מאוד לשני הגורמים לגלוש לעניין מיני.. אני מסכים שזה לא מקצועי בעליל.
&nbsp
תהיתי לעצמי מה היה קורה אם אדם אחר היה במקום חבר שלי.. נניח מישהו שהוא ביישן יחסית ולא היה אומר "לא" למרות שהוא לא מעוניין במגע מיני.
אני אישית חושב שאין לזה מקום. אף פעם.
קודם כל, חייב ללמוד להגיד לא. אדם שהעז להתחיל איתך או לבצע מהלך כלשהו לוקח בחשבון שיקבל גם סירוב. אין כזה דבר "לא נעים".
בנוסף לכך - ה"ביישנות" צריכה להשאר בחוץ אם אתה נמצא בסיטואציה בה אתה חושף את גופך מול אדם אחר.
נכון שזה לא מקצועי וזו לא התנהגות שאתה מצפה לה כשאתה מגיע למקום כזה,
אך צריך להיות מוכן להכל - ולבושה אין מקום בסיטואציה הזאת.
במידה ומתישהו ארצה להסיר שיער - אני אלך לשמעון יסדר. לא שתהיה לו סיבה להתחיל איתי, אבל גם אם כן אני אסרב בנימוס ובזה יסתיים הסיפור.
אם לא יסתיים - אקום ואלך.
&nbsp
לצערי יש דברים במה שאמרת, ואנחנו מודים לך על התגובה שלך.
&nbsp
ובכל זאת, אנחנו רוצים שהבחור שלנו כאן יהיה מרוצה ולא יחשוש מטיפול - האם יש לך אלטרנטיבה טובה לשמעון יסדר?

אז הייתי אצל שמעון...

ויש לי רק דברים טובים לומר עליו. יחס אנושי, מקצועי עד לפרטים הכי קטנים. מחיר סביר.
&nbsp
תודה לכם.

Acoustic 3

New member
אני מוריד לעצמי, אני עושה זאת בזקפה

בנוסף החבר שמטפל אצל שמעון אמר לי שכך גם עושים שם.

למעלה