אחרי שדנו

אחרי שדנו

בגרביים, בסדינים חשמליים, בשמיכות פוך ושאר מתאבנים .. הגיעה העת לדון במהות ... מה זה טוב/ה במיטה ?

שאלה טובה

b e c k y

New member
מה הקשר בין השאלה לכתבה?

הכתבה היא על מספר הפרטנרים המיניים של אשה מול האגו הגברי. השאלה שלך היא משהו אחר לגמרי. אגב התשובה היא ממש פשוטה. גבר טוב במיטה הוא זה שמתקשר איתי באופן אינטואיטיבי ועושה איתי אהבה - סוג של ריקוד לשניים. גבר גרוע במיטה הוא אחד שעושה סקס עם עצמו דרך הגוף שלי.

לפי התשובה הזו

(שמנוסחת נהדר) אין משהו אבסולוטי היינו קוץ של אחד/ת יהיה פרח של אחר/ת .. קצת סותר את המונח המכליל "טוב/ה במיטה" לא ? (עושה את זה לטוב/ה לי ..)

sumerfield

New member
לא בטוח שאת צודקת...

ואותו אחד שטוב איתך במיטה היום, עלול להיות זוועה ביום חמישי הקרוב. אין הכללות, וכל מקרה נמדד לגופו. אפילו שמעתי סיפור מחבר, שעושה תמיד סקס עם עצמו דרך בנות זוגו (לפעמים הוא אפילו קושר אותן וסותם להן את הפה בעצמים שונים בכדי שלא תפרענה בתהליך), שיש כאלה שממש מתלהבות מהעניין וטוענות שזה הכי טוב שהיה להן. הקיצור, להגדיר טוב במיטה זה בערך כמו לפתוח סטארט אפ להמצאת אבן החכמים. אין באמת כזה דבר אבסולוטי. (מה שכן, יש בהחלט "רע במיטה", וזה קל להגדרה) רק דבר קטן, משפט כזה כמו שכתבת (סוג של ריקוד לשניים וגו'), עלול להצמיח לכן דור שלם של גברים חרדתיים שינסו לנחש (לשווא) מה אתן רוצות כל הזמן, במקום להתמקד בנסיון לקעקע את יציבות חיבורי האגן של החוגגים.

יערית

New member
הדבר הטוב ביותר במיטה

זה היצירתיות שיש בין שניים והיכולת לספק כמעט את כל חשקיו של האחר- כל העבר ושאר הפרטנרים לא ממש מעניינים. (לפעמים מספיק אדם יצירתי אחד במיטה בכדי לעבור לילה מטריף). <האווצ', מקווה שלא יכאב בלבלב>

אני רוצה לראות אם הבנתי ...

כשאת אומרת שמספיק אדם יצירתי אחד במיטה כדי לעבור לילה מטריף - כוונתך שעדיף סולו ?

יערית

New member
באין ברירה

גם בסולו אפשר לצאת בשירה מדהימה, אם יש דואט, הכי טוב!

sumerfield

New member
אם כי, אני חייב לציין

שעולם המוזיקה טוען שאין על הרמוניה של מקהלה אופראית (כמה עשרות זמרים וזמרות, בניגוד למקהלה קאמרית מצומצמת, שפעם נחשבה לקרם דה לה קרם של המוזיקה)

יערית

New member
פיספסתי את כרמן במצדה

אני תמיד העדפתי להיות זמרת סולו-מקהלה אופראית גדול עליי ! <שומרת על הקרם דה לקרם החלבי, לא הצימחי>

sumerfield

New member
משוגעת

מי הולך לכרמן במצדה. מדבר שם. יש נחשים ועקרבים וכל מיני חיות נושכות. (אני האמת, מעדיף תמיד שקשוקה עם חריף וחלה של שבת מול סרט טוב בבית, על כל מקהלה שהיא (בטח אם זה במדבר)>

sumerfield

New member
לאו דווקא

באנסמבל העקרון הוא שאין זמר מוביל וכולם שווים. במקהלה שאני כותב עליה, אין לי בעיה שיהיה זמר אחד מוביל (או זמרת). (כנראה שחוסר הסוכר משפיע. הולך לצוד צהריים)

אני נוטה לחשוב

שהרכב של סולן ושתי זמרות נשמה יכול לתת ביצועים לתפארת ... אבל ששששש ... לא נלהיט את הרוחות בפורום בשעה שכזו :)

למעלה