אחרי טיול בנכר,

frid0201

New member
אחרי טיול בנכר,

שלום חברים יקרים, מה שלומכם חזרתי לפני מס' ימים מחופשה קצרה במדינה אירופאית ליבראלית , נסעתי בעיקר לנפוש, לשכוח, להתשחרר, ולחוות דברים שתמיד רציתי, התחברתי פה לחבר'ה גייז מכל העולם, וזה לא קל,כי בכל זאת , אני לא כמוהם, דרך החיים שלהם שונה מאוד משלי, אם כי הרגשתי שאני צריך לחוות את החופש הזה שאין לי בישראל- לראשונה בחיים, רקדתי במועדון של גייז, הסתובבתי ברחובות עם חבורה שכזו וזה נתן לי לראשונה בחיים טעימה מלהיות שיך לקבוצה של גייז דבר שבארץ אני מאוד מתרחק- זה מאוד משך אותי להישאר שם עוד, כי זה באמת אווירה שלא קיימת כאן, אצלינו- אבל הבנתי שגם שם יש קשיים- לפעמים אני אומר לעצמי, די, די. מה יהיה למען ה'. מה ה' רוצה ממני, הקונפליקט הזה, פשוט שם כל הזמן, כבר לא ילד בן 20 ואין לי לאן לברוח כי אני צריך להתפרנס ולחיות , אין לי מישהו שמממן אותי--- אז שם הרגשתי סוג של אדם חופשי, עשיתי מה שרציתי, ושמתי את הקונפליקט בצד, אבל הוא ,תמיד שם , ואני מנסה לחזור עכשין לחיים של התמודדות וחיפוש האני שלי, הדו קוטבי, ולפעמים אני חש שהפיתרון היחידי הוא פשוט להינשא לאישה ולגבר בו זמנית,,,,,, סתם שופך את הלב, פשוט בחול לא הייתה לי הזדמנות

מכיר את הרגשת החופש העצומה והעוצמתית

כך הרגשתי כשהגעתי לחו"ל. אבל גם בארץ ניתן כבר להרגיש כך, לאור השגיה של תנועת שחרור ההומואים. אל תתיאש, אל תתן להיותך הומו לעצור את התפתחותך הכלכלית, וגם לא את התפתחותך הרגשית.

ספר ריק

New member
החו״ל שלי, לצורך העניין, היה תל אביב

לפני כחודשיים יצאתי לבלות בת״א לראשונה בחיי, והייתי בפאב שמזוהה עם הקהילה. ידעתי שהסיכוי לפגוש מישהו שאני מכיר הוא קלוש, ושגם אם אפגוש שם-סביר שאחוות הקהילה תעצור אותו מלספר למישהו. כך שהייתי מאד משוחרר. יש בזה משהו מאד מחזק, תחושת ההשתייכות הזו. להרגיש פעם אחת כמו כולם, ולא ״ההומו״. מצד שני זה גם מטלטל, כמו שאתה מתאר. אתה מתוודע לאורח חיים הומוסקסואלי מלא, והידיעה שהתרבות הזו, שעדיין זרה לך מאד מהמקום בו גדלת, אמורה להיות התרבות שלך ביום מן הימים, אינה פשוטה לעיכול. מישהו חידש לי אתמול ואמר שהחוק במדינה שלנו דווקא מאד בא לקראת הקהילה ודואג לשיוויון, יותר מהרבה מדינות אירופאיות ומדינות בארה״ב.

avitano

New member
גם אני חזרתי מחו"ל.. אבל אצלי זה היה הפוך

לגמרי הפוך הייתי בלונדון 11 ימים ו... כל כך לא התחברתי לקהילת הגייז שם כולם היו שיכורים, שותים ללא הפסקה, מסוממים - קוקאין וכדומה... ואלו שלא, לא היו נחמדים כמו האנשים בארץ, סנובים וקרירים שם הבנתי כמה אני אוהב את הקהילה בישראל, שלא הערכתי כל כך לפני... כאן הרבה יותר אנושיים מכאן כמובן שתמיד יש לאן להשתפר וגם כאן לא הכל ורוד, או בכלל לא ורוד אבל אם נשווה את זה לעיר כל כך "פתוחה" כמו לונדון, ישראל עוקפת אותה בכמה רמות.... הקונפליקט הזה הוא טבעי ואתה פשוט צריך להתמודד איתו אני מניח שבסופו של דבר תגיע לפתרון שתהיה שלם איתו... זה יבוא לבד, אל תנסה להילחם בזה... אתה מוזמן תמיד לשפוך כאן את הלב! אופיר

ספר ריק

New member
כמה טוב לראות אותך פה בחזרה, אופיר ../images/Emo24.gif

איך אפשר להתקל באדם כמוך ולהיות סנוב?
אתה משדר רוגע ברמות בל תתוארנה, חמימות, פתיחות ועוד... הפסידו הלונדונים
לא סתם זכתה תל אביב בהכרה כאחת מערי הגייז המכזיות בכל העולם. זכינו

Nחמן

New member
ברוך הבא, אופיר!

אע"פ שתשעה באב היום בכל זאת כבוד הוא לראותך איתנו. חו"ל שלי זה אילת, רמת הגולן, ואפילו בסיני הייתי פעמיים במסגרת השירות הצבאי. תישאר איתנו ו... דע לך, שהארץ רחבת ידיים היא ויש המון מה לראות בה. אשמח ללוותך לסיור בירושלים ואף אמליץ בפניך להילוות אל איתי, שהשתתף בפורום בעבר תחת הכינו che ringo. הוא מומחה לענייני ירושלים ומדריך יוצא מהכלל.

למעלה