אחרי כמה זמן יש כיסוי בריאותי NHS

golannave

New member
אחרי כמה זמן יש כיסוי בריאותי NHS

שלום לכוווולללםםם :) ביום שני אני מתחתן עם בן זוגי באנגליה, אני יודע שחלקכם לא בעד נישואים חד מיניים וכו' אבל באנגליה זה חוקי וזהה לנישואים כמו של זוגות סטריטים לכל דבר. ולעינינינו: אם מישהו ממכם יודע ויכול להגיד לי אחרי כמה זמן מרגע הנישואים שלנו אני זכאי לביטוח בריאותי כמובן שבן זוגי הוא בריטי. תודה מראש לעונים.

Woking

New member
מזל טוב

קודם כל אנחנו בעד כל מה שעושה שני בני אדם מאושרים. מי שיש לו בעיה עם זה לא ממש מתאים לפורום. אכן בבריטניה יש Civil Partnership שזהה לכל צורך מעשי לחתונה הטרוסקסואלית. אין לי תשובה ממש מדוייקת מה הדרישות כיום, אולם המטרה היא להרשם אצל GP. מרגע שעשית את זה אתה תקבל את כל השירותים של ה-NHS. יכול להיות שה-GP יבקש הוכחה שאתה שוהה בבריטניה באופן חוקי. ברגע שתסדיר את מעמדך בבריטניה, כלומר תשיג ויזת Spouse, זה כמובן יפתר. אם לבן-זוגך כבר יש GP שמכיר אותו הייתי מנסה ללכת אליו עם תעודת הנישואין שלכם, ולבקש להרשם. בסופו של דבר הבריטים הם אנשים מעשיים, ולא מנסים לעשות את המוות לכל אחד. יש בהחלט אפשרות שה-GP ירשום אותך. בכל מקרה אני שוב ממליץ להסדיר את מעמדך כמה שיותר מהר.

golannave

New member
בשבוע הבא אשלח את הדרכון ל HOME OFF

תודה על התשובה :) שבוע הבא אשלח את הדרכון שלי ל Home Office ואקבל אותו חזרה עם הויזה, ואז ארשם. תודה על התשובה המהירה.

bulllli

New member
מזל"ט../images/Emo89.gif../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif!

ברוך הבא למדינות השפויות שנותנות לנו לחיות בלי מגבלות. אני התחתנתי בגרמניה. כאן כל הזכויות ניתנות באופן מידי, אבל הבנתי שגרמניה מאוד "נדיבה" (בינתיים) בנושא הזה. ואני יודע שזה לא נושא לפורום, אבל לא צריך לתת הסבר שזה חוקי ובטח לא להסביר את עצמך למתנגדים
הם בכל מקרה לא יענו לך על נושא שאליו הם מתנגדים.

noa scotland

New member
קודם כל, מזל טוב!

מבחינת ה-NHS, עצם העובדה שאתה מצהיר על כוונה להתיישב בבריטניה (ולשהות כאן חלק גדול מהשנה) נותנת לך זכות לקבל טיפול. * בתור אורח זמני מחו"ל אתה זכאי לטיפול חירום, אבל ל-GP יש זכות להחליט לתת לך גם טיפול שאינו חירום (כלומר, במקרה של שפעת, למשל, ולאו דוקא התקף לב). * כמישהו שנמצא כאן על בסיס קבוע יש לך אפשרות לקבל שרות רפואי מלא. שים לב, "אפשרות" - משום שלמרפאה יש את הזכות להחליט אם לקבל אותך או לא. לכן, כמו ש-woking אמר, כדאי לך כדבר ראשון לנסות להירשם אצל ה-GP של בן זוגך. מצרפת לך קצת אינפו'. בהצלחה ו... שתהיה בריא ;)

למעלה