אחרי מעקף

אחרי מעקף

שלום רב,עברתי מעקף קיבה לפני כמה ימים,אני מרגישה מצויין,לפעמיים כשאני שותה יותר מידי מהר,אני מרגישה עיקצוצים באיזור שהיה הנקז,אך כשאני נשכבת,זה לאט לאט עובר,רציתי לשאול אם זה טבעי ובנוסף,הרבה אנשים "נחמדים" אומרים לי שהם מכירים משרוולים שהשמינו בערך החל משנה מהניתוח,רציתי לדעת אם התופעה ידועה גם בקרב המעוקפים?

חמ סה

New member
שלום לך !

מה, את הודעתך הפתיחה שלך כמעוקפת כתבת פה ולא אצלינו ?
קודם כל, שמחה שאת בבית
שנית, למה לשתות מהר ? את שניה וחצי אחרי. בעדינות. לגימה. הפסקה. לגימה. הפסקה. למה לגרום לעומס יתר/אי נוחות בקיבה החדשה כבר על ההתחלה ? העיקצוצים שאת מרגישה הם הנוזלים שעוברים לאחר ששתית... ממש לא לשכב, זה יכול לעלות לך... שבי כמה דקות. אח"כ, אם תרצי - תשכבי (או בחצי ישיבה...) אנשים נחמדים יש מכל הסוגים, תנסי להקיף עצמך באמיתיים יותר, כאלו שתומכים בך ובהחלטתך. בכל ניתוח אפשר לעלות במשקל. זו לא נוסחת פלא וצריך לשתף עם כלי העזר ש-לך פעולה (לבחור נכון את המזון, להעדיף חלבון ומשביע על פני אוכל מהיר ושומני, ועוד). אמרתי לך כבר, יש לך קיבה חדשה, כמו של תינוק שרק מתחיל את חייו זו האחריות שלך לתפעל אותה בצורה נכונה (לפי ההוראות התזונתיות הראשונות ובהמשך - תרגישי לבד מה טוב ומה פחות). בהצלחה

למעלה