אחרי התבלטות קשה...

אחרי התבלטות קשה...

החלטתי לעזוב את הליכוד! ואני רוצה לומר לכולם למה דווקא אני, תומך הליכוד הגדול ביותר, מבית אצליסטי החליט לעזוב את המפלגה שהיתה לי בית במשך שנים. בגלל הקיפאון ששרון הוביל את המדינה! כלום לשום מקום! בגלל הכלכלה שקורסת ושרון זורק את הכסף לכל הכיוונים, ובמיוחד לחרדים. שרון הרס את הליכוד, ונתן למאפיה של ענבל גבריאלי ומוסא אלפרון לחדור לתוכו. הבן שלו עמרי מעורב בזה, וכל הנסיונות שלו להתחמק מזה הם שקר והתפתלות. זה לא הליכוד של זבוטינסקי (אותו אני מעריץ), לא של מנחם בגין (אחד המנהיגים הדגולים ביותר בתולדות מדינת ישראל) וגם לא של יצחק שמיר הישר. זה ליכוד של מפיונרים, של פושעים. זה לא הליכוד שהכרתי, ולא הליכוד שהיה הבית שלי, ובגלל זה אני עוזב. אני, בניגוד לאחרים, לא עוזב לאלטרנטיבה המזוייפת של שינוי (למרות שגם זה יותר טוב מהמפאיה של שרון). אני מצביע הפעם למפלגת העבודה, כי זה פשוט מאד- או מצנע או שרון יהיו בראשות הממשלה. עברתי למצנע כי אני רוצה מנהיג ישר, מנהיג שיעשה מהפכות כלכליות וחברתיות, שידאג באמת לעניים ולדפוקים במדינה הזאת. אתם יודעים, יש לי חבר משדרות, ליכודניק שרוף כבר שנים, שעובד שם במחלקת המים בעירייה. הוא רואה איך העיר מדרדרת, איך אין כסף לאנשים לאכול, וזאת תחת שלטון הליכוד שמתיימר לייצג את העם. אתמול הוא פרש מהליכוד ואמר לי שהוא מתלבט בין שינוי לעבודה, אבל כנראה שהוא יצביע עבודה כי שינוי דואגת רק לעשירים. ואני מכיר עוד אנשים שעוזבים עכשיו את הליכוד. אפילו ראש עיריית שדרות, אלי מויאל, שוקל לעשות את זה, וראשי רשויות אחרים של הליכוד כבר לא מוכנים לעבוד בשבילו. אז מצטער, חברים, עזבתי בית, כי הבית מושחת ורקוב. קחו גם אתם החלטה אמיצה ותצביעו אחרת, למפלגת העבודה או אפילו לשינוי- אבל לא לממלכת סדום ועמורה של אריאל שרון.

masorti

New member
הזיוף כל כך שקוף...

עברת משרון למצנע... חה חה. נו בטח, קמת בבוקר (עם ההדר הז´בוטינסקאי) והבנת שהכי טוב זה לסגת באופן חד צדדי לקוי 67´. חה... חה... חה... לפחות תהיה הגון ותגיד שהינך אחד מפעילי השמאל שבא לשכנע ליכודניקים. חבל לאמץ מסיכה פתטית של ליכודניק לשעבר. ועוד להסתתר מאחורי הניק של ז´בוטינסקי.

תגיד לי, אתה לא חושב

שאפשר גם לשנות דעה? מי אתה בכלל שתקרא לי זיוף? חוצפן וטיפש. אני רוצה את ארץ ישראל השלמה, לדעתי זה היה גם המצב הכי טוב, אבל פשוט אי אפשר. אני תומך בחלומות של הליכוד אבל בסופו של דבר הם רק חלומות. בלית ברירה הסכמתי לתוכנית המדינית של מצנע (שאני עדיין לא מתלהב ממנה) כי פשוט הבנתי שאי אפשר להמשיך במצב הזה והוא בלתי נסבל. כיבוש? אני לא מאמין שיש דבר כזה. אלה שטחים שלנו שהובטחו לנו בתורה ובעיקרון יש לנו כל זכות להתיישב ולהתנחל בהם. רק מה? שזה לא אפשרי כרגע. ואני מעדיף לסגת מהשטחים מאשר להמשיך לשקוע בבוץ שלהם כל הזמן. לכן בחרתי להצביע מצנע. וכדאי שתתמודד מול הדעות שלי במקום להעליב ולהשפיל אותי כאן מול הפורום. זה רק עושה לי פחות חשק להצביע ליכוד.

masorti

New member
אתה הוא החוצפן...

