אחרי מלא זמן שלא הייתי פה

tai22r

New member
אחרי מלא זמן שלא הייתי פה

לפחות חצי שנה, והשם משתמש שלי היה ליזLOVEהראל, והרגשתי שאני צריכה להיכנס לכאן, כאילו אם כבר נרשמתי,אז יאללה, ועכשיו אני בכתובת של חברה שלי,תאיר, אז קוראים לי ליז, אם מישהו יכול לומר לי איך משנים את השם משתמש ואת הסיסמא, ואיך שמים חתימה, ומזה נצל"ש, ולמה אסור לפתוח שירשור חדש. הקיצר מי שמוכנה להסביר לי, כי אני לא מבינה פה כלום
תודה רבה למי שעוזרת לי, יש לי מסנג'ר אם יותר קל שם אז: [email protected] היה לי איסיי,ועכשיו כבר אין. ממ,אני מהפורום הרישמי של הראל סקעת אני כבר בפורום הרישמי שלו הרבה זמן[שנה+] ויכול להיות שיש פה בנות שמכירות אותי הכינוי שלי זה ליזLOVE הראל

tai22r

New member
מצטערת

אני מטערת על ההודעה החדשה, ממ אל תתנפלו עליי, אני די חדשה,הייתי פה כולה יומיים.

cuteangel16

New member
../images/Emo41.gifטוב כפי שאת רואה הפורום ממש יבש כמו המדבר

אין לי מושג לאן נעלמו כולםםםםםם אבל בכל מקרה ברוכה השבה!!!

tai22r

New member
חבל

מקווה שכולם יחזרו לפהה:] אני חזרתי, אז כולם צריכים לחזור, אחרי 3000 שנה שלא הייתי פה:p מי פה מצפת? או מהסביבה?

מאעד

New member
טוב שחזרת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

כולם נעלמו,אבל כל הכבוד שחזרת! אני מקווה שעכשיו הפורום יפסיק להיות שומם!! וברכה השבה!!!

tai22r

New member
חמוד..

תודה מאמיי, כן,אם אני חזרתי אז כולם צריכים לחזור לא הייתי פהה טרליון שנהה.. גמני מקווה:] תודה מותק:) מי המנהלים פהה?

שירה 94

New member
אהלן..וברוכה השבה..

אני שירה..אני בת 14.5 ואני כבר כמה חודשים כאן..אני רשומה ברישמי..אבל אני לא נכנסת..('דלוקה על סקעת'..אם את מכירה).. אז ככה - לשאלות שלך.. נצל"ש - זה ניצול שירשור..אם את רואה שירשור פתוח..יענו הודעה שאף אחד לא מגיב לה..תוסיפי לה את מה שאת רוצה להגיד..כי להוסיף הודעה זה מעמיס על הפורום ולא יוצא מזה שום דבר טוב.. משנים שם וסיסמא בצד של המסך..כתוב 'יציאה מהמערכת' 'שינוי שם וסיסמא' וכו.. כדי לעשות חתימה את נכנסת לדף הבית של תפוז..כתוב שם 'עולמות'..את לוחצת..את מכניסה שם וסיסמא..וזה פותח לך דף..בצד של הדף כתוב..'עוד על עצמי'..שם את עושה חתימה.. אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול..

tai22r

New member
וואי תודה

מאמי שלי,תודה רבה.. אשמח להכיר, ולא מכירה אותך מהרישמי אני שם איזה שנה+ ולא נתקלתי בכינוי הזה, אייייזה כינוי חחחחחח.. עלק 'דלוקה על סקעת' ותודה על כל ההסברה כפרות.. מקווה שהצלחתי להבין משהו;) ט'''חח..

../images/Emo175.gifאני זוכרת אותך . [:

כן , זאת את . [: את זוכרת אותי ? , או שזאתי מישהי אחרת ?! . חחחחח ,, D; חלק מהדברים פה הסבירו לך , ושאלת למה אסור לפתוח הודעה חדשה - אז נאי יענה לך . [: זה לא שאסור לפתוח הודעה חדשה , מותר . אבל זה צריך להיות קשור להראל , ולפעמים גם פותחים משחקים - שחלק מהם לא קשורים להראל. [; עכשיו , לא פותחים הודעות שלא קשורות להראל בגלל שאם את פותחת הודעה חדשה , את מעבירה הודעה אחרת , ואולי גם חשובה - לדף הבאה . במקום זה יש את המצל"ש -
- ניצול שירשור - מנצלים את השירשור להודעות שלא קשורות להראל .
מקווה שהבת .
וברוכה השבה [;

tai22r

New member
חחחחחח מיכככככלוש

מה קורה נשמה? כן זאת אני:p מה שלומך? אני ומיטטטטטלל דיברנו עלייך, ואז אמרתי לה את בקשר עם מיכל, אז היא כזה עושה לי,שיוצא לי, ואז אני כזה,וואי שנים לא דיברתיי איתהההה:| איזהה קטע, חמודה. אוקיי הבנתי מאמי, תודה על ההסבר, אוהבת ו8מקווה שנחזור להיות בקשר, אבל אין לי איסיי, יש לך אולי מסןןן?

למעלה