אחרי כל הרעל

אחרי כל הרעל

שנשפך פה. אני מציע לכם לפרמט. תשתו קולה.תורידו מקופלת. נא להירגע.ורצוי לחייך ילדים. שיהיה לנו חג שמח.

holabo

New member
אומנם לא קשור ממש לאוכל, אבל....

מאחלת לכל באי הפורום שלא תשכחו לקחת את הכדורים שלכם היום.
השיר הזה ממני - להזכיר לכולם להקפיד במיוחד על הכדורים הסגולים.

Rtitan

New member
נו, ממי שכל עולמו סובב סביב קולה אפס...

אני לא מצפה שיכיר אימרות בספרות אנגלית... קח מוצץ, כנס למיטה ותזהר שלא תעשה שם פיפי מרוב קולה אפס שאתה שותה.

kleo patra

New member
בעיני זה תמיד מענין קצת רוע ורעל

מעבר לכך- שבוע חופש לפניי עכשיו
ופורום וקצת
לא יזיקו לי תמשיך...

א פרח

New member
לכל הנופלים בפח שטומן לכם ye44

מתי תבינו שבעצם זה שאתם מגיבים ומתייחסים אליו, אתם משחקים לידיו. מנסיוני הרב ברשת הן ככותבת מן המניין בפורומים והן כמנהלת פורום לשעבר הגישה הנכונה כלפי טיפוסים שכאלו היא התעלמות מוחלטת, ברגע שלא יקבל את מנת תשומת הלב אותה הוא מחפש יאבד את ההנאה מההצקה. הרי כל מה שהוא מחפש בכתיבתו הוא להעליב ולעורר תגובות עליהן יוכל להמשיך ולהגיב, ברגע שלא תגיבו לו תגובותיו יעלמו בבליל התגובות האחרות וכך גם הוא. ובקיצור: עשו לכם מנהג קבוע התעלמו מ ye44 כל השבוע. חג שמח לכולם

WinWin8

New member
לי אין שום בעיה עם ye

ובפחים גדולים הרבה יותר לא נפלתי אז בטח שזה קטן עלי. לי יש בעיה עם מנהלי הפורום, שבעצם צביעתו באדום, נותנים לגיטימציה להשתלחויות ולהעלבות שלו. מעבר לזה שאני חושב שאת צודקת בהחלט אני גם סבור שאם הוא היה כאחד האדם כאן, אף אחד לא היה מקדיש לו יותר ממבט חטוף ואולי גיחוך או 2.

rrredshay

New member
אחינו,

אם היית מכיר אותו, היית מבין שצביעתו באדום זה העונש הכי גדול שהוא יכול לקבל... אפילו יותר מחסימה...

gazit16

New member
אחי האדום

בערב כזה, אין כייף יותר גדול מלהיות צבוע באדום ולנצח בצהוב, שלא ייגמר לעולם, אני מחזק את האיש והפטיש.

למעלה