בכך שאתה מזלזל באינטילגנציה של הקוראים בפורום. מספר לנו סיפורי סבתא על כך שאתה תומך עקרונית בא"י השלמה אך מקבל את תוכנית מצנע. תוכנית מצנע אינה ויתור קטן בשטחים אלא כניעה שלמה ומוחלטת ללא תנאי לאויב, וזאת ללא שום תמורה. הרטוריקה שלך מזהה אותך כשמאלן (המנסה ללא הצלחנ להתחזות לימני מתלבט).

pilovich shahaf

New member
עמרם מיזנא=פשע מאורגן=דוד בן גוריון

יו"ר מפלגת העבודה, עמרם מצנע, אמר ביום ג´ 17.12 כי הפשע המאורגן השתלט על מפלגת השלטון "הליכוד". "יש לך הוכחות?" שאל המראיין, "הוכחות?" שאל בתימהון מצנע, " אתה לא קורא עיתונים, אתה לא שומע מה אנשים אומרים באמצעי התקשורת?" אלה הן "ההוכחות" שישנן בידי מנהיג מפלגת העבודה, ואלה הן גם "ההוכחות" שישנן בידי התקשורת הישראלית. מוסה אלפרון שהופיע באותה תוכנית בה הופיע מצנע, ושבתוכניות קודמות הציג את עצמו כאיש שמגדל תינוקות, ציפורי זמר, וחיות, אולי אינו כל כך תמים "ונחמד" כפי שהוא מציג את עצמו. אבל הוא איש שאינו מפחד ממראיינים וממצלמות הטלוויזיה ודבר אחד ברור אפשר לומר עליו, הוא איש שמבין את נפשם ודיבורם של רמאים ומתחזים. כך הוא גם העיד על עצמו. לכן מוסה אלפרון לא היסס להטיח בפני המצלמות, כי כל האנשים שהופיעו על המסך והסתירו את זהותם כדי שלא נדע מי הם קבלני הבחירות המסתורים הנעים במסדרונות הכוח הישראלים ומעצבים את השלטון במדינה זו, הם לפי, מוסה אלפרון, מתחזים ושקרנים. תיקדבקה מסרב לקחת חלק במסע הכפשה לאומי זה ההופך כבר לפארסה עצובה אבל גם מגוחכת. לא שאין קבלני קולות, לא שאין לוקחי ומשלמי שוחד, לא שאין מזייפי תוצאות וגנבי קלפיות. אבל מכאן ועד שכל מרואיין בפרוטה מודיע לכל עם ישראל כי מדינת ישראל נמצאת "בקריסה טוטאלית של כל המערכות ואולי אף מעבר לזה", דברי הנבואה של מרדכי קירשנבאום. או, "המדינה הזאת היא מדינת חרטה"! דבריו הנשגבים של פרופ´ יוסף ינאי שדיבר אוסף של שטויות ובורות על הרגלי השתייה של עם ישראל ועמים אחרים. אלה הם דברים מופקרים שנועדו רק למטרה אחת. לא לומר את האמת, אלא למצוא חן בעיני המראיינים. בכל השנים, בכל המפלגות, בכל העדות ובכל השכבות החברתיות שפעלו לפני הקמתה של מדינת ישראל, וב- 53 שנות המדינה, כולם בלי יוצא מהכלל, קנו קולות. ב-1974 לאחר מלחמת יום הכיפורים, כאשר גולדה מאיר ז"ל פרשה מהחיים הפוליטיים, נסע שר העבודה דאז, יצחק רבין במכוניתו של קבלן הקולות, הצריך להיות הידוע ביותר בהיסטוריה הפוליטית הישראלית. יעקב חלפון מבאר שבע. אבל עתה בסערת הימים האלה איש אינו זוכר אותו ואולי בכוונה! כאשר המכונית נכנסה לקריית הממשלה, שאל חלפון את רבין, "אתה רוצה להיות ראש ממשלה?" "אתה יכול לסדר שאני אתמנה לראש ממשלה?" שאל רבין. "כן," ענה חלפון, "חכה לי כאן במכונית כמה רגעים ואל תזוז מכאן." רבין לא העז לזוז מהמכונית. כעבור שעה חזר חלפון ואמר: " סדרתי זאת, אתה ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל". "איפה היית?" שאל רבין. "אצל פנחס ספיר," ענה חלפון. "הסברתי לו שאתה המועמד הטוב ביותר לתפקיד". כך התמנה יצחק רבין ז"ל לראש ממשלה. רבין לא שילם לחלפון אפילו