אחרי לידה שקטה

alonit71

New member
אחרי לידה שקטה

שלום לכולן, אני חודשיים אחרי לידה שקטה שהסתיימה בשבוע 20. אני בת 34, עדיין ללא ילדים ועם היסטוריה של 3 הפלות. אשמח לדעת כמה זמן אחרי הלידה השקטה נכנסתן להיריון? במקרה שלנו, אין בעייה גנטית כלשהי, או בעיית קרישות וכו'.... פשוט כך רצה האל. תודה על התייחסותכן והמשך היריון תקין, קל ומשעמם בעזרת השם. אמן!!!

אחרי הלידה שלי בשבוע27

נכנסתי להריון 3 חודשים בדיוק. להריון תקין וארוך ולבסוף עם ראם בידיים.אני חיכיתי רק לתוצאה של הנתיחה על מנת לבדוק שהבעיה היתה גנטית

משתתפת בצערך

למרות שכתבת שאין בעיית קרישיות, כדאי לבחון בדיוק מתי ואיך היו ההפלות. מה היה הרקע ללידה השקטה? הפסקת דופק? מום? התפתחות לידה? האם קבלת טיפול כל שהוא בהריון? באיזה שבוע היו ההפלות? משתתפת בצערך.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

צר לי עלהאובדן שלך, מסכימה בהחלט עם מעיין ברכה, האם בדקתם את ההפלות אצל מומחה? לגבי מתי נכנסים שוב להריון, הלוואי שהיה לנו המידע הזה. אצל כל אחת הדברים עובדים אחרת. החבור בין הגוף והנפש הם דבר מורכב . הממוצע הוא בין 3-6 חודשים . לפעמים יותר, לפעמים פחות. אבל שוב, לאחר 3 הפלות לא נראה שיש אן מקריות ולכן כאי לעשות בירור מעמיק. בהצלחה.

../images/Emo201.gif

היי אני אחרי הלידה שקטה שלי (שבוע 39) לקח 9 חודשים כמו קודמותיי גם אני ממליצה לעשות בירורים, אולי בפרטי אפילו, לפעמים המטולוגיה זה לא מספיק רק כדי לחסוך כאבי לב. בעז"ה שתבשרי בשורות טובות

טלטול96

New member
כואבת איתך...

אני עברתי לידה שקטה בשבוע 24..ונכנסתי להריון תוך חודש ושבוע,וכיום אני שבוע 15 אך למרות זאת כמו קודמתי לתשובה בעקבות ההיסטוריה שלך,תערכי ברור מקיף ולו רק בשביל לשמוע בשנית שהכל תקין ונפלת על החלק הפחות נחמד של הסטטיסטיקה. בהצלחה בהמשך.

את חייבת לבדוק לני הכניסה להריון אצל כמהרופאי

ם כדי שתגיעי לתשובה הנכונה. כי בטוח זה לא מקריות כי הריון שלישי שמסתיים בהפלה דורש תחקור מעמיק.

גם אני שאלתי בדיוק את אותה השאלה!!!

לאחר הפסקת הריון בשבוע 23 בגיל 34 ועדיין ללא ילדים, מתוך דמעות וכאב גדול גם אני העלתי לפורום את השאלה הזו למרות שידעתי כי כל גוף מקבל אחרת את הטראומה ולכן גם הכניסה להריון שונה מאחת לאחרת אבל שמחה לומר לך שבעקבות המתנה לתוצאות של בדיקות קירשיות דם הייתי צריכה לחכות חודשיים ובאותו חודש שנתנו לנו את האישור נכנסתי להריון, אין עצות נכון לא נכון. פשוט תהיי רגועה אל תחשבי על זה יותר מידי...... עכשיו תזרקי את כל מה שאמרתי וברגע שאת יכולה סביב ימי הביוץ תעשו יום כן יום לא ובחודש הבא בעזרת השם את בהריון!!! בהצלחה.

למעלה