אחרי כשלון בטסט

אקסיום

New member
אחרי כשלון בטסט

למרות שמצד החשק ממש אין לי חשק לאחוז כעת שוב בהגה ,חשבתי שעדיף לא להפסיק ולהכריח את עצמי לחזור ,אולם המורה שלי להפתעתי אמר שהוא לא נותן שעור לנכשלים בטסט עד שיעברו עשרה ימים מהטסט ,כדי שייצאו ממה שהיה .....מה דעתכם על זה?

אני יגיד לך מה היה אצלי

זה היה פחות או יותר אותו דבר... עשיתי טסט ראשון יומיים לפני פסח ובפסח הוא התקשר אלי שיש מייד אחרי פסח טסט פנוי (בדיוק שבועעים אחרי הראשון) אז אמרתי סבבה וארבעה ימים פחות או יותר לפני הטסט התחלתי שוב שיעורים לפני הטסט השני ועברתי. מה שכן הוא לא אמר במפורשות לחכות 10 ימים זה יצא ככה... אני יגיד לך למה יש במה שהמורה שלך עושה היגיון. טסט מורכב משלושה דברים א. יכולת נהיגה טובה ב. מזל ג. איך הראש שלך עובד בשביל סעיף ג' אתה צריך כמה ימים לחשוב על מה שהיה בטסט.. מצטער על החפירה...

gold ayelet

New member
דווקא נשמע רעיון טוב, ככה תוכל

להירגע קצת מהכישלון, ולפחות אתה יודע שהוא לא סוחט אותך.

שמע..

גם ככה יש לך תקופת צינון של 14 יום.. ובתקווה שהמורה שלך יסדר לך טסט בדיוק שבועיים אחרי אז אין לך גם ככה צורך בשיעור ב10 הימים האלה.. מספיקים 2-3 שיעורים וגמרנו..

popapipu

New member
רעיון מצוין...

זה אולי קצת מעצבן לחכות, אבל כמו שאמרו טובים לפניי - צריך זמן לעכל את הטסט, ללמוד ממנו כמה שיותר ולהתגבר על האכזבה.

אקסיום

New member
תודה לכם ,כמו שכתבתי בהודעה אחרת

אני בטוח שה"תרופה" אצלי היא לעשות כמה שעורים ברדיוס של משרד ברשוי דבר שלא עשיתי מעולם ולשם כך דוקא הייתי רוצה איזה 5 שעורים,אבל בסדר............

למעלה