פרוטה אחת, אבל מאחר והוכח כי חלפון מסוגל למנות ראשי ממשלה, הוא הפך לקבלן הקולות המכובד ביותר בישראל, לא של אישים אלא של מפלגות וזאת תמורת סכומי כסף גדולים מאוד. אם כך, הדיבורים הצדקניים האלה נוטפי שמן המוסר, כי אלה הם מעשים נוראים שלא היו כמותם המחריבים את המדינה, באים רק לשם מטרה אחת, להסתיר את השחיתות האמיתית אשר משתוללת ואשר אוכלת בנו כל חלקה טובה. קבלני קולות פוליטיים הם השוליים שבשוליים, של עולם השחיתות והפשע הקיימים במדינת ישראל. למעשה חלקם הוא כה שולי, עד שאפילו אי אפשר לומר עליהם שהם קצהו של הקרחון. הם תופעה מכוערת, אבל הם לא תופעה המהווה איום פנימי על קיומה של מדינת ישראל. אם הסערה התקשורתית הזו הייתה מובילה לחשיפתם של ישראלים מושחתים אמיתיים "כבדים", תיקדבקה היה תומך בה בכל כוחו. אבל מאחר ואנו יכולים להבטיח לכם כי כאשר הסערה הזאת תחלוף, אפילו מושחת אחד לא יועמד למשפט ולא יצא אשם, אז כל מה שיוותר לנו הוא הצימאון לשערורייה הבאה, כאשר אנו כבר לא זוכרים מה הייתה השערורייה התורנית הקודמת. מי שחושב כי פרשת קבלני הקולות חיסלה את הקריירה של אריאל שרון ואת הניצחון של הליכוד בבחירות הקרובות...בינתיים, ובואו לא נעמיד פנים ונודה כי זו אחת ממטרותיה של מערכה תקשורתית זו, טועה! נכון שעמרם מצנע, מכריז כל חמש דקות כי ב- 28 לינואר הוא יחליף את השלטון, וזו כמובן זכותו,ולכן הוא מרשה לו להכריז מצד אחד, כי הוא מוותר על הר הבית, חלקים מירושלים, הוא מקים צוותי פעולה לפינוי ההתנחלויות בחברון וברצועת עזה, ומצד השני הוא "מכסח" את צורתם של הפלסטינים העוסקים בטרור, ו"משמיד" כל דבר שנע וזע בדרום לבנון. אבל ביום ג´, 17.12, נערכו הבחירות בבית הספר בליך ברמת גן, שהפכו מעין הקמיע של מערכות הבחירות בישראל, לאחר שתלמידי בית הספר הזה חזו בהצבעתם את המהפכים הפוליטיים שהתרחשו במדינה זו בשנים, 1977, 1992 ו-1999. ובכן מה התוצאה בבחירות אלה בדצמבר 2002. הליכוד, מקום ראשון, 31.5 אחוז. שינוי, מקום שני, 27 אחוז. העבודה, מקום שלישי, כ-17 אחוז בלבד, מר"צ, מקום שישי, 5.6 אחוז, במקום 18 אחוז שקבלה בבחירות 2001. במילים אחרות אפילו אם תוצאות אלה עוד ישתנו, לאריאל שרון ולליכוד, עם או בלי קבלני קולות, תהייה אפשרות נדירה ביותר בפוליטיקה הישראלית לבחור, בין קואליציה עם שינוי ומפלגות חילוניות אחרות ובין קואליציה עם ישראל ביתנו והדתיים. בכל מקרה זו תהייה קואליציה שתשען על למעלה מ- 65 אחוז מהקולות. ובכל מקרה זו תהייה קואליציה בה מפלגת העבודה ומר"צ יהוו את האופוציזיה. אבל עמרם מצנע אינו צריך לדאוג. קודם כל שינוי לא תקבל כל כך הרבה קולות, כפי שתלמידי בליך חפצים. אבל גם כך, אריאל שרון יכניס גם אותו ואת העבודה לממשלה. כך שתהייה לנו ממשלת אחדות לאומית המבוססת לפחות על כ- 80 עד 87 אחוז מחברי הכנסת. כל זה לא מבטיח, יותר ביטחון, יותר דמוקרטיה, ובוודאי שאינו מבטיח פחות שחיתות ואת העלמות קבלני הקולות. כל זה מבטיח רק דבר אחד. את המשך שלטונו של אריאל שרון בתקופת המלחמה. 1. ב-19.2.1978 דו´´ח שימרון קבע שיש פשע מאורגן..@ http://rotter.net/forum/gil/5175.shtml#4

