אחרי שאיבה!

שירןג7

New member
אחרי שאיבה!

הייתי מאוד מאוד לחוצה, פעם ראשונה שעוברת כזה דבר ועוד בהפתעה (הייתי מיועדת להזרעה מי שזוכרת..) אבל זה עבר מאוד מהר. הרגשתי מצוין די ישר אחרי שהתעוררתי, טיפה כאבים כמו כאבי מחזור קצת בחילות ומעט דימום וזהו..
שאבו 18! ביציות...רופא חסר אחריות שבדק אותי במרכז בריאות האישה לפני 4 ימים אמר על זקיקים בגודל 12 מ"מ "לא מתייחסים לגודל כזה, אין לך כלום.."
.

לא עושים החזרה הסבב... הרופאים מסרבים בכל תוקף מחשש לגירוי, ואני מאוכזבת מזה קשות. יש ממה?. כי בתחושה שלי מוקפאים זה הרבה פחות טוב.. לא יודעת אם זה נכון.

napit

New member
החזרה

18 ביציות זה מדהים!
מחזיקה אצבעות למספר הפריות דומה :)

נשמע שהרופא שלך מאוחר אחראי. זה מסוכן לעשות החזרה במצב של גירוי יתר.
בכל מקרה, אפשר לעקוב אחרי המצב שלך בימים הקרובים ולהחליט לפי זה.

אגב, גם אצלי נשאבו הרבה ביציות והיה חשש לגירוי. אחרי השאיבה הגעתי פעמיים לביקורת ובסוף כן עשינו החזרה באותו החודש (אבל יכול להיות שזה בגלל שההחזרה הייתה 5 ימים לאחר השאיבה).
לצערי באותו חודש למרות שהיה בלוציסט טרי ואיכותי לא נקלטתי. ודווקא עם הקפואים בחודש שאחרי כן.

שירןג7

New member
הוא אכן מאוד אחראי.

הייתי בשוק מהכמות! כי מינון ההורמונים היה יחסית נמוך.. ככה שזה מעל ומעבר. לפני 3 ימים היו 4 בשלים וסה"כ 15 מאיפה צצו עוד חח.
אצלי הם מסרבים בתוקף, אולי יש משהו שהם לא אומרים לי. מקווה שהחזרת המוקפאים תהיה מוצלחת כי זה ממש ביאס אותי.

טוליתי

New member
את לא צודקת בעניין מוקפאים

יש מחקר די רחב שהראה שיש יותר לידות חי מהחזרות של מוקפאים.
&nbsp

שירןג7

New member
ראיתי גם בנתונים בחוברת שנתנו לי

אבל הסיכוי להשיג הריון בגיל שלי ובמצב שלי יורד מ40-50% ל30% ומבאס לראות את זה...
כמו שגם אמרתי פה בעבר, ההרגשה שלי היא שתמיד אני ממתינה. אז אני חסרת סבלנות. למרות שלא יקרה שום אסון אם אחכה עוד חודש.
אגב, מה הסטטיסטיקה לגבי כניסה להריון תוך חצי שנה בהפריה? וזה זהה במוקפאים?
ותודה.

טוליתי

New member
אני לא מכירה ניבוי סיכויים של 50% להצלחה

ב-IVF.... זו לא תרומת ביצית.
כ-85% מהמטופלים משיגים הריון בתוך 5-6 טיפולים. זו סטטיסטיקה מצוינת כי לפיה רוב הנשים שמתמידות יצליחו בתוך מספר נמוך יחסית של טיפולים.
הסיכוי ללידת חי בהחזרת מוקפאים גדול מהסיכוי ללידת חי בהחזרת טריים. בכלל: אין כמו החזרת מוקפאים: אין סטרס הורמונלי, טיפול קל (אם נעשה ללא הורמונים), הרירית לא ספוגה בהורמונים, ההרגשה הכללית טובה יותר.
האמיני במוקפאים שלך יקירה.

שירןג7

New member
זה מה שהרופאים אמרו לי

בגלל שאני צעירה, שאין בעיות נוספות, ובהנחה שהעוברים איכותיים.. מה זה משנה. לא מחזירים לי כעת.

כן, האמת שאצלי לא תהיה בעיה להחזיר בלי קשר לווסת ופשוט להכין את הרירית כי אני לא מקבלת באופן טבעי.

ותודה :) אני אתן להם צ׳אנס

טוליתי

New member
אז זה רק מחזק את מה שכתבתי.

הביצית צעירה במיוחד ולכן הסיכויים גבוהים.

שירןג7

New member
הרגע התקשרו מהמעבדה

מתוך חי הביציות שלי היו רק 10 בשלות, ומתוכן 6 הופרו. מקווה שכולם יהיו איכותיים.
זו גם סיבה שרציתי שיחזירו, כי אם החבר'ה לא יהיו טובים להקפאה, או שלא ישרדו הקפאה והפשרה? הכל לחינם? :(

למעלה