אחרי השבוע השלישי של הערוץ...

Karma Killer

New member
אחרי השבוע השלישי של הערוץ...

אני חייב לציין כמה דברים.. דבר ראשון, לדעתי, סדרת הרכש החדשה הטובה ביותר היא נמלטים. אני לא חושב שיש סדרה יותר טובה ממנה כרגע. אני, שהייתי מכור לאו.סי ולמגרש ביתי, מודה שנמלטים יותר טובה מהם לפחות לפי שלושת הפרקים הראשונים. או סי קצת נחלשה למרות שהיא עדיין טובה, פשוט היא כבר נהייתה קצת מסטיק יותר מידי נמרחת. ומגרש ביתי גם קצת איבדה אבל(!!!) יש רגעים מסויימים שהיא מרגשת ברמות מטורפות. למשל בפרק השלישי שהיה השבוע :) יום שלישי זה היום היחיד שאני לא צופה בערוץ. אין שום דבר מעניין ביום הזה. וזהו:) אתם מוזמנים להגיב

djsinay

New member
מה אתה מדבר בכלל???

אולי בגלל שאמרת שנמלטים זו סדרה טובה אז אתה מבין משו בטלוויזיה אבל המשפט האחרון קארמה.. גרם לך להראות טיפש!! טיפש שכותב טיפש עם ת'!!! אם אתה חושב ש"האנטומיה של גריי" לא שווה צפייה אז אתה טועה, כי זו סדרה הרבה יותר טוב מנמלטים (שטובה גם היא). אבל עזוב. ההומור שם יותר מדי גבוה בשבילך...

Karma Killer

New member
בתגובה לדבריך...

כמו שאמרתי בהתחלת ההודעה שלי. זו "דעתי". אתה יודע, גוף ראשון. דיעה אישית. לומדים את זה בד"כ בכיתה ה' או משהו כזה. לא ביקשתי ביקורת עליי אלא על הסדרות וזכותך לחשוב שהאנטומיה של גריי היא אחלה סדרה לא אמרתי שהיא לא פשוט אמרתי שאני לא צופה ביום שלישי. אז שיהיה לך אחלה יום או לילה או מה שאתה לא חושב שכרגע ותשים לב לתגובות שלך בפעם הבאה. בהצלחה

dugabuba

New member
ככה הוא חושב!

וגמני חושבת שנמלטים יותר טובה מאנטומיה של גריי.. כן כן "ההומור יותר מדי גבוהה בשבילי"

רועי123456

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי האנטומיה הרבה יותר טובה מנמלטים,אני לא מבין בכלל מה ההתלהבות מנמלטים היא כולה סידרה חביבה+ לא יותר.

Aviad1987

New member
דווקא העונות החדשות של האו סי

ומגרש ביתי בינתיים מעולות. ובקשר לאו סי בכלל נראה לי מדובר בעונה הכי טובה שלהם (מינוס החידוש שבעונה הראשונה). ויום שלישי?! WTF. בין הימים החזקים ביותר
ומסכים מאוד בנוגע לנמלטים

TheLost

New member
בעונה הכי טובה?

זה לא שיש 10 עונות להשוות
אבל כן, בינתיים זה נראה בסדר. מצד שני, גם ההתחלה של העונה השנייה הייתה בסדר... ואז קרה מה שקרה. אבל מגרש ביתי נראית כי ממשיכה בנתיב של העונה השנייה- לא הכי מהיר, אבל משהו זז.

Ulong

New member
אני מבטיח שמגרש ביתי תשתפר!

זאת עונה מעולה.

TheLost

New member
נו כן...

לא אמרתי שלא. העונה השנייה הייתה דיי טובה. לא מדהימה וזה, אבל היא הייתה יותר מהירה וקצבית מהראשונה. והעונה השלישית נראה כי ממשיכה באותה דרך.

בכיף.../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך להתעלם מכל אלה שאומרים לך שאתה טועה, והדיעה שלך לא נכונה, ורק הם צודקים ובלה בלה. לפי ההבטחות פה אפשר להבין שמגרש ביתי משתפרת, וכן, הפרק של השבוע היה נחמד (למרות שהיה קיטשי ברמות שלפעמים עצבנו אותי. כמו פייטון: "תצאו לי מהחיים!! וואהההההה"). אני לא ממש נהנה מנמלטים (אחרי הבאזזז שעשו סביבה), אבל אני עדיין מנסה כי שווה לראות. בכל מקרה, תהנה.

Ulong

New member
פייטון בעונה השלישית ../images/Emo99.gif

פייטון בעונה השנייה

Aviad1987

New member
הא!?!? שיהרגו אותה אמן.

פייטון מעפנה בכל עונה שתבחר. כולל השלישית.

talrv

New member
אני לא מצליחה להחליט אם אני אוהבת

את פייטון או לא אוהבת אותה. פשוט כי כל הזמן אני עסוקה בלרחם עליה. אחת הדמויות שהכי התעללו בה בהיסטוריה של הטלויזיה. אם היא לא בוכה, היא פשוט לא שם. ואל תגידו שלא אמרתי לכם - אל תפתחו ציפיות, העונה לא משתפרת במיוחד עד כה. טל.

p_nurit

New member
בנוגע לנימלטים אני מסכימה

אבל גם האנטומיה של גריי וגם גברתי הנשיא יותר טובות מאו-סי ומגרש ביתי אני צופה ברב הסדרות. התאכזבתי ממש רק מעל טבעי. הפלישה גם לא רע, אך גם מעט מאכזב

האנטומיה ל גריי זו ה-סדרה של הערוץ

ובכלל רוב הזמן הם משדרים שידורים חוזרים של התוכניות שהיו בערב שלפני , אני לא ממש התלהבתי מהערוץ , כי מהפרסומת היה ניתן להבין שיש המון סדרות חדשות , אבל למעשה לוח השידורים שלהם כל כך ריק שהם עסוקים בלשדר שידורים חוזרים של מה שהיה בערב שלפני . נמלטים זו סדרה חביבה לדעתי , לא יותר , לעומת האנטומיה של גרי שממש ממש אהבתי סדרה שנונה ברמה
האו.סי ומגרש ביתי כבר מאוסות בשתי העונות הכל היה טוב ויפה ואז במהלך העונות הם פשוט בילגנו כל דמות ודמות ופשוט גרמו לדברים לצאת מפרופורציות ולהיראות לא הגיוניים . ואיך את לא צופה ביום שלישי?! זה אחד הימים החזקים הוא וחמישי הכי חזקים לדעתי . קיצר ממש הגזימו עם כל הפרסומות ורוב הסדרות ממש לא ברמה , כולל " גברתי הנשיא " הסדרה הכי ניצפת באמריקה " כביכול , העלילה שם ממש טיפשית נשיאה שכולם חוץ מכמה חברים נאמנים מנסים להרוס לה , וכל השאר ממש כמו בכל שאר הסדרות על נשיאות ארצות הברית , רק שהפעם את תפקיד הנשיא מגלמת אישה .

למעלה