שוטה עלוב, משתמש בכתבות מדבקא

הרשת הכי לא אומרת אמת... אלה שאמרו שהיתה הפיכת חצר במצריים וכוחות נסתרים שולטים במובארק? נו באמת... ואתה, מסורתי, לא מסוגל להתמודד עם ליכודניק אמיתי כמוני שהחליט לעזוב את המפלגה. יודע למה? כי אין לך עיניים ואתה לא פוקח אותן. תמשיך לשקר ולומר שאני מתחזה, ולא להתמודד עם האמת שאני אומר כאן. גם ז´בוטינסקי הכיר בזה שצריך לסגת לפעמים, כמו רצונו לסגת מתל-חי (כשדווקא השמאלנים כמו ב"ג אמרו שצריך להישאר שם). נכון, כל ארץ ישראל שלנו, אבל אי אפשר להמשיך למות בשטחים כל הזמן. צריך גדר בינינו לבינם, וכל מי שנכנס לירות בו. גם אני לא מאמין בשלום עם ערפאת, אבל מצנע לפחות יעשה נסיגה וישים גדר בשביל שיהיו פחות פיגועים. לכן אני מצביע מצנע, ואתה יכול לקרוא לי מזוייף עד מחר.

masorti

New member
תמשיך לדקלם את סיסמאותיו של מצנע..

אף אחד לא משתכנע שאי-פעם תמכת בליכוד.

אתה עומד להיחסם

חופש הביטוי הוא ערך גדול במשטר שלנו, אבל הוא לא עומד לבדו, ויש לאזן אותו עם ערכים אחרים. זוהי רוחה של פסיקת ביהמ"ש העליון. אחת הזכויות היא זכותו של אדם לשם טוב. זכותו של אדם שלא ישתמשו בשמו, ועוד לאחר מותו, להפצת רעיונות ומסרים שאילו היה בחיים לא היה מעלה על דעתו לאמץ אותם. לפיכך, יש לך בדיוק שעתיים לשנות את הניק ולכתוב כאן את הודעותיך מחדש תחת שם אחר. אחרת, איאלץ להגן על ז´בוטינסקי, ואתה תהיה השני שנחסם כאן (השני בלבד במשך שנה, מה שמעיד על מחויבתי לחופש הביטוי). בנימה אישית תרשה לי להגיד לך: תתבייש. אתה פשוט אדם עלוב. צריך להיות באמת עלוב כדי לנצל את שמו של ז´בוטינסקי למטרות שלך.

אתה עלוב

אתה מבית של האצ"ל? לא היו נותנים לך שם לנקות להם את האקדחים. יודע למה? כי אתה משתמש בשמו של ז´בוטינסקי להפצת רעיונות שהוא מתנגד להם בחריפות. כאלה אפסים לא היו מתקבלים באצ"ל. הכי הרבה הייתי מצרף אותך לפלמ"ח- אבל לא ח"ו להימנות על לוחמיו המעולים, אלא להיות עוד אחד שדן בן אמוץ הביא לו בראש ותלה את התחתונים שלו בראש האוהל (האמת שבן אמוץ אהב בחורות, ככה שזה קצת בעיתי, אבל במקרה שלך כבר היו מוצאים משהו).

Charlie

New member
תיקדבקה? המטורללים הללו? משם אתה

מצטט??? פנטזיונר בעל האתר בערך כמו שמעון פרס אם לא יותר גרוע... ולעניין המתחזה: גם לדעתי הוא אינו בית´רי. אני כמובן שלא אצטרף להתקפותיו של מסורתי על האלוף (במיל) גיבור ישראל עמרם מצנע, עם זאת אני סבור שתכניתו אינה נכונה שכן אין ויכוח על הקמת מדינה פלסטינית אבל היא חייבת לקום כחלק מהסכם כולל וסופי לאחר פתרון כל הסוגיות ולא בשל נסיגה חד-צדדית שלנו. מה נפקא מינה?

pilovich shahaf

New member
וואו הוא התחיל מהר מאוד לגדף..../images/Emo6.gif

ורק לפני שתי הודעות הוא שיחק אותה עדין, אינטלגנט, לא מתלהם, רק כתבתי את הודעתי בנושא מצנע בכלל והפשע המאורגן בפרט, והוא כבר הפך עורו וקרא לי "שוטה", וואו זה היה מהר...!! טמבל שב בשקט, ותצביע שר"ץ, ערבים מה שתרצה, בוגד היתה ובוגד תשאר, זה אם אני שוטה...!!

masorti

New member
היות והגנת בחירוף נפש...

על האלוף (במיל.) גיבור ישראל עמרם מצנע, אני מקווה שבעתיד תנקוט יחס דומה לגבי האלוף (במיל.) גיבור ישראל רחבעם זאבי ז"ל.

masorti

New member
ולא לשכוח את חובתך להגן על...

