אחרי סגירה נוספת....

אחרי סגירה נוספת....

שלשום סגרתי..... ומה אני יגיד לכם איזו סגירה...... חבל על הזמן.... יש הגבלה מאד מאד משמעותית עבורי שזה אומר: אכילה איטית מאד מאד.....( מה שלא הייתי רגילה אליו...) שתיה עוברת בלגימות קטנות (ושוב זה משהו שלא הייתי רגילה אליו...) וכמות המזון שנכנסת...... שהיא די קטנה.... אני חושבת שהגעתי לסגירה המיוחלת (משהו כמו 6) ומריגשה טוב ב"ה... כל תהליך הסגירות באמת מלמד אותי שהאכילה אכן צריכה להיות איטית מה שגם היא משביעה יותר צריך לתרגל את הגוף מההתחלה למרות שלא מרגישים קושי כי אח"כ מרגישים בום! אני כ"כ שמחה, עד כה ירידה של 23... עוד שבועיים אהיה נשואה שנה לטבעתי.... קצב הירידה הוא איטי ואני שמחה על כך... הגוף לא בשוק ואני לומדת לקבל את המראה החדש שלי הקלילות והללכת מבלי להתעייף ולשחק עם בנותיי האהובות... המחמאות הרבות...... כ"כ כיף! מאחלת לכולנו יום נעים מלא בשורות טובות! וכמובן תודה לכם פורום יקר!

כל הכבוד! כיף לקרוא ונותן השראה לאלו

שבתחילת הדרך הלוואי וגם אני עוד שנה אוציא כזאת הודעה שירדתי 23 קילו עם תמונות כל כך מדהימות!!!

אופירA

New member
מנהל
שמנת, את באמת מתוקה

תסבירי לי מה כל כל איטי בירידה שלך לפי התמונות. אני לא מצליחה להבין...
גם אני ספרתי בערך באותה תקופה 23 ק"ג, והייתי מאושרת. ההבדל היה עצום, קיצוני מבחינתי. עד סוף השנה כבר ספרתי 25 ק"ג... זו היתה מתנה אמיתית. בשנה השנייה ירדו עוד 8, ומאז אני שומרת על ההישג של 8% עודף משקל בלבד ו-BMI27. וכמובן, המחמאות לא מפסיקות, כבר יותר משנתיים וחצי אחרי...

בהחלט מעודד וממש עושה טוב לראות! ../images/Emo13.gif

גם אני יורדת בקצב איטי ותמיד שמחה לשמוע מעוד אנשים שהולכים בדרך הזו. לפי התמונות באמת יש על מה להחמיא! כל הכבוד, עלי והצליחי!

שמחה37

New member
יופי

כיף לראות כאלה הודעות על סגירה אופטימלית אוירה חיובית ואנרגיה חיובית לייק גדול מאחלת לך כך כל החיים אמן
שמחה

../images/Emo9.gif תודה רבה לכולכם... אפרופו לבן....

יצא לבן חדש בטעם תות אמנם 3% אבל יאמי יאמי לקח לי 20 דקות בערך לסיים אותו..... לילה טובבב!

../images/Emo41.gif עדכון הסגירההההה.... מה לעשות???!!!../images/Emo41.gif

שבת שלום ומבורכת לכולםםםם הסגירה כמו שכבר ציינתי מאד מאד מאד משמועותית..... בקושי רב אוכלת משהו כמו מעדן גג שתיים ליום ירקות עברו טיפה טיפה אך בלחץ.... שגם יצאו בלחץ (למרות לעיסתם הרבה והמרובה...) מים עדיין בלגימות קטנות שהפכו לקטנטנותתתת היתר לא נכנס..... ניסיתי לשתות כוס תה חם אך לא עוזר כי חם מאד אי אפשר לשתות ועם הלגימות הקטנות שלי התה כבר מתקרר.... הראש מתחיל לכאובבבב מה שכן ירדתי 2.4 ק"ג בשלושה ימים... לא יודעת אם זוהי אכן ההגבלה המיוחלת... אני סובלת אך לא מתענה.... מה לעשותתתתתתתתתת זקוקה לעיצותתתת והיום יום שישי....... אני שומרת שבתתת שבת שלום פורום יקר!

האם כל מיון פותח את הכל???

אני אובדת עצות... אני לא יודעת אם לגשת למיון לפתוח.... אני צריכה הפניה לפתיחה..? אנסה לסבול עוד.... נראה מה יהיה..... יהיה טובבבב!
שלום!

טלטל276

New member
שמנת יקירתי

סליחה שאני עונה לך בשבת... אבל אני חושבת שאת צריכה ללכת ולפתוח רבע. המים צריכים לעבור חופשי. נקודה. היה לי מקרה דומה לפני כשבוע וחצי ד"ר אן בגרה לי ל9 אני הגעתי לעבודה ולא יכולתי לשתות. טסתי לאסותא לפתוח חצי. אני לא חושבת שצריך להתענות ככה. עואב לך הראש כי את לא שותה מספיק. שחס וחלילה לא תגיעי למיון עם התייבשות. אז יאללה לפתוח קצת ותעדכני מה קורה שבת שלום

תודה רבה יקירתי! השבת עברה....

קשה אך עברה... היתה חולשה כללית הקאתי המון... משהו שאני ממש לא רגילה אליו.... היום לפחות הצלחתי לאכול קצת פירה.... והצלחתי לשתות בכמות סבירה.... לא נסעתי למיון גם בגלל השבת וגם לא רציתי שיפתחו לי הכל ואז להתחיל מההתחלה.... מחר אתקשר לסורוקה אבדוק מה הפרוצדורה ואפתח חצי ביום שני.... יהיה טוב בע"ה... מרגישה קצת יותר טוב ב"ה... תודה רבה לך! שיהיה שבוע טוב מלא בשורות טובות אמן!

סגרתי עוד 1...

אני סגורה משהו כמו 5 או 6 משהו כזה.... לא יודעת מה לעשות נכון לעכשיו מרגישה טיפה טיפה יותר טוב.... כרגע מנסה לאכול עגבניה מגורדת + טחינה עובר לאט אך בקושי רב.... מה עליי לעשות אני כבר מבולבלת.... אולי בגלל שעד היום לא הרגשתי הגבלה אמיתית אני נלחצת ואז היא ננעלת? את חושבת שאולי אתרגל לזה??? חשבתי ללכת לפתוח חצי אך אני צריכה לברר כיצד זה מתבצע (מנותחת של ד"ר אובנת בסורוקה) מקווה שיהיה טוב תודה לך יקירה!

לא שמתי ../images/Emo23.gif לשעה אבל...

ישנתי המון גם כי לא הרגשתי טוב וגם כי הייתי כבר מאד רעבה וכלום לא עבר לי... מרגישה מזה שירדתי.... לא טוב לי ככה כי אני רוצה לרדת לאט.... נראה לי שעד שיגיע 14/6 (יום נישואיי לטבעתי) ארד כבר איזה 25 אם לא יותר ואופס שיניתי קידומת! שבוע טוב ומבורך וחודש טובבב!

קובי d1

New member
לשמנת המתוקה

אני מציע ללכת לפתוח ,אפילו 1/4 וזה יכול להיות השינוי בן המצב בו את נמצאת עכשיו ,למצב נורמלי הרבה בריאות קובי

תודה רבה רבה....

בסוף נסעתי לסורוקה .... פתחתי אחד וההרגשה מעולה סוף סוף לשתותתתתתתתתתת וכמובן גם לאכול כמו בנאדם! תודה לכולם!

למעלה