אחרי חודש של קריאה,מנסה גם לכתוב

שבורה2

New member
אחרי חודש של קריאה,מנסה גם לכתוב

שלום לכל בנות הפורום המקסימות, ביום שחזרתי מבית החולים מצאתי אתכן ומאז אני מבלה איתכן דקות ארוכות בכל בוקר/ליילה,נדהמת מהפתיחות,האומץ החום והעצות שכולכן מחלקות.. בדיוק לפני 5 שבועות בבדיקה שגרתית (שבוע 17) פתאום נעלם הדופק,אחרי הריון ספונטני תקין לגמרי,שקיפות+סקירת מערכות תקינה.. לא נמצאה שום סיבה להפלה,מבדיקה שגרתית עם הלם רב,קיבלתי הפניה למיון. החלטתי שאני חוזרת קצת הבייתה להתארגן ולקבל כוחות מהנסיך שבבית (בדיוק בן שנתיים וחודש). אחרי ניסיונות ציטוטק כושלים,עברתי גרידה,שתודה לאל אני לא זוכרת ממנה -כלום!. עמוק בפנים שמחתי שהציטוטק נכשל,העדפתי לזכור את התינוקת שלי יפה ושלמה כמו שראיתי בUS (מהרגע הראשון היה לי ברור שזאת בת) ולא "קרועה לחתיכות" כמו שזכרתי מהפלות ציטוטק מחרידות. חזרתי הבייתה למחרת,"כמו חדשה" רק בלי בטן עגולה ויפה (שיצאה כבר בשבוע 10!!) ועם חור ענק בלב. נכון,החיים נמשכים,יש לי בן מקסים ומשפחה נפלאה,אבל נראה שאף אחד (חוץ מכן) לא מבין את הקשיים הקטניים שביומיום.. לבקר חברה שרק ילדה,למצוא את בגדי ההריון שבדיוק כיבסתי,לחזור הבייתה ולגלות את השמן המיוחד למניעת סימני מתיחה שקבלתי מאמא... רגעי משברים נקודתיים אבל כואבים.. היום אני במהלכו של "מאבק" בין רופאים אם בכלל ומתי לבצע בירור (קרישיות יתר) עדיין לא גיבשתי עמדה.. אני קוראת אתכן בכל יום,מקבלת המון המון כוחות להמשיך,לעבוד,להנות מיורש העצר,ובכלל להסתכל קדימה. תודה תודה לכן,על הכנות ועל חלון האוורור הנדיר הזה מאחלת לכולנו חוויות חיוביות יותר מההריונות הבאים שייסתיימו בלידות במועד של קטנטנים מושלמים ובריאים!

מקוםבלב

New member
../images/Emo201.gifבוקר טוב שבורה,

צר לי מאוד על האובדן שלך. אני זוכרת שגם אני ישבתי לילות ובקרים שלמים פה בפורום. הרגשתי שפה זה המקום היחידי שאני יכולה לומר דברים ושמדברים בשפה שלי. שפת האובדן. טוב לשמוע שהפורום מהווה מקור תמיכה ואהבה. מחבקת אותך ומאחלת לך המשך טוב ושמח.

לללל18

New member
כל כך מבינה

אותך גם אני כשחזרתי הבייתה ראיתי את כל הדברים שהיו לי מההריון וגם קנינו כמה דברים קטנים לחדר שלה כי כבר הייתי בשבוע 39 זה ממש עצוב ויש לי דמעות בעניים שאני כותבת כשחזרתי הבייתה ראיתי את הפיג'מה האחרונה שישנתי איתה שהייתי בהריון ואת המזוזה בצבע ורוד שקנינו לה ואת הספר הריון ולידה שהתחלתי לכתוב בו והדבקתי תמונה של האולטרסאונד שלה וכתבתי שם על הציפיות מהלידה זה נורא עצוב וקשה לצערי אני מרגישה שכל פעם שאני בוכה אני עושה לבעלי כאב בלב ועל סתם כי נדמה לי שהוא כבר ממש עבר את זה ואני סתם מחזירה אותו אחורה לכן אני כל כך מבינה אותך וכמו שכולן כותבות פה רק אנחנו מבינות אחת את השנייה ובאמת כייף שיש את הפורום הזה

היי

מצטערת מאוד על הסיוט שאת עוברת. אני מבינה (ואולי לא הבנתי נכון) שזו לא הפעם הראשונה שעברת גרידה/הפלה. נכון שרוב הפעמים הרופאים טוענים שבירור קרשיות ניתן רק אחרי 3 הפלות/גרידות וכו'. מנסיון קודם כל כדאי לך מאוד לבצע את הבירור ע"מ למנוע ממך את הסיוט הזה שוב, דבר שני את בהחלט יכולה להתעקש ולפעמים ההתעקשות משתלמת, אני אישית עשיתי את הבדיקות שהקופה נתנה ושילמתי כ-800 ש"ח על בדיקות נוספות באופן פרטי. הבדיקות של הקופה יצאו תקינות ודווקא בבדיקות שעשיתי באופן פרטי התגלה שאני סובלת מקרשיות יתר. מאז אני מזריקה קלאקסן בהריונות ואין לי ספק שבזכות זה היו לי 2 הריונות תקינים. מאחלת לך המון כוחות להתמודדות.

דנד1

New member
ערב טוב

אני מאד מצטערת על האובדן שלך, התחושה של הריק שנשארת אחרי היא מאד קשה. אינספור תזכורות מקיפות אותנו כל הזמן והתהליך של איבוד האבל על האובדן מורכב מהרבה עליות וירידות. נותר לי רק לאחל לך את מה שאיחלת לכולנו - שההריון הבא יהיה תקין ומשמח! שמחה שאת פה איתנו גם אם זה בנסיבות עצובות ...
דנה

sig19

New member
מצטערת לשמוע

לגבי הקרישיות אני חושבת שכדאי לך לעשות את הבדיקות אלו בדיקות דם פשוטות וזה לא כל כך יקר. חוץ מזה גרידה בשלב מאוחר היא מקרה קלאסי שיכול להתאים לקרישיות יותר לפי הספרות הרפואית. כלומר אם ההפלה מאוחרת יש סיכוי רב יותר שיש בעיה של קרישיות לעומת מצב של הפלות חוזרות בשלב מוקדם של ההריון. בקיצור שווה לך לברר את העיניין.

למעלה