אחרי לידה

אדומה2

New member
אחרי לידה

מה אפשר להציע לאישה שהיא אחרי לידה (כשבוע לאחר לידה) והתפרים התחילו להכאיב לה? היא קיבלה שמן שקדים ולבנדר למריחה אבל זה כנראה לא מספיק. כל עצה תתקבל בברכה, תודה. :)

odeia

New member
לי עזר מאוד מאוד, משחת קלנדולה

של חברת וולדה. אני סבלתי נוראות, התחלתי למרוח כל הזמן, כל יום כל היום, אחרי פחות משבוע התפר נפל.

yoelnd

New member
תפר לידתי

ניתן למרוח את הלבנד ישירות על המקום ללא מהילה בשמן נשא (שקדים, נבט חיטה). ניתן למרוח טראומיל בנוזל או משחה, רסקיו בנוזל או משחה וישנם אמצעים אחרים.... בהצלחה!

אחרי לידה

להחלמה מהירה מנסיון אישי בלילה, יש למרוח על הצלקת דבש, ומעל הדבש לטפטף שמן לבנדר, בבוקר היא תראה שינוי מפתיע. אני עברתי ניתוח קיסרי לפני חודש וחצי. החלמה מהירה אור וטוב בת חן

ובקשר לתפרים....

אאלה בטח סיכות אני מתארת לעצמי, אין מה לחשוש למרח דבש על התפרים, להיפך, זה יקל על הוצאתם בבוא היום. וימנע זיהום במקומות שנוצרות שלפוחיות מוגלתיות קטנות, בריאות ואור וטוב

זה גם מה שאני ממליצה ../images/Emo13.gif

ובהמשך למרוח על הצלקת במאסז´ שמן נבט חיטה או ויטמין E ( זה לאחר שהכאבים עוברים) ע"מ לפתוח את הסטגנציה שנוצרת בעיקבות הצלקת . וניתן גם לטפל ( מאוחר יותר) במוקסה סטיק על הצלקת לפתיחת סטגנציה. שבוע טוב יעל

ומה עם קצת צמחים מנעי סטגנציה

למחמם התחתון מנעי QI ודם יחד עם קצת צמחים המחזקים Yin ודם? איפה הרפואה הסינית שלך אדומה? זה מה שלימדו אותך שם?! מה עם קצת דיקור Sp 6,10 St 36 Cv 3,4,6,12 Liv 13 וכו´ בהצלחה

ואני דווקא נגד לדקור את האזור..

במיוחד לא שבוע אחרי קיסרי, האזור כואב, ומנסיון הדיקור מגיב הרבה יותר טוב לטיפולי צלקת כמה שבועות כשהכאב הראשוני נעלם.. גם לגבי צמחים הייתי נזהרת .. הסטגנציה הראשונית נחוצה לשם איחוי החתך ולכן צמחים מנעי דם לאיטים מאיטים את ההחלמה.. בכל מקרה דיקור חיזוק יכול לבוא בחשבון.. לילה טוב יעל

אופס... ../images/Emo67.gif

אם ככה קבלי ביטול... לעשות אמבטיות ואגינאליות מים פושרים ( ז"א בתוך גיגית מלאה מים ) עם קמומיל כחול, לוונדר ולימונית זה יחטא לה את האזור ויפחית את הכאב... ניתן למרוח באזור משחת רסקיו . מקוה שעכשיו עניתי,
יעל

אדומה2

New member
רובינהוד כפרה שלי../images/Emo13.gif

"שם" לימדו אותי להיזהר ולא לנהל רפואה סינית על שלט רחוק- רק חלק מהדברים הטובים שלמדתי, ולמדתי עוד דברים טובים שם. אני יודעת שקשה לך עם הידיעה הזו, אבל זה נכון לגמרי, לפחות עבורי. :) האישה הזו רחוקה ממני- אז אי אפשא דיקור מה גם שהיא לא מעונינת, לא רוצה לקחת צמחים ושום דבר אחר ואם כבר משהו אז שמנים. :)))

אדומה את כתבת שזב בשלט רחוק?!

היית כותב שזה בשלט רחוק ואנוכי היתי הופך לדג אילם. שבוע טוב

אדומה2

New member
רובינהוד

חאליק אח שלי, הכל נאמר ברוגע, לא בהתקפה ולא בנזיפה, רק בנועם וחיוך. :)))

אדומה2

New member
לאו דווקא כועס...

היה נדמה לי שחשבת שאני אומרת דברים בעצבנות, או ההיפך, אבל מה זה חשוב? אני שמחה לראות ששנינו לא. :)

יש שמן מצויין לחברת ארומה מדיק

בדרך כלל מומלץ להשתמש כבר בבית חולים כדי למנוע את הבעיות שלך עכשיו, ובכל זאת את יכולה לנסות את משחת הפירסט איד שלהם.ץ היא ממש טובה לפצעים וכויות ייתכן שתעזור לך גם עכשיו.

למעלה