אחרי לידה...

אחרי לידה...

שלום, אני חודשיים וחצי לאחר הלידה, מניקה וטרם הורדתי אפילו קילו אחד... בהריון עליתי כ- 30 ק"ג ורובם בגלל שלא התעמלתי כלל כי התינוק המתוק שלי לחץ לי על עצב מסויים בגוף כך שכמעט ולא זזתי. היום אני שוקלת 100 ק"ג וגובהי 1.78. אני צמחונית אך אוכלת תחליפים, הרבה ירקות ומוצרי חלב רזים. אני כל הזמן רעבה ואוכלת מנות מאוד גדולות. כרגע אני בבית ויצר הזלילה מדי פעם גובר עלי... כמו כן התחלתי להתעמל מעט ועם הזמן אעלה ברמה ובתדירות. איך יורדים במשקל??!!

גית

זאת באמת בעיה מורכבת. ההנקה אכן גורמת לרעב ואת צריכה לרזות וגם לנצל את העובדה שבהנקה משתמשים במאגרי השומן בירכיים. את צריכה לאתר את הזמנים שבהן תוקף אותך רעב ולאכול יותר מוצרים בעלי נפח שיש בהם מעט קלוריות. (למעשה זאת הנחייה כללית מצויינת לכל דיאטת הרזייה). מכיוון שאת מניקה כדאי לגשת לדיאטן/ית וביחד תרכיבו תפריט שלא יגרום לפגיעה בך עקב מחסור. אני אנצל את הבמה ואזכיר שהמזון לתינוקות עד גיל שישה חודשים הוא חלב אם בלבד!!!

kazar2

New member
בריאות

שלום, גם אני אחרי לידה ויש לי את אותה בעיה. אני לא חושבת שיש לזה פתרון.

cwit

New member
משהו לגית ומשהו לניב

מישהי שהיא מדריכת כושר אחרי לידה, אמרה לי שרק הליכה. פשוט ללכת. להשתדל כמעט כל יום לצעוד לפחות 40 דקות. ודי מהר תראי את השינוי, פשוט הגוף יוצא מהמקום התקוע שלו. אני עוד לא יודעת כי אני רווקה... ניב, מהם אותם מזונות ממלאי נפח, וקטנים בקלוריות???

רזונת

New member
תשובה ל- CWIT

סלט ירקות גדול סלט חסה\עלים ירוקים ירקות מאודים (ברוקולי,כרובית,שעועית ירוקה וצהובה...) ירקות בכלל פופקורן ללא שמן וכו וכו

cwit

New member
רגע, אני בכלל חשבתי שמזונות

שממלאים נפח הם כאלו שמתנפחים (סטייל אורז, קמח לסוגיו וכד´) ממש, כאשר הם סופחים נוזלים. האם זה לא כך?

למעלה