האלוף (במיל.) גיבור ישראל אריאל שרון. דרך אגב, האלוף אריאל שרון הוא אכן גיבור ישראל (ראה עלילותיו במלחמת יום הכיפורים). האלוף עמרם מצנע לא זכור לי כמי שהציל את ישראל מחורבן בית שלישי.

זה לא אומר שהוא לא יביא אותה

לחורבן בית שלישי. אם הוא יגשים את הרעיונות שלו זה מה שיקרה.

masorti

New member
קוראים לך צ´רלי?

צ´רלי ציפה שניתן למצנע חסינות מביקורת בגלל שהיה אלוף, אז אני דרשתי ממנו לתת יחס זהה לגנדי ולשרון מאותם טעמים.

ראליסט

New member
קצת הגזמת בגיניסט...

אתה תוקף את זה שמכנה את עצמו "זאב זבוטינסקי" וטוען שיצביע הפעם למצנע.בהחלט שהשקפותיו של מצנע לא תואמות את השקפותיו של זבוטינסקי,אבל שזה יוריד אותך לשפל ,שדווקא בגלל זה אתה הולך להוריד פה מישהו מהפורום???.הרי היו פה רבים ולא טובים שזלזלו בזכרו של יצחק רבין ז"ל-בדרכים יותר חריפות,ומעולם לא איימת להורידם מהפורום.דווקא אינני רואה זלזול בזבוטינסקי אצל זה המכנה עצמו "זאב זבוטינסקי",אלא פשוט הבנה מעוותת של ערכיו.למען האמת גם הליכוד של היום כלל לא מייצג את מורשת זבוטינסקי. יותר מזה,אין בכלל קשר בין הליכוד של היום לבין מנחם בגין ז"ל,אז אולי כליכודניק שמכנה את עצמו "בגיניסט",עליך לפסול את עצמך,על אותו משקל שאתה תוקף את זה שמכנה עצמו "זבוטינסקי"???

Charlie

New member
תגובות לפילוביץ´ ומסורתי.........

פילוביץ´: לא כינית אותך "שוטה". היכן ראית את המילה הזו? הבעתי תמיהה מדוע אתה מצטט מתיקדבקה שהעורך שלו, שמיס, פנטזיונר ומטורלל לא פחות משמעון פרס שזקנותו מביישת את בחרותו. מסורתי: האלוף (במיל.) עמרם מצנע גיבור ישראל. נפצע במלחמת ששת הימים וזכה בה לעיטור מופתץ אח"כ ב-1969 בזמן מלחמת ההתשה קיבל צל"ש. הוביל את חייליו למרות גילו ודרגתו במרדפים אחר פורעים ערביים באינתיפאדה ה-1 בהיותו אלוף פיקוד הדרום. רוה"מ אריאל שרון הוא בעיני המצביא הגדול ביותר של העם היהודי מאז בר-כוכבא. כל מילה שאוסיף על "ג´נרל שרון" רק תמעיט מאדם שניהול הקרבות שלו במלחמת ששת הימים ובמלחמת יום כיפור נלמדים בווסט-פוינט ובשאר ביה"ס הצבאיים ברחבי העולם המערבי. רחבעם זאבי הי"ד , היה יהודי יקר במיוחד. הוא שילב אינטלקטואליות נדירה לצד יכולות פיקוד ואסטרטגיה. איש ספר וחרב, ספרא וסייפא. היתה לי הזכות להיפגש עימו לשיחה ב-4 עיניים בהיותו שר התיירות שבועיים לפני הרצחו ולקבל ממנו כשי ספר שערך (על הטבח בחברון בתרפ"ט) עם הקדשה: "זכור ואל תשכח את אשר עולל לנו ישמעאל". גנדי היה שכני ברמת השרון, ואף במלון הייאט בי-ם חדרו הקבוע היה סמוך לחדרו של אבי המתגורר אף הוא בקביעות במלון. אבי אגב היה זה שהזעיק את העזרה הראשונה לאחר ששמע את זעקותיה של יעל (אשתו של רחבעם המנוח). גנדי היה קצין המטה הטוב ביותר שהיה אי פעם לצה"ל, איש מדהים ורב מעלות, מהמעולים שבסיירי הפלמ"ח, מלח הארץ שעליו ניתן לצטט מהשיר: " איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..."

pilovich shahaf

New member
Charlie לא אליך התכוונתי,אלא..../images/Emo45.gif

לגולש אחד מעליך שאני מקוה שביגיניסט חסם אותו...!!

למעלה