אחרי מחשבה רבה... החלטתי לחזור. מקבלים אותי? מישהו?
L Light woman New member 22/8/03 #2 **רייס^^** *חיבוקי!!!!!!!!* *חונקת את רייס בחיבוק* מישהו מהפורום ממש מת להכיר אותך 0.~
ר רייסטלין מאגר New member 22/8/03 #3 ידעתי שהותיקים יותר יענו לי ובחתימה שלך כשכתבת 'סתכל שמאלה, אז עשית חץ שמאלה. זה בכוונה?
L Light woman New member 22/8/03 #5 לא באמת? P: בגלל זה יש שם פרצוף מוציא לשון... רציתי לשים גם ועוד משהו אבל מותר בחתימה רק 250 תווים.. זונות... סתכל איזה אורך החתימה שלך וסתכל את שלי... לאנגלית לא אכפת להם..
לא באמת? P: בגלל זה יש שם פרצוף מוציא לשון... רציתי לשים גם ועוד משהו אבל מותר בחתימה רק 250 תווים.. זונות... סתכל איזה אורך החתימה שלך וסתכל את שלי... לאנגלית לא אכפת להם..
ר רייסטלין מאגר New member 22/8/03 #6 עוד פעם אחת את קוראת לי "רייס".... אני חונק אותך! זה רייסט! רייסט! את פוגעת בכבוד הרומח ובכבוד רייסטלין! חיזרי בך מיד!
עוד פעם אחת את קוראת לי "רייס".... אני חונק אותך! זה רייסט! רייסט! את פוגעת בכבוד הרומח ובכבוד רייסטלין! חיזרי בך מיד!
L Light woman New member 22/8/03 #12 נו באמת רייסו'שילה... אם אתה רוצה שאני אקרא לך רייסו'שילו'ש במקום רייס... אז אני לא אקרא לך רייס יותר^^ באייסי זה לא הפריע לך P:
נו באמת רייסו'שילה... אם אתה רוצה שאני אקרא לך רייסו'שילו'ש במקום רייס... אז אני לא אקרא לך רייס יותר^^ באייסי זה לא הפריע לך P:
ו ווילו רוזנברג New member 22/8/03 #4 רייסטי!!!!!ידעתי שתחזור DDD: *מחבקת את מילי* אני ממש ממש שמחה שחזרת ^.^
א אורנית לנצח New member 22/8/03 #11 ברוך השב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף שחזרת!נורא התגעגעתי!ברור שמקבלים אותך כאן.אתה זוכר אותי בכלל?
ברוך השב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף שחזרת!נורא התגעגעתי!ברור שמקבלים אותך כאן.אתה זוכר אותי בכלל?
ר רייסטלין מאגר New member 22/8/03 #13 יכול להיות שלא הייתי זוכר בגלל שהחלפת כינוי, אבל החתימה אותו דבר וגם הכיוני כמעט אותו דבר. את "אורנית בת 16"? ותודה בכל מקרה
יכול להיות שלא הייתי זוכר בגלל שהחלפת כינוי, אבל החתימה אותו דבר וגם הכיוני כמעט אותו דבר. את "אורנית בת 16"? ותודה בכל מקרה
ר רייסטלין מאגר New member 22/8/03 #16 זה רק נדמה לי? או שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את האמוטיקון הזה בהודעות שלך?
R Ray girl New member 22/8/03 #20 רייסיייייייייייייייייייייייי *מחבקת אותו חיבוקי דובי* קואיצ'י: ... מיאו ... *עושה טפיחות חתול*