אחרי שבוע קשה

אחרי שבוע קשה

למדינה הזו וגם קצת פה היה קשה בגלל מה שקרה לוקח שוב משלמה משפט... לא תמיד דומה לי, רק דומה לי קצת זה משפט שלי אומר המון על כולם אז שבת שלום לכוווווווווווווווווולם לאלה שלא מרגישים טוב שיבריאו לאלה שעצובים שהחיוך יבוא במהרה לאלה שאוהבים שיאהבו הרבה ש ב ת ש ל ו ם

לי כבר אין כח לסקס

באמת נו הלכתי עם הבנים לקניות חזרנו עכשו אחרי שבזבזנו קצת מהקיצבה מה זה קצת שאפילו לא קנינו הכל אז מי יעשה לי עכשו מי ינקה מי יבשל אני ברור בסדר רגע סיגריה הראש איההההההההה שבת שלום עם המון אהבה אפשר לרקוד אפשר לנפנף אפשר הכל אבל באהבה!

אהההההההההה

תאמיני או לא ירדתי על הבית עם כל החומרים שיש מבריק!!! אפשר לאכול מהרצפה....

איזה לאכול מה לאכול

אני והדיאטה המעצבנת הזאת בא לי לקרוע את הפיתה לדחוף את הלאפה לתת כאפה וללכת לישון מה עשית לריצפה חמוצית שוב?

דיאטה

למה זה טוב? במקומך קופץ לתקווה שווארמה בלאפה עסיסית.... ויושב על הספסל לאכול. הרצפא הקרמיקות השייש התנור הכול טופל בידי סנט מוריץ.

זהו נרגעתי

הזרקתי לגוף שייק עסיסי
יש לך גם מישהו יבוא פה ימרק ילקק את הריצפה מהפרורים או אולי תשלח לי את פוגי בוגי חחחחחחחחחח אוף איזה מזל שהילדים בחרו היום מרק תימני ..ממש קשה האוכל הזה להכנה

../images/Emo141.gif

שתהיה לכולם שבת של
שבת של
ושבת של
ובעצם לא רק שבת, תמיד!!!!
אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם

בהחלט שבוע קשה

אפילו מאוד אבל הנה הילדים איתי קצת כועסים על אבא ששינה להם שבתות אבל נרגעו מסדרים את הקשקושים של בית הספר כאילו מחר כבר נוסעים לאוניברסיטה והכי חשוב שלא שוכחים להגיד לי כל יום "אמא אני אוהב אותך" ואמא עיפה למה משתוללת בלילות אהבה עד הבוקר אבל אמא הולכת לישון עכשו והבית יחכה הרחבה תחכה וכל העולם יקפוץ מה אכפת לה שיהיה סוף שבוע קסום רגוע יותר קל יותר ופחות מיעצבן

iritm22

New member
סוף סוף השבוע נגמר

מרתון של שבוע קשה סוף סוף מגיע הסוף..מנוחה.. איזה כיף למי שיש לו כח לקרצף..עד שאפשר לאכול מהריצפה לאחר הבישול, לא מתחשבים הילדים, רעבים מה לעשות!!! אז\ לקפוץ למיטה אבל לבד..

כוח לקרצף...

אין אבל לקראת שבת מלכה... ולקראת... ובכלל אוהב נקי בעיניים (לא מסודר)

מפתיע מיום ליום

גבר נקי ...ממממממממ חלום אכן שבוע קשה, למדינה, לעוד כמה כאן וגם לי שבת שלום לך איש ולכולכם

אצלי אי אפשר לאכול מהרצפה

גם לא מהצלחות , בכלל עדיף להגיע הביתה שבעים- הכי בטוח!!! לגביי מה שהיה במדינה שלנו השבוע ...רק רציתי לומר שאני גאה מאוד בעם הזה - אנחנו יכולים להיות דוגמה ומופת להרבה מדינות עם שסעים דומים.(למעט המראות מאתמול אבל עדיין- אשרינו!). נחישות מהולה ברגישות באופן שמילא אותי גאווה בעם הזה. "לחיי העם הזה "
שבת שלום אנשים יקרים- באשר אתם!

למעלה