אחרי שאיבה

אחרי שאיבה

היי בנות,
אתמול עשיתי שאיבה, שאבו 26 זקיקים.
הבוקר התקשרו להודיע שיש 17 עוברים.
כולם מיועדים להקפאה (החזרה חודש הבא).
בגלל שחודש קודם היו מעט הפריות, 4 עוברים לא שרדו ליום 5 ולכן נאלצתי לעשות שוב שאיבה החודש.
מבקשות המלצות מכן כיצד לפצל את העוברים? כמה להקפיא? כמה לנסות לגדל ליום 5?
כמובן שביום א' אדע כמה מהם שרדו ליום 3.
מה חשוב לבדוק מול המעבדה ביום א'?

HoneyHoney

New member
איזה יופי!

כיוון שמדובר בכמות גדולה של עוברים, כדאי לנסות לגדל לפחות את חלקם ליום 5.
זו החלטה שלך? בד״כ זו החלטה שמתקבלת ברמת המעבדה.
אני חושבת שכדאי ביום 3 להקפיא את העוברים הטובים ביותר (בעלי 6-8 תאים בלי שברים), ובערך 70% להמשיך לגדל ליום 5. מה שישרוד ליום 5 הם העוברים עם הסיכויים הכי טובים להשתרש.
מאחלת לך היקלטות מהירה, ושהעוברים יישארו גם עבור הילדים הבאים!

תודה!

דיברתי עם המעבדה, אמרה שלדעתם להקפיא 3-4 עוברים יום 3 ואת כל השאר לנסות לגדל ליום 5.
כנראה שזה באמת מה שאעשה.

מישלית2

New member
דומה למה שהיה אצלי

שאיבה של 26 זקיקים, 14 הפריות, בסופו של דבר הוקפאו 6 עוברי יום 5 ו-4 עוברי יום 3 (מאוחר יותר הופשרו ארבעת העוברים האלו, 1 הוחזר ביום 3, השאר גודלו ליום 5, אחד שרד והוחזר גם הוא. מההחזרה הכפולה הזו יש לי היום ילדה). בהצלחה

איזה יופי!

זה בדיוק מה שאני רוצה, אני רק צריכה שהרופא יסכים להחזרה כפולה!
וגם לקוות שיש עוברים ששרדו ליום 5.

וואן צילי נתונים מעודדים-מה שעשו אצלי.

שאבו 22 בייציות והיו 17 עוברים
מה שעשו זה חלקם גידלו ליום ה5 חלקם הקפיאו ביום השני שבתכנון להפשיר וגדל עד יום 5 ואז להחזיר.
לא עשיתי החזרה בחודש של השאיבה כי חששו מגרויי יתר
חודש אחרי הוחזר עובר בן 5 והיה שלילי-התגלו לאחר מכן התדבקות שהופרדה(אחרי 2 גרידות)
ואז הפשירו עובר בן יומיים גידלו ליום ה5 ומהעובר הגיבוררררר הזהההה שגם שרד הפשרה וגם גדל עד יום 5
נולדה הנסיכה שליייייי !!
להקפיא יום 2/3 להפשיר ולגדל עד יןם 5 זו גם אופציה שקיימת.

בהצלחההה והריון בקרובבב

דילוגית

New member
גם אני ממליצה לחכות ליום 3 ורק אז להחליט

כדאי לראות כמה עוברי יום 3 טובים יש, להקפיא מספיק מהם על מנת שלא תצטרכי לעשות שאיבה בקרוב, ואת היתר לגדל. כמה מהר את מוכנה לעשות שוב שאיבה זו החלטה שלך.
&nbsp
במקרה שלי, נשאבו 25 זקיקים, ביום 3 היו 7 עוברים יפים ועוד כמה שעתידם מוטל בספק. בהתייעצות עם האמבריולוגית, החלטנו להקפיא 4 מתוכם ואת היתר לגדל. בסופו של דבר גם כמה מהעוברים שהיו בינוניים ביום 3 הפתיעו לטובה והתפתחו לבלסטו' יפים.
&nbsp

למעלה