אחרי שאיבה 10!!!

mor1817

New member
אחרי שאיבה 10!!!

היי לכולם
רציתי לדעת אם יש עוד בנות שעברו הרבה טיפולי IVF ללא קליטה אף פעם?

orile32

New member
אם בא לך, ספרי לנו עוד פרטים

מה עשית עד עכשיו, איזה פרוטוקולים, הפריות, מוקפאים, היכן את מטופלת, האם עשית היסטרוסקופיה, בדיקות קרישיות, קריוטיפ...
תעני וננסה לסייע עם רעיונות...

מצטרפת לאורלי...

בפרט כמה החזרות עשית, ומה איכות העוברים, וכן האם החזרת על בסיס טבעי או על בסיס הורמונים.

אצלי הסתבר אחרי 3 החזרות שהפרוטוקול החזרות שלי (על בסיס טבעי) לא התאים לי בכלל (פרוגרסטרון נמוך גם אחרי כביכול 'ביוץ', ולא נתנו משהו כדי להשרות ביוץ, אלא רק תמיכה).

בנוסף, אשמח אם תצייני אם כל הטיפולים היו באותו מקום... אני מאוד בגישה של לעבור בין הטיפולים. זה מעבר ל "משנה מקום משנה מזל", עיין נוספת שמסתכלת על התיק תמיד יכולה לתת אינפוטים שאחרים פיספסו.

שיהיה המון הצלחה ושפעם הבאה תהיה מנצחת

mor1817

New member
קצת רקע...

אז ככה יש לי אנדומטריוזיס,כל הטיפולים נעשו באסותא רמת החייל,
5 טיפולים ראשונים ללא הצלחה ואז ניתוח לפרוסקופיה ואז שוב שבב של 5
עשיתי 10 פעמים שאיבה ו-10 פעמים החזרה והכל על בסיס הורמונלי.
הבעיה היא באיכות הביציות ניסיתי גם פורטל ארוך גם קצר עם גיון בסוגי הזריקות .
השאלה שלי לאו דווקא על אותו מקרה ספציפי אלא אם בכלל קיימות עוד בנות שמגיעות לטיפולים
רבים שאין בהם הצלחה.

לשאלתך

בהחלט יש כאן בנות שרשמו שהן אחרי יותר מעשר החזרות... בפרט אם איכות הביציות לא גבוהה.

אם במקום בו את מטופלת לא מצלחים למצוא פרוטוקול שיניב ביציות באיכות טובה, הייתי מנסה לעבור לרופא אחר, אולי הוא יהיה יותר יצירתי או אולי יותר בעל מזל...
בחורה שאני מכירה גם עברה מספר שאיבות ואף פעם לא הביציות לא היו באיכות מספיק טובה (שרובם לא התפתחו בכלל לעוברים ברי החזרה, פרט ל2), ובסוף היא מצאה רופא מספיק יצירתי שעזר לה.

החיסרון בזה שלרוב היצירתיים ביותר גם עם רשימת המתנה ארוכה ולרוב זה גם בפרטי... אם אין לך ביטוח פרטי, הייתי בודקת מי מאלו שנחשב "ליצרתי" מקבל גם דרך הקופה שלך והולכת אליו..
הבנתי למשל שאחת הקופות (לא מכבי לצערי) עובדת עם בר-חווה שהוא זה שהבחורה שאני מכירה הלכה אליו. וגם יש המון המלצות עליו כאן, הבעיה היא שרשימת ההמתנה ארוכה. אבל יש גם עוד מספר רופאים עם אותו מונטין.

בכל מקרה, גם אם את מחליטה לא ללכת למישהו מהם עדיין הייתי שוקלת לעבור מרפאה.
המון הצלחה ומקווה שפעם הבאה תהיה מנצחת!

Clair24

New member
אני

4 הזרעות ו 7 IVF ולא נקלטתי אפילו פעם אחת. 6 מתוך השבעה היו באסותא רמת החייל ולמרות עוברים יפים לא היו שם מוקפאים. הטיפול הראשון היה במדיקל סנטר הרצליה ושם היו מוקפאים.

לפני הטיפול השמיני עברתי רופא, הוא המליץ ניתוח להסרת שרירן. עשינו סיבוב אחד של שאיבה והקפאה, ניתוח, החלמה, החזרת מוקפאים בני יומיים (!!) והיום אני בשבוע 27.

שווה לשנות רופא, פרוטוקול ומעבדה.

בהצלחה!

spirt20

New member
את צריכה לפרט יותר

עקרונית במידה והעוברים שהוחזרו לך בדרגה aאו b בגילך הסיכויים להריון גבוהים מאוד. תפרטי על הניתוח, באיזה דרגה האנדומטריוזיס?, האם הרירית רחם טובה?, האם יש צ׳יסטות אנדוטריומה,, במידה וכן יש צורך לדכא אותה, האם יש נוזלים בחצוצרות, במידה וכן הסיכוי להריון נמוך במיוחד.. האם עברת רופא?? . בנוגע למוקפאים , לא להרבה נשים יש מוקפאים ... במיוחד שכמות שהעוברים שמוחזרים לרחם גדולה.,. תפרטי כמה עוברים הוחזרו ..? איזה תמיכה קיבלת? האם עשית גם היסטוסקרופיה ? האם ניסית אבני ואירה וקלקסן .. אפילו סטרואידים .. הרי אנדו זאת מחלה דלקתית .. מה שבטוח זה שהגיע הזמן לעבור רופא .. כרגע את אחרי שאיבה אז מקווה שזאת הפעם האחרונה שלך אמן

spirt20

New member
ועוד משהו

תפרטי מה אחוז ההפריות ומהם איזה עוברים הוחזרו וכמה ... יכול להיות שיש מצב לקחת q10 ו/ או דאה..

כן, אני :(

עד כה 3 הזרעות ו 8 ivf ואף פעם לא נקלטתי..
מהטיפול האחרון - פעם ראשונה שהוקפאו עוברים וכעת אני לאחר
החזרה מתפללת לנס ולבשורות טובות.

